4 sterren: goede service, goed behandeld

perfect geholpen door de medewerker

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vind het een vreselijke winkel maar ik ben superblij met mijn bank en hocker.

Uitstekende verkoopskills

4 sterren: goede service, goed behandeld

Luistert goed wat we wouden , klant gericht en is koning . Zijn eerlijkheid als het wel of niet kan . Goede service en geen poespas . En de cappuccino en koffie .... Top.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Vanavond om een bank wezen kijken bij Seats and Sofas. Erg hartelijk ontvangen, en de prijzen waren zeker onderhandelbaar gaf de medewerker aan. Ons oog viel op een mooie bank,erg aan de prijs helaas €2100,- binnen een minuut was de prijs onderhandelbaar naar €700,- gėweldig zou je denken.... niets bleek minder waar. Deze aanbieding was alleen vanavond geldig. Mijn man en ik, snel naar huis om de maten op te meten, bij terugkomst besloten om de bank te nemen voor een bedrag van €700,- zoals afgesproken. Enige tijd later komt de 'hoofdbaas' met de mededeling dat zijn collega een vergissing heeft gemaakt en dat we hem voor minimaal €1000,- mee mogen nemen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ruime keus, vriendelijke verkopers. Voor ieder wat wils.

4 sterren: goede service, goed behandeld

persoonlijke aandacht, ruimte voor onderhandeling, goede voorlichting

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geholpen meegedacht, en vooral de dame bij de balie verdient een bloemetje voor het oplossen van de fouten van andere vestigingen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We werden supervriendelijk ontvangen ; alles kon en mocht. Verder werd ons koffie , thee of water aangeboden. Dat ging er goed in want het was erg warm weer. Ook werd er zeer hoffelijk omgegaan met schoonmama. Dus Bert en Mark bedankt en tot ziens.

Wij zijn goed geholpen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Flexibele en eerlijke verkopers!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er was gepaste aandacht voor ons. We werden door een humorvolle verkoper geholpen. Hij liet ons even alleen wanneer we over bepaalde zaken wilden nadenken. De verkoper gaf goed aanvullend advies. Hij kwam niet bepalend maar eerlijk bij ons over.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Korrekt, snel en efficiënt geholpen. Geen opdringerige verkooppraatjes, maar to the point. Bovendien een hele mooie aanbieding! Kortom, prima geholpen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De eerste verkoper was opdringerig de tweede wist niet wat hij met ons aan moest en de derde verkoper die ons de bank verkocht een fijne vent nu nog hopen dat de bank goed is want we hebben al een keer problemen gehad

4 sterren: goede service, goed behandeld

per telefoon 2 x2 zits bankstel besteld ,,,vraag gesteld aan de klanten ,,,,prima geregeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

In eerste instantie vond ik en vind ik (een van de )verkopers in drachten opdringerig. Maar heb achteraf nog is contact gehad met seats en sofas. Omdat er gewoon oprechte interesse was voor een bank . Ik ben vervolgens nogmaals langs geweest, en werd toen verder geholpen door de manager en twee andere medewerkers en daar was en ben ik echt over te spreken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk en behulpzaam medewerkers. De keus in stof voor bekleding was niet wat in het krantje was aangeboden. Daarom hebben we uiteindelijk voor een andere bank gekozen met assistentie van de medewerker.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Buitengewoon vriendelijk en " to the point " advies.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik vindt de service heel goed. we werden vakkundig geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer klantvriendelijk, jullie gaven mij rustig de tijd om na te denken, en als ik wat vroeg werd meteen opgezocht wat de mogelijkheden zijn. En via de telefoon zijn jullie ook vriendelijk over gekomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het probleem is keurig opgelost mochten een nieuwe bank uitzoeken met een acceptabele bijbetaling

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel geholpen. Duidelijke en vriendelijke uitleg. Snelle afhandeling. Goed advies. Leuke korting.

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.