Vriendelijke behulpzame klantenservice

Goed geholpen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

loop langs en praat er over wat je wil en je gaat weg met een mooi bankstel

Vriendelijke medewerkers

4 sterren: goede service, goed behandeld

We werden hartelijk ontvangen en vlug geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

vriendelijk geholpen. denken met je mee.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuk geholpen Laagdrempelig Cijfer is (nog) geen 10, omdat we het bankstel nog niet hebben (6-12 weken levertijd) We kunnen de prijs/kwaliteit/levertijd dus nog niet beoordelen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Duurt lang

Heel hulpzaam en klantvriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies bij keuze fauteuil

4 sterren: goede service, goed behandeld

Relaxte sfeer geen opdringerigheid, eerlijk en behulpzaam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijke sfeer. Professionele hulp. Ben tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke sfeer. Professionele hulp. Ben tevreden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Was een hele fijne winkelervaring. De mensen zijn vriendelijk en laten je rustig kijken en proberen. En wanneer je vragen hebt, staan ze voor je klaar. Dat is heerlijk relaxed. Veel beter dan zo’n verkoper die je meteen na binnenkomst stalkt. Bovendien werden wij goed voorgelicht en prima behandeld. Wel wat jammer dat je zelf voor de bezorging moet zorgen. Het zou fijn zijn als alles inclusief aangeboden zou kunnen worden.

Leuk personeel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De verkopers waren in het begin vriendelijk. Maar tijdens het gesprek, ontweken ze al snel mijn vragen. De verkoopster beweerde dat ik loog over andere aanbiedingen die ik ook nog wilde gaan bekijken. Begonnen over prijzen en gaven mij daarna korting omdat ik de eerste klant was. Ik voelde me niet serieus genomen. Toen ik de winkel verliet riepen ze nog een prijs want de baas wilde mevrouwtje wel blij maken. Serieus zo neerbuigend

4 sterren: goede service, goed behandeld

vriendelijk geholpen goede uitleg verkoper heeft tijd voor de klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kan pas goed een oordeel geven als het bestelde geleverd is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

wij zijn heel vriendelijk ontvangen met een heerlijk kopje koffie, en door eenvriedelijke jonge man geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb het produkt nog niet in huis maar winkelbegeleiding was perfect.

4 sterren: goede service, goed behandeld

levertijd zeker niet zo snel als in de folders staat,verder mooie 3 en 2 zitter gekocht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij binnenkomst in winkel direct vriendelijk ontvangen. Na wat rondkijken aangesproken of ik hulp wensde, totaal vrijblijvend aanbod en zeker niet opdringerig. Er is goed geluisterd naar mijn wensen en eisen en hierop is perfect geanticipeerd. Na wat onderhandeling koop gesloten tot mijn volle tevredenheid. Levertijd marktconform en zelfs mogelijkheid om later te laten leveren zonder extra opslagkosten/problemen (bieden ze zelf aan!). Financieel is qua betaling ook nog van alles mogelijk. Maak hier geen gebruik van dus kan hier ook niet over oordelen.

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.