Word super snel geholpen en ze denken met je mee..
Beste Debbie Tonjes, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel zit plezier . Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel :)
Beste mevrouw Sokolowska, Bedankt voor uw positieve aanbeveling. Wij wensen u veel plezier met uw zit meubels. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Het was goed
Beste Ria Nijnens, Bedankt voor uw positieve aanbeveling. Wij wensen u veel zit plezier. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Zeer goede service
Beste meneer Ziarko, Bedankt voor het delen van uw ervaringen met Seats and Sofas . Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Beste meneer Daniels, bedankt voor uw positieve woorden. met vriendelijke groet, Angela - seats and sofas
naar tevredenheid geholpen
Beste meneer Ortsen, bedankt voor uw review met vriendelijke groet, Angela - seats and sofas
Ik heb meerdere keren gebeld over de afgesproken bezorging van mijn nieuwe hoek bank, dit was afgesproken bij de koop! Ik kreeg een mailtje terug dat ik benadert zou worden door iemand van Seats en Sofa's voor een oplossing. Na een paar dagen kreeg ik dat telefoontje met de mededeling dat deze mevrouw er niets van wist en degene die mij de bezorging had beloofd zou laten terug bellen voor een oplossing. Tot op heden niet gebeurd!! Dit is het zoveelste mailtje naar Seats en sofa's. Wat een slechte klanten service ze negeren je gewoon na een hoek bank gekocht te hebben van 800€ . Ik heb een busje moeten huren want Seats en sofa's bezorgen alleen als je 100€ betaald!!! En dit voor 5 km afstand!! Hoe schandalig kan het zijn!! Mijn dochter wilde ook zo'n bank maar heeft nu ernstige twijfels. Ik hoor nu van veel mensen dezelfde klachten, ook de misleiding in de folders!!!
Very nice
Beste meneer/mevrouw Sas, Bedankt voor uw review, Wij wensen u veel zit plezier. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
hele vriendelijke en open mensen die echt mee denken met je
Beste meneer/mevrouw Goossens, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
zeer behulpzaam en klantvriendelijk personeel
Beste meneer Jansen, Bedankt voor uw beoordeling, Wij horen graag dat u tevreden bent over de geboden service die aan u verleent is. Wij wensen u veel plezier met uw zit meubels. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Even ter aanvulling de stof in de folders is nylon, je trekt er zo een ladder in! Er wordt andere stof geadviseerd maar dat kost dan ook enkele 100 euro's meer.!! Het is pure misleiding, en dan heb ik het nog niet over de bezorg kosten a 100 euro terwijl je er 5 kilometer vanaf woont!! Hoe schandalig kan het zijn!!!
Beste mevrouw de Graauw, Kunt u ons uw contactgegegevens doorgeven? (Adres, telefoonnummer, e-mail adres). Zodra ik deze heb ontvangen zal ik uw klacht/vraag aan de juiste afdeling doorsturen waarna er zo spoedig mogelijk met u contact opgenomen zal worden. Zou u zo vriendelijk willen zijn de mail te sturen aan: [email protected] Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
De aanbiedingen in de folders zijn misleidend, goedkoop slechte stof , betere stof veel duurder. Je mag afbetalen met de belofte dat de bank keurig thuis geleverd wordt. Ik heb mijn hoek bank sneller afbetaald als nodig. Kreeg een telefoontje na 8 weken dat mijn hoek bank opgehaald kon worden. En dat was ook beloofd bij de verkoop. Nu werd mij medegedeeld als ik het niet zelf kon het mij 100 euro ging kosten voor bezorging. Ik ben 61, geen rijbewijs, mijn man is op 43 jarige leeftijd gestorven en heb verder niemand! Dat is dus de service van seats en sofa's. Een en al leugen om maar te kunnen verkopen.!! Ik weet niet hoe ik het nu moet oplossen, ik heb een klein inkomen. Misschien dat iemand me kan helpen? Seats en sofa's is het niet van plan en alleen op geld uit!!!!!
Top service
Beste heer/mevrouw Ahrada, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
werdt snel en goed geholpen alles werdt op maat gemaakt zoals we dat wilden nu hopen dat het ook zo geleverd wordt dan komt alles goed
Beste meneer Van Dinter, Bedankt voor uw positieve aanbeveling, Wij wensen u alvast veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Werd keurig geholpen onder genot van een kop koffie en niet te vergeten een heerlijke oliebol👍. Dit is namens mijn zus zij heeft geen e mail.
Beste heer/mevrouw Perez, Bedankt voor uw positieve woorden. Dit lezen wij graag! Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Vriendelijk en alles mogelijk ,
Beste heer/mevrouw Farag, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijk groet, Joshua - Seats and Sofas
Beste Arita Krastina, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Met vriendelijke groet Angela-Customer service Seats and Sofas
Klantvriendelijk, goed geholpen bij het malen van mijn keuze.
Beste Nousha Frijns, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring, Wij wensen u veel plezier met uw zit meubels. Met vriendelijke groet Peter-Customer service Seats and Sofas
Al weer onze 3e hoekbank gekocht, altijd weer even lastig een goede prijs te krijgen, maar uiteindelijk goed gekomen. Bank op 29 sept besteld op 22 november opgehaald. Was eigenlijk week 52 of uiterlijk ergens in Mei 2018. Hier was ik niet blij mee maar dat is meer een achtervang voor als er iets mis is met de bestelling. Min puntje is wel dat je om 17:00 uur onverwachts gebeld wordt en dan binnen 48 uur ophalen. Maar dat kon wel tot 20:30 iedere avond en hij word keurig mee in de auto gezet. Top. Nu hopen dat we er weer jaren mee kunnen doen. Het is wel een bank uit de duurdere prijsklasse dus we zijn weer hoopvol gestemd.
Beste Fred, Bedankt voor uw beoordeling, Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Op tijd geleverd en aan afspraak gehouden
Beste Henk Schepens, Bedankt voor uw positieve beoordeling, Wij lezen graag dat alles naar alle tevredenheid is verlopen.wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service.
goed en rustig geholpen
Beste Rinie westelaken, Bedankt voor uw beoordeling,we horen graag dat u naar alle tevredenheid bent geholpen door een van onze medewerkers. Met vriendelijke groet. Peter-Customer service
Ze hebben mij goed en vriendelijk geholpen. Heb de bank voor een mooi prijsje mogen kopen
Beste Rianne kaya, Bedankt voor uw beoordeling,Wij horen graag dat u tevreden bent over de service die aan u verleent is, Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service Seats and Sofas
spontane bediening niet zo opdringerig
Beste heer Snelders, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor uw aanbeveling. Met vriendelijke groet, Angela - Customer Service Seats and Sofas
Ervaren verkopers en veel keus aan banken
Beste Harold Kel, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Seats and Sofas. Met vriendelijke groet, Angela - Customer Service Seats and Sofas
Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.