vriendelijk en goed

We zijn goed geholpen

Ruime keuze, snelle levering en scherpe prijs

snel en correct

Service

Fijne service en advies. Ik heb een super mooie bank gevonden!

goed geholpen

klote ik ben 70jaar en kan de bank niet in huis zeten

goed geholpen. maar het is zwaar kloten dat ze het niet gratis thuis bezorgen.

Goed geholpen door uw medewerker. Veel kon!!

Dit was niet de eerste keer dat wij een bankstel bij jullie kochten, Wij waren daar tevreden over, dus zijn we weer naar jullie gegaan.

Zeer goede verkoper, erg vriendelijk en zeer behulpzaam

Verkoper neemt alle tijd om ons uit te leggen wat de mogelijkheden waren van de bank die voor mijn man het beste zouden kunnen zijn. Mijn man heeft rugproblemen en kon thuis moeilijk van de bank opstaan, vandaar ons bezoek voor een nieuwe bank. Geweldig.

Klantvriendelijkheid is top!

Bij binnenkomst wordt je hartelijke ontvangen, en ben blij dat ik eindelijk mijn bank heb gevonden met de juiste indeling nog wel... Ook qua prijs wat net in mijn straatje valt.

goed geholpen

vriendelijk geholpen

Gezellig goed..

Hartelijk ontvangen en een leuk en eerlijk gesprek

Goede begeleiding

Netjes en goed begeleid. Goed advies en nette service.

Slechte afhandeling

Wij hebben 4mnd geleden een bank gekocht bij seats en sofas ,bij levering verkeerde kussens geleverd, kan gebeuren, 2 mnd wachten joepie we kunnen de kussens ophalen ,helaas maar 1 kussen geleverd! De manager heer vaatjes tja kan gebeuren geen tegemoed koming niks! bij pecht nog 2 mnd wachten totaal 6mnd wachten tot mijn bank compleet is !

Zeer correct

We hebben net 2 banken in Drachten gekocht. Aan een bank zat een beschadiging. Kon de beschadigde om ruilen.

goet

is goe

Enthousiaste en geduldige bediende

Enthousiaste en geduldige bediende

Goed geholpen

Goed ge hjolpen

Vriendelijke, behulpzaam.

Jonge verkoper, hij was klantgericht, beleefd, geïnteresseerd en uiterst behulpzaam.

Precies wat ik zocht.

Zeer goed geholpen door Jeffrey. Kundig advies. Ruim aanbod. Jammer van de lever tijd, anders was het een 10.

Een hele goede ervaring bij seats and sofa’s in Drachten. Heel leuk en goed geholpen. Ondanks de drukte op het moment dat wij kwamen gaven ze ons toch de tijd. En het bakje koffie en thee deed het ook goed. We hebben een mooie hoekbank gekocht en wachten er vol smart op.

Snel aan een goede Fauteuil geholpen

Slechte ervaring raad niet aan een bank daar te kopen!

We hebben vorig jaar juli 2 banken gekocht een 2 en 3 zits Binnen 2 weken was de vulling aan de zijkant doorgezakt terwijl we er nog niet eens veel op hadden gezeten. Dus ik hun aangeschreven en een afspraak gemaakt om hem te laten maken Dus hadden we de bank daar zelf gebracht (lekker service trouwens) En we kregen hem op het oog weer netjes opgevuld terug maar toen we erop gingen zitten was die kant vet hard opgevuld dus het zat niet meer lekker. Na 2 maand de andere kant van de 3 zits zelfde probleem ook vulling ingezakt toen moesten we voor mijn gevoel maar kiezen of weer laten opvullen en rot zitten of het zo laten en een kussentje erop. We zijn voor dat laatste maar gegaan Maar nu nog geen jaar verder beginnen de naden van de bank te scheuren en te bobbelen midden op de zitting het nep leer laat gewoon al los lijkt mij niet de bedoeling binnen een jaar. En heel veel gebruikt worden de banken niet eens. Ik zou evt nog een beroep op de garantie kunnen doen maar mijn vertrouwen in seats en sofas is wel zo nar het 0.0 punt dat ik liever een andere bank koop bij een goede zaak!!! Ik heb overigens deze verhalen binnen een jaar het nep leer stuk om mij heen inmiddels veel vaker gehoord dus ik ben niet de eerste met dit probleem. Mvg J Burger

Goed!

Goed geholpen.nette service

vriendelijk en snel geregeld

zie boven

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.