Werd warm welkom geheten bij binnenkomst in Maassluis en kreeg uitleg over hoe het werkte. Hierna kon ik op mijn gemak alles bekijken en uitproberen zonder dat ik opgejaagd werd door een medewerker. Ik ben fijn geholpen door Lile en heb uiteindelijk een mooie bank door haar hulp uit kunnen kiezen. Al om al een fijne ervaring!
Beste Melissa, Bedankt voor uw review, we vinden het leuk om te lezen dat u tevreden bent over uw bezoek! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Na een lange zoektocht naar het perfecte bankstel, besloten een vriendin en ik om samen een bezoek te brengen aan Seat and Sofas in Maassluis. Vanaf het moment dat we binnenstapten, werden we hartelijk begroet door een buitengewoon vriendelijke medewerker. Met een glimlach op zijn gezicht stond hij klaar om ons te helpen. Deze attente heer leek een ware expert in zijn vak te zijn. Hij nam uitgebreid de tijd om naar onze wensen te luisteren en bood ons zijn deskundige advies aan. Zijn geduld leek eindeloos terwijl we samen zorgvuldig verschillende opties bekeken en overwogen. Wat ons het meest bijbleef, was de oprechte betrokkenheid en het enthousiasme van deze medewerker. Hij leek oprecht geïnteresseerd in het vinden van het bankstel dat perfect bij onze behoeften en stijl paste. Zijn toewijding ging verder dan alleen het bieden van klantenservice; hij streefde naar ware klanttevredenheid. Na een bezoek aan Seat and Sofas in Maassluis voelden mijn vriendin en ik ons niet alleen voldaan door onze aankoop, maar ook dankbaar voor de uitzonderlijke ervaring die we hadden gehad. Het is duidelijk dat deze winkel niet alleen hoogwaardige meubels biedt, maar ook een ongeëvenaarde klantenservice levert. Nu rest ons slechts geduld, aangezien we hebben vernomen dat we 6-12 weken moeten wachten op onze nieuwe bankstel. Desalniettemin kijken we er met smart naar uit en koesteren we de herinneringen aan de warme ontvangst en de professionele begeleiding die we mochten ontvangen.
Beste Sarina, Hartelijk dank voor uw reactie, we vinden het prettig dat u naar tevredenheid bent geholpen tijdens uw bezoek! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Bij de megastore geweest in Maassluis en prima geholpen daar. Verwacht geen fancy showroom maar een grote loods, maar daardoor wel een zeer scherpe prijs. Ze hebben een redelijk assortiment qua keuze zitbanken en qua stoffen zodat je op je gemak rond kan kijken en lopen. Als je wat vind wordt er ruim de tijd genomen om keuzes door te spreken. Wij gingen voor een hoekbank en prijs korting waar mee geadverteerd werd is ook toegepast en was voor onze situatie helemaal goed.
Beste Pascal, We waarderen dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling te schrijven. We vinden het fijn dat u uw bezoek positief heeft ervaren! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Het was een fijne ervaring om bij S&S in Maassluis te kijken voor een nieuwe bank. Een vriendelijke welkom en geen overdreven opdringerige verkopers! Uiteindelijk hebben de medewerkers zich zelfs ontfermd over ons zoontje waardoor wij op het gemak even door de Megastore konden gaan. Aan het einde van de rit een mooie bank gekocht voor een mooie prijs!
Beste Michael, Bedankt voor het plaatsen van uw feedback. We waarderen dat u positief te spreken bent over ons personeel! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
normaal moet je zelf het meenemen in auto of aanhanger maar ze hebben het netjes thuis gebracht later in de middag een elek. relex-sta op stoel en in elkaar gezet, verpakking ook weer mee terug genomen. bezorger een fooi gegeven,want hadden niet gerekend nij netalen van de stoel,dus manlief weer tevreden met zn nieuwe stoel.
Beste Ria, Dank u wel! We vinden deze beoordeling erg prettig om te lezen! Wat fijn dat u erg content bent over uw bezoek! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Gewoon super goede en vriendelijke service.
Beste Sandra, Bedankt voor uw recensie. We vinden het erg aangenaam om te lezen dat u bent geholpen met goede Service! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Onlangs bij locatie Maassluis op zoek gegaan naar leuke bank voor de slaapkamer van mijn zoon. Dankzij de professionele en vriendelijke hulp van het personeel zijn we meer dan tevreden geslaagd. Bank is met de uitgekozen stof geleverd naar alle tevredenheid. Bedankt personeel Maassluis !!
Beste Petra, Hartelijk bedankt dat u uw ervaring met ons deelt! We vinden het erg aardig van u dat u deze lovende woorden schrijft over uw bezoek! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Ik wil graag mijn dank betuigen aan Seats and Sofas voor hun uitzonderlijke service.
Beste Jyotis, Dank u wel! We vinden het fijn dat u deze review heeft geschreven. Uw positieve woorden over onze service zijn erg motiverend voor ons! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Afgelopen vrijdag een mooie, comfortabele stoel uitgekozen in de winkel in Maassluis, welke zondag al werd geleverd. Supersnel! Een ster aftrek voor het niet hebben van een eigen bezorgservice.
Beste Edwin, We waarderen het ècht dat u deze recensie heeft geplaatst. Dank u wel voor deze mooie woorden over uw bezoek! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Verkoper was vriendelijk en nam de tijd voor ons. Qua aflevering en kwaliteit van de bank valt nog te bezien. Enig min punt: - fabrikant bank niet gespecificeerd - leveringstijd 6 maanden
Beste Dave, Bedankt voor het plaatsen van uw feedback. We waarderen dat u positief te spreken bent over ons personeel! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Heel liefe mederweker
Beste Katarzyna, Bedankt voor het delen van uw ervaring. We vinden het geweldig dat u ons personeel goed vindt! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
wij hadden een bankstel gekocht en wilden graag nog de hocker nabestellen. Alles online kunnen regelen.
Beste Jacqueline, Bedankt voor uw recensie. We vinden het erg aangenaam om te lezen dat u goed bent geholpen tijdens uw bezoek! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
na ons besluit om een hoekbank te kopen, aanbetaald en ondertekend kregen wij te horen dat wij zelf voor transport e.d. moesten zorgen. Dit was ons niet bekend, het was fijn geweest dat wij dit geweten hadden voor de aankoop. Een korting kregen wij op de bank maar nu kwamen wij voor verrassende extra kosten te staan. Verder prima ingelicht door de vriendelijke verkoper.
Beste Jacqueline, Geweldig dat u met ons uw feedback deelt! We vinden het plezierig dat u tevreden bent over uw bezoek! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Het personeel is heel vriendelijk en helpt je goed.
Beste Jan, Hartelijk bedankt dat u uw ervaring met ons deelt! We vinden het erg aardig van u dat u deze lovende woorden schrijft over ons personeel! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Dee eerste ervaring met het hoofdkantoor was ronduit Slecht!!!Bankstel nog geen 2 jaar oud wat scheurtjes vertoond.Wij moeten zelf de schade laten repareren of krijgen 75,-?het bakstel was toen 1800'- euro dus?Maasluis heeft ons TOP verder geholpen!!Super BLIJ mee!!!
Beste C vd Meer, Dank u wel! We vinden het fijn dat u deze review heeft geschreven. Uw positieve woorden over uw bezoek zijn erg motiverend voor ons! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Goede winkel. Bij binnenkomst netjes een mapje met informatie van de banken met prijzenlijst gekregen. Op ons gemakje banken uitgeprobeerd en een keuze kunnen maken welke bank we wilden. Opties bankopstelling, kleur en stofsoort op ons gemakje kunnen bespreken en kunnen uitkiezen. Werden netjes geholpen en vragen werden duidelijk beantwoord. Fijne service, drinken aangeboden gekregen, uitleg van banken opstellingen en welke opties voordeliger zijn. We zijn goed geholpen. Top winkel.
Beste Eveline, Hartelijk bedankt dat u uw ervaring met ons deelt! We vinden het erg aardig van u dat u deze lovende woorden schrijft over uw bezoek! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
super winkel gezellige mensen die meedenken
Beste Esther, Hartelijk bedankt dat u uw ervaring met ons deelt! We vinden het erg aardig van u dat u deze lovende woorden schrijft over ons personeel! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Ik heb bij Seats en Sofas Maassluis een fijne ervaring. Je word goed geholpen en ontvangen met een bakje koffie. Fijne klantvriendelijkheid en overigens een groot assortiment van keuzes wat banken betreft. Ik vind Seats en Sofas een aanrader mooie banken en goede prijzen. Bedankt Chris Koa
Beste Chris, Geweldig dat u met ons uw feedback deelt! We vinden het plezierig dat u tevreden bent over uw bezoek! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas Maassluis
ben goed tevreden met de hulp en klantvriendelijke medewerkers
Beste Frits, Hartelijk bedankt dat u uw ervaring met ons deelt! We vinden het erg aardig van u dat u deze lovende woorden schrijft over ons personeel! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas Maassluis
wij zijn goed geholpen en het personeel was vriendelijk, en goede uit leg over het product.
Beste Jan, Dank u wel! We vinden het fijn dat u deze review heeft geschreven. Uw positieve woorden over uw bezoek zijn erg motiveren voor ons personeel! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas Maassluis
Goed geholpen door Lorenzo, Seats and sofas. Wij komen er al jaren. Goede service, ruime keuze en opties.
Beste Mark, We waarderen dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling te schrijven. We vinden het fijn dat Lorenza goede service heeft verleend tijdens uw bezoek! Bedankt voor uw aankoop bij Seats and Sofas. Wilt u alstublieft uw zitmeubel delen op Facebook en/of Instagram met de Hashtag #SeatsBijJouThuis in de beschrijving? We kijken ernaar uit om uw nieuwe zitmeubel te bewonderen! #SeatsBijJouThuis Met vriendelijke groet, Marit - Seats and Sofas Maassluis
Vriendelijk ontvangen erg goed geholpen . Luister goed naar de klant ,en geeft een goed advies .
Beste Jacobus, Hartelijk dank voor uw reactie, we vinden het prettig dat u naar tevredenheid bent geholpen door ons personeel! Met vriendelijke groet, Marit - Seats and Sofas Maassluis
Ik koop al 20 jaar hier mijn bankstel en eerlijk is eerlijk nooit problemen gehad.je krijgt gewoon goede kwaliteit het ligt er maar aan hoeveel je uitgeeft aan een bankstel. je kan tenslotte nergens voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.
Beste Barbara, Bedankt voor uw review, het doet ons goed om te horen dat u al twintig jaar tevreden bent over onze organisatie! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas Maassluis
Seats and sofas maassluis is een klantvriendelijke winkel waar je als klant rustig de tijd krijgt om rond te lopen om te kijken wat voor bank je wilt,heb je ze nodig voor advies zijn ze er gelijk om je bij te staan, dat is in sommige winkels zoals den haag een heel verschil, waar ze heel opdringerig achter je aan lopen, je met allerlei kortingen om de oren slaan ,maar je totaal geen kans geven rustig te kijken wat je wilt voor bank vreselijk gewoon.maar over maassluis ben ik meer dan tevreden.
Beste mevrouw Hoeven, We vinden het prettig om te lezen dat uw ervaring in Maassluis naar behoren was. We streven als organisatie altijd naar klantvriendelijkheid. Bedankt voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Jerry - Seats and Sofas
Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.