uitstekend

bij binnenkomst stond een vriendelijke verkoper ons te woord we vroegen hem om failtuil die we eerder al gekocht hadden dezelfde kleur konden we krijgen voor de zelfde prijs dat was okido ze hebben niet in voorraad maar over enkele weken is die er well met vriendelijk groet, b.boonstra

Altijd vriendelijke mensen, en aangepast op jouw wensen

Drie jaar geleden eerste bankstel gekocht. Door omstandigheden ivm verhuizing twee keer moeten vragen of het nog even langer opgeslagen kon worden. Geen probleem. Alles is mogelijk in overleg. En deze keer weer een goede ervaring.

Super geholpen goede prijs

Ondanks de corona goed en met overtuiging geholpen

zeer geslaagd

ben goed geholpen door de medewerkster in de winkel, de keuze was allemaal mogelijk echt ideaal! de juiste bank gevonden nu nog even wachten tot ik de bank kan ophalen! :D

Aanrader voor ieder die een bankstel of stoelen zoekt!

Zeer vriendelijk personeel. Ruime keuze in vele soorten banken en stoelen. Veel keuze in diverse materialen en stofsoorten. Voor ieder wat wils! En uiteraard de uitstekende prijzen!

Goed tot zeer goed

Ben goed en netjes geholpen en blij de winkel uit gegaan

Twijvel

Wij hebben banken gekocht maar naar open maken thuis ligt de naad nol geen ondervraagd dus gebeld komt er iemand de bank maken maar heeft hem nog verder stuk gemaakt nu wachten wij al 4 weken dat ze de bank komen halen en een nood bank zouden neer zetten maar helaas moeten we er weer achteraan slechte zaak als je daar vaste klant bent

Oneerlijke service

Service bij Seats en Sofas betekent dat je op kosten wordt gejaagd. De reparatie is gratis maar je betaald wel de voorrijkosten van de reparateur. Er is geen andere meubelzaak die dit doet. Bij een mankement wordt alles gratis opgelost. Je zadelt de klant niet met kosten op. Schandalig!!!!

aardig personeel

Goede service en aardig personeel.

Vriendelijk personeel en behulpzaam geven goede uitleg en service

Goed geholpen

Vriendelijk, en goed advies

Goed geholpen

De verkoper riep ons terug toen we niet direct beslisten en er nog over wilden nadenken. Hij kwam toen met een heel scherp bod! Daar hebben we ja op gezegd. De verkoper kende ons van onze aankoop van meubels in 2018. Dat voelt goed!

Fijn kontrakt, niet opdringerig, zelfs niet na een jaar, meedenkende en uiteindelijk tot een deal Gekomen Mvrgr ton jansen

Duidelijk en eerlijke verkoopster

Vlot en duidelijk

Een minder leuk bedrijf

Geen bank ontvangen! Wel tegen Santander zeggen dat de bank is afgeleverd. Seats and sofa’s wil dan ook niet met ons in gesprek. Opgelicht voor €1500 die we moeten betalen voor een bank die wij niet hebben. Ik raad een echt meubel bedrijf aan.

Goed en leuk geholpen...eind afhandeling kon beterrrr

Wel grappig hoe ze te werk gaan...nou waren we daar niet gevoelig voor maar we hebben er toch een leuke bank kunnen kopen. Wat ik alleen jammer vond Dat zodra je de hand geeft, de verkoper niet meer naar je omkijkt en toen we de winkel uitgingen wij gedag moesten zeggen en hij zat verder op in een stoel en kon nog net gedag zeggen.. Zo van die heb ik weer in de pocket... En lieve mensen...ga niet voor de eerste prijs die ze aanbieden, ook niet de tweede maar een derde aanbod...das aannemelijk minder Poot stijf houden.. net als hun 😂

goede hulp bij het uitzoeken van de juiste bank die bij ons past

Fijn geholpen, medewerkers deden alles om het mijn moeder (87 jaar) makkelijk te maken een goede bank uit te zoeken die bijvoorbeeld wat moeilijk stond of op een verhoging stond. Ook kregen wij koffie aangeboden terwijl wij door de zaak liepen. Al met al een hele goede ervaring.

Goede service alleen wel te goed

Bij binnenkomst goed alleen ze hoefden wat mij betreft niet 3 verschillende personen langs te laten komen om te helpen terwijl we in eerste instantie gewoon rustig willen kijken en zelf de tijd er voor willen nemen.

Veel keuze en goede service

Ruime keuze in banken, vriendelijke en bekwame medewerkers. Helpen je met een goed advies, en veel mogelijkheden tot aanpassing naar je smaak. Hele nette prijzen, en zeer behulpzaam.

Zoals altijd keurig geholpen en alles via afspraak

Heel kundig en klantvriendelijk geholpen.

Degene die mij te woord stond heeft veel moeite gedaan om mij te helpen. Hij begreep direct wat ik bedoelde en wist ook precies waar het juiste artikel in uitvoering en kleur te vinden was. Hij was correct zonder opdringerig te zijn. Punt in het nadeel van Seats en Sofas is dat bedoelde zitbank bij het uitbestede wegtransportbedrijf Road Trans voor het bezorgen naar mijn woonplaats Burgum 100,00 Euro moet kosten, Dit is veel te veel.

perfect

verkoper gaf uitstekende advies,fijn dat er ook verkopers zijn die niet alleen maar gefocust zijn op HET verkopen.

nette vriendelijke verkoper

Vriendelijke verkoper, niet opdringerig, prima uitleg over verschillende banken, voor een mooie prijs een bank gekocht

Goed.

We zijn erg vriendelijke en gastvrij ontvangen. We zijn fantastisch goed geholpen, en we zijn erg blij met onze nieuwe bank!!

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.