4 sterren: goede service, goed behandeld

Je kan rustig alles bekijken,maar als je info wil krijg je dit uitvoerig.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

I had already made my research but the salesman helped me greatly with the eventual decision by giving me the pros and cons. I got a completely different sofa from the one I at first wanted. I couldn't have made a better decision. We are super Happy our sofa.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super vriendelijk ontvangen luisteren goed naar de klant en snelle service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk geholpen. Kundig advies!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen, vriendelijk personeel. En nou wachten op de bestelde bank :-)

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn zeer correct geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

We werden meteen, maar niet opdringerig geholpen en op al onze vragen werd naar tevredenheid geantwoord. We zijn redelijk vlot geslaagd met onze aankoop en we hopen er nog lang plezier van te hebben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

hele grote ruime zaak met vriendelijk personeel. Maar een 10 geef ik niet want er moet altijd een verbetering mogelijk zijn.

leuk personeel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klantvriendelijk medewerkers zijn duidelijk en behulpzaam , je komt altijd tot een compromie met elke buget

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Wij zijn goed en vlot geholpen met de nodige advies

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een duidelijke en eerlijke uitleg over kwaliteit van de leer Een eerlijke en betrouwbare verkoper, met kennis van zaken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goed dank u Blij om te gaan met je

4 sterren: goede service, goed behandeld

I was given good attention and assisted to select the product that matched my taste and financial strength.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik werd zeer fijn geholpen. De medewerker luisterde goed naar mijn wensen en nam de tijd. Wat betreft de levering en de verdere afhandeling kan ik nog geen oordeel geven, vandaar geen 10. Ik heb wel bezwaar als ik door het invullen van deze enquete bestookt wordt met reclame mails van jullie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Service was perfect. Wij zijn heel goed geholpen. De verkoopster was heel erg vriendelijk en heel erg aardig. Ik zal Seats en Sofa's( Den Haag ) zeker aanraden aan vrienden en kennissen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goed geholpen met de opstelling kamer indeling waar wijziging nog mogelijk bleek

4 sterren: goede service, goed behandeld

We werden vriendelijk en goed geholpen, de medewerker legde alles goed uit en kwam met verschillende mogelijkheden. Hij gaf ons rustig de tijd om erover na te denken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zijn in de Megastore in Den Haag door verkoper op een vriendelijke manier te woord gestaan en de aankoop is daarom positief afgerond. Helaas vonden wij het niet leuk dat we de stoelen en de bank zelf in elkaar moesten zetten, dat was ons van tevoren niet verteld. Misschien een punt van aandacht voor jullie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk geholpen onder genot van kopje koffie!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Werd zeer vriendelijk geholpen onder het genot van een kopje koffie!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Werd zeer vriendelijk geholpen onder het genot van een kopje koffie!!

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.