Afgelopen zaterdag een bank gekocht. Ontvangst met koffie, rustig rond kunnen kijken. Perfect geholpen bij de aankoop van de bank. Mee gedacht met welke mogelijkheden er zijn. Transport meteen geregeld en volgende week kunnen we genieten van onze nieuwe bank! Seats and Sofas klasse!
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor deze positieve en lovende woorden. Dit horen wij graag! Heel veel plezier met uw nieuwe bank en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Sylvia - Seats and Sofas
Super goed geholpen door de medewerkers. De bank die we hebben gekocht is prachtig, en van zeer goede kwalitiet! We kochten hem als showmodel en voor die prijs, maar kregen uiteindelijk een hele nieuwe!
Beste mevrouw Bierma, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Sylvia - Seats and Sofas
Bank gekocht, deel van de stof heeft kleur verschil en een beschadiging. Gemeld bij seats and sofa's pas na weken een reactie: zelf de bank terug brengen naar de winkel en dan wordt er naar gekeken.. . En dan hebben we het over een bank van 1700 euro! Als je aangeeft dat terugbrengen eigenlijk geen optie is dan krijg je de opmerking dat ze hem voor 75 euro kunnen ophalen... Oftewel seats and sofas zegt eigenlijk: blujf maar lekker zitten op je defecte bank.
Beste Johan, Wij danken u voor het plaatsen van uw ervaring. Wat vervelend dat het zo heeft moeten lopen. Wij begrijpen uw standpunt en willen graag onze excuses hiervoor aanbieden. Als ik nog iets voor u kan betekenen dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Deze keer wist ik precies wat ik wilde en de winkelmedewerker, heeft mij goed van antwoorden voorzien. Er was deze keer gelukkig niet iemand die in mijn nek bleef hijgen en mij niet met rust liet...
Beste klant, Bedankt voor de positieve review en het delen van uw ervaring. Wij zijn blij om te vernemen dat de geleverde service naar wens is geweest. Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas.
Goed geholpen, maar moeten wel 8 tot 26 weken op de levering wachten. Hoezo unieke Giant Take Away formule.
Beste meneer, Dank voor uw reactie, heel veel plezier met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Sylvia - Seats and Sofas
Top mensen die daar werken en hele goede banken! Ik ben zeer tevreden
Beste Dilan, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Sylvia - Seats and Sofas
Ik heb in maart 2019 twee bankstelsellen gekort en na een jaar waren de bekleding verschuuld. Ik had contact gehad met seats and sofas toen moesten ze terug voor reparatie. En nu ze zijn weer kapot en ik heb ze nog niet eens en jaar gebruikt !Ik heb geprobeerd met de manager te spreken want hij had zelf toen mij geholpen om een goed keuze te maken voor de bankstelsellen maar helaas is hij elke keer niet aanwezig en dat vind ik persoonlijk jammer genoeg!
Beste heer Ndikumana, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer dat u geen prettige ervaring heeft gehad tot nog toe. Om dit zo goed mogelijk op te kunnen lossen willen wij u vriendelijk verzoeken om o.v.v. uw ordernummer uw klacht te versturen naar [email protected] Wij zien uw bericht graag tegemoet. Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas.
Wij hebben een bestelling geplaatst. Levertijd is 25 tot 30 weken, de levering is dan tussen 10 maart 2022 en 15 april 2022. Wij gaan er van uit dat we in deze periode kunnen gaan genieten van ons nieuwe bankstel.
Beste Jan, Bedankt voor de positieve review. Alvast veel plezier gewenst met uw nieuwe bankstel. Met vriendelijke groet, Astrid - Seats and Sofas
Reeds in november 2020 met een chef-verkoper een bankstel gekocht en een bedrag aanbetaald.Met de afspraak dat het in juni 2021 zou worden geleverd in verband met verhuizing.Maar er achteraan gebeld omdat de levering vertraagd zou zijn.Belofte om het eind augustes 2021 te leveren.Zojuist weer contact opgenomen,maar over de levertijd nog niks bekent. Sorry,maar ik vind dit enorm waardeloos en raad niemand aan om bij seats en sofas te kopen.
Beste meneer/mevrouw Kleis, Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat u lang moet wachten. Wij willen dit natuurlijk goed met u oplossen. Zou u uw klacht en ordernummer kunnen sturen naar [email protected]? Vanuit daar kunnen wij u verder helpen! Met vriendelijke groet, Michael - Seats and Sofas
Wij werden geadviseerd door jonge man (kon m'n zoon zijn) hij dacht goed mee, hij liet ons met rust, en zorgde voor een mooie korting. (was vroeger anders qua adviseurs)
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Sylvia - Seats and Sofas
We werden vriendelijk ontvangen, we kregen rustig de tijd om rond te kijken, na een poosje kwamen ze vragen hoe we al iets hadden gevonden en hielpen ons bij de juiste keuze
Beste Rene, Bedankt voor uw positieve reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Astrid - Seats and Sofas
Plezierige gewinkeld zonder dat het personeel opdringerig overkwam. Ze waren vriendelijk en behulpzaam
Beste Petra, Bedankt voor de positieve review. Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Astrid - Seats and Sofas
Zeer goed en vriendelijk geholpen, ondanks een druk moment.
Beste heer Vonk, Bedankt voor uw positieve reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Astrid - Seats and Sofas
Nette uitleg over de mogelijkheden van de hoekbank betreffende stof/leer kleuren en variatie qua model van de bank, en voor ons een keurige prijs aanbieding. Zeer fijn geholpen door bedrijfsleider.
Beste Brand, Bedankt voor uw positieve reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Astrid - Seats and Sofas
Grote sortering geldt ook voor de prijzen en goed geholpen
Beste Marinus Duyzer, Bedankt voor de positieve review. Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas.
Bij het uitzoeken van een nieuw bankstel werd door ons terloops een opmerking gemaakt over de kwaliteit van het vorige bankstel van Seats and Sofas. Zowel door het personeel en interventie van de winkelmanager is ons toen een heel net aanbod gedaan ten aanzien van de klacht en de nieuw bestelde banken. We voelden ons erg serieus genomen en zijn zeer tevreden de winkel uit gegaan. We zijn erg benieuwd naar onze nieuwe banken.
Beste Leo en Anneke, Bedankt voor uw positieve reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe banken en hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Astrid - Seats and Sofas
Geen gedoe
Beste Colin, Bedankt voor de positieve beoordeling. Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Astrid - Seats and Sofas
Goed geholpen om tot een juiste beslissing te komen. Personeel was zeer behulpzaam en dacht goed met ons mee
klantvriendelijk en bereid tot onderhandelen
Beste mevrouw Raue, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Astrid - Seats and Sofas
goed geholpen
Beste heer Romein, Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Michael - Seats and Sofas
tot nu prima geholpen en hopen op een goede zit thuis straks.
Beste Roeleveld, Dank voor uw positieve reactie, heel veel plezier met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Astrid - Seats and Sofas
Bij binnekomst wordt er meteen uitgelegd hoe het systeem werkt. Heel handig dat overzicht in een map en dat je alle stoffen eigenlijk al kunt zien. Zit jou stof niet op de jou bank, dan kun je hem wel op een andere zien. De verkopers blijven wat mij betreft mooi op afstand en jagen niet op maar zijn wel meteen beschikbaar om vragen te beantwoorden. bij ons ging de magazijnmedewerker meteen onze kofferbak opmetenom te kijken of de bank er in paste zonder dat we er naar hoefden vragen.
Beste, Bedankt voor de positieve review. met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas
De verkopers waren erg vriendelijk
Beste Karla, Bedankt voor dit compliment! Met vriendelijke groet, Michael - Seats and Sofas
Seats en sofas drachten, dank jullie wel! Geweldig geholpen toen we de bank uitzochten. We zijn er wel drie uur geweest en niets was teveel. Hele aardige mensen. Ze hadden al gewaarschuwd dat het langer kon duren voordat we de bank kregen ivm corona. Toch niet veel langer gewacht dan normaal. Een prachtige bank helemaal goed afgeleverd. Ik koop zeker weer in drachten bij seats en sofas. Lieve professionele mensen en top kwaliteit en service. Dank je wel, groet Y.Wuite
Beste Yvet, Bedankt voor deze positieve en lovende woorden. Dit horen wij graag! Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe bank. Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Astrid - Seats and Sofas
Ik zocht 2 kleine bankstellen van maximaal 2 meter. De verkoper heeft het nagezocht en gaf aan dat het 1.95 m betrof. Vandaar dat we de banken wel wilden aanschaffen. Bij het neerzetten in ons huis, bleek dat de kleinste bank inderdaad 1.95 mtr was. De grootste van de twee was 2.10 mtr... Toch jammer. Vanwege het gesleep, hebben we de banken niet retour gemeld. De banken zijn goed, de service bij het ophalen van de banken ook!
Beste mevrouw Boersma, Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring, wij wensen u veel plezier met uw nieuwe banken! Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas
Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.