Vriendelijke behulpzame klantenservice
Beste mevrouw Derwes, bedankt voor het delen van uw ervaring! Met vriendelijke groet, Angela - seats and sofas
Goed geholpen
Beste Randjana Mohan, Bedankt voor uw positieve aanbeveling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Beste meneer/mevrouw Ahmed, Bedankt voor de positieve review. Met vriendelijke groet, Astrid- Seats and Sofas
loop langs en praat er over wat je wil en je gaat weg met een mooi bankstel
Beste Jopie Opder Heijde, Bedankt voor het delen van uw ervaringen met Seats and Sofas . Wij wensen u veel zit plezier. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Vriendelijke medewerkers
Beste Orhan Karachobanov, Bedankt voor uw review, Wij horen graag dat u goed en klantvriendelijk bent geholpen bij het maken van uw keuze. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
We werden hartelijk ontvangen en vlug geholpen
Beste mevrouw Bomers, Bedankt voor het delen van uw ervaringen met Seats and Sofas. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
vriendelijk geholpen. denken met je mee.
Beste Inge, Bedankt voor uw positieve aanbeveling,Fijn om te lezen dat u goede ervaringen heeft met Seats and Sofas. Wij wensen u veel plezier met uw meubels. Met vriendelijke groet Kim Seats and Sofas
Leuk geholpen Laagdrempelig Cijfer is (nog) geen 10, omdat we het bankstel nog niet hebben (6-12 weken levertijd) We kunnen de prijs/kwaliteit/levertijd dus nog niet beoordelen.
Geachte meneer Spruit Bedankt voor uw positieve beoordeling Met vriendelijke groet Astrid- Seats and Sofas
Duurt lang
Beste meneer/mevrouw Sadi, Wij danken u voor het plaatsen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Astrid- Seats and Sofas
Heel hulpzaam en klantvriendelijk
Geachte mevrouw Danje, Bedankt voor uw aanbeveling,Wij horen graag dat u goed en klantvriendelijk bent geholpen . Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Goed advies bij keuze fauteuil
Beste Teun Oosterom, Bedankt voor het delen van uw ervaringen met Seats and Sofas. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Beste heer/mevrouw Shamlal, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Relaxte sfeer geen opdringerigheid, eerlijk en behulpzaam
Beste Moes Karakurt, Bedankt voor uw aanbeveling, Wij horen graag dat u goed en klantvriendelijk bent geholpen door onze medewerkers. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Vriendelijke sfeer. Professionele hulp. Ben tevreden!
Beste mevrouw Naipal, Bedankt voor deze positieve en lovende woorden. Dit horen wij graag! Met vriendelijke groet, Astrid- Seats and Sofas
Vriendelijke sfeer. Professionele hulp. Ben tevreden!
Beste mevrouw Naipal, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Astrid - Seats and Sofas
Was een hele fijne winkelervaring. De mensen zijn vriendelijk en laten je rustig kijken en proberen. En wanneer je vragen hebt, staan ze voor je klaar. Dat is heerlijk relaxed. Veel beter dan zo’n verkoper die je meteen na binnenkomst stalkt. Bovendien werden wij goed voorgelicht en prima behandeld. Wel wat jammer dat je zelf voor de bezorging moet zorgen. Het zou fijn zijn als alles inclusief aangeboden zou kunnen worden.
Beste mevrouw Parlevliet, Bedankt voor het delen van uw positieve woorden en uw feedback! Dit lezen wij graag. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Leuk personeel
Beste meneer Lievers, Bedankt voor uw positieve aanbeveling, Wij horen graag dat u goed en klantvriendelijk te woord bent gestaan door onze medewerkers. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
De verkopers waren in het begin vriendelijk. Maar tijdens het gesprek, ontweken ze al snel mijn vragen. De verkoopster beweerde dat ik loog over andere aanbiedingen die ik ook nog wilde gaan bekijken. Begonnen over prijzen en gaven mij daarna korting omdat ik de eerste klant was. Ik voelde me niet serieus genomen. Toen ik de winkel verliet riepen ze nog een prijs want de baas wilde mevrouwtje wel blij maken. Serieus zo neerbuigend
Beste D, Dank u wel voor het doorgeven van uw ervaring, want ook negatieve reviews zijn waardevol voor ons. We betreuren het dit is voorgekomen. Onze welgemeende excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Astrid - Seats and Sofas
Beste Malini Rai, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
vriendelijk geholpen goede uitleg verkoper heeft tijd voor de klant
Beste meneer Hep, Bedankt voor uw positieve aanbeveling. Wij horen graag dat u goede ervaringen heeft met Seats and Sofas . Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Kan pas goed een oordeel geven als het bestelde geleverd is.
Beste meneer Berends, Bedankt voor uw review, Wij wensen u alvast veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Rick-Customer service
wij zijn heel vriendelijk ontvangen met een heerlijk kopje koffie, en door eenvriedelijke jonge man geholpen
Beste Elizabeth Pronk Guijt, Bedankt voor uw beoordeling, Wij horen graag van de consument dat ze tevreden zijn over de geboden service die door onze medewerkers aan u verleent zijn. Wij wensen u veel plezier met uw zit meubels. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Ik heb het produkt nog niet in huis maar winkelbegeleiding was perfect.
Beste meneer Merien, Bedankt voor het delen van uw beoordeling, Wij wensen u alvast veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
levertijd zeker niet zo snel als in de folders staat,verder mooie 3 en 2 zitter gekocht.
Beste meneer/mevrouw Wagner, Bedankt voor uw beoordeling, Wij wensen u veel zit plezier. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Bij binnenkomst in winkel direct vriendelijk ontvangen. Na wat rondkijken aangesproken of ik hulp wensde, totaal vrijblijvend aanbod en zeker niet opdringerig. Er is goed geluisterd naar mijn wensen en eisen en hierop is perfect geanticipeerd. Na wat onderhandeling koop gesloten tot mijn volle tevredenheid. Levertijd marktconform en zelfs mogelijkheid om later te laten leveren zonder extra opslagkosten/problemen (bieden ze zelf aan!). Financieel is qua betaling ook nog van alles mogelijk. Maak hier geen gebruik van dus kan hier ook niet over oordelen.
Beste Patricia, Bedankt voor het delen van uw ervaringen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service Seats and Sofas
Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.