Nette winkel met ruim assortiment

Al eerder een revisie geschreven…weet niet waarom ik er nu weer 1 krijg

professioneel

vriendelijk personeel, goede aanbiedingen, ik ben tevreden over de kwaliteit

goede bediening en service van de dames in Capelle

Ik heb, toen ik het restant voor mijn bankstel kwam voldoen, direkt de hocker bijbesteld. Wederom weer heel goed geholpen door Farina en Sabrina op filiaal Capelle ad IJssel. De levering van mijn bankstel door de voorgestelde vervoerder, heeft in totaal 2 dagen geduurd en heb hier dus 2 dagen vrij voor moeten nemen, slecht! En geen compensatie. Aardige bezorgers maar slechte vervoerder! Voorts kan ik zeggen dat de feautuils prima zijn, maar de zittingen beginnen reeds te vervormen en over de bank ben ik minder tevreden ivm ongelijke zitkussens en rugleuningkussens. De ritssluitingen zie je derhalve goed zitten in de baad midden oo de bank maar ik zie het graag nog even aan om te kijken of dat “bijtrekt”. Als laatste verbaasd het me dat er geen onderhoudshandleiding is meegeleverd of op z’n minst een waarschuwing waar je oo moet letten bij een bankstel met microvezel.

Heel prettig geholpen.

We zijn heel prettig geholpen, en goed geadviseerd, we hebben in alle rust kunnen beslissen.

Goed advies snelle levering

kreeg korting en werd naar de trein gebracht

fantastische service en een lekker product

Goed advies

De verkoopster luisterde goed en wist precies het bankstel aan te wijzen waar wij naar op zoek waren.

Verkeerde bank geleverd

Slechte service Als je een verkeerde bank levert ruil hem dan om en zet een klant niet voor leugenaar neer. Bank verkeerd gelevert en ook nog eens niet passende kussens. Hoop dat jullie dit nog netjes gaan oplossen

Redelijk

Wij zijn goed geholpen bij onze keuze voor een nieuwe bank echter hebben wij ipv een 2 hoek 3 een 2 hoek 2 bank gekregen en krijgen verder geen reactie tot een oplossing dit laatste vindt ik erg spijtig

Slechte service

Mijn ervaring met Seat en Sofas is slecht te noemen, een onsympathieke verkoper en opdringerig,ik dacht een goedkope bank te scoren,werdt helaas nog een dure bank,online zou het een goedkope bank,daar adverteerde ze wel mee,dit noem ik misleiding. En noem het ook geen service dat de bank niet gratis thuis bezorgd wordt. Ik zal iemand Seat and Sofas niet aanraden.

Goede voorlichting over de bankstellen/stoelen in de winkel

Wij zijn al enkele keren naar dit filiaal gegaan en telkens weer komen wij tevreden de winkel uit. Zonder een opdringerige verkoper (hij sprak ons pas aan nadat wij een vraag hadden) hebben wij uiteindelijk een goede en kwalitatief goede 2,5 zitsbank aangeschaft. Met dank aan de aardige verkoper wachten wij nu (een beetje ongeduldig vanwege de lange wachttijd) op de levering van onze bank.

Goede uitleg en klant vriendelijk

Super goed geholpen

super

heel vriendelijk ontvangen, ze zijn zeker niet opdringerig en laten je indien je wenst gewoon lekker snuffelen. Mocht je iemand nodig hebben staan ze gelijk klaar en dan helpen ze je ook echt super.

Heel erg prettig geholpen!

Bij binnenkomst werd ons gelijk vrijblijvend iets drinken aangeboden. De medewerkster was enorm vriendelijk en voelde exact aan waarnaar we op zoek waren. Ook de opties en stoffering werden duidelijk uiteen gezet en getuigde van gedegen terzakekundigheid. De medewerkster heeft zelfs een aantal voorraad-opties aangedragen, echter hebben we gekozen voor een bepaalde opstelling en bekleding, waardoor de levertijd langer werd, wat overigens begrijpelijk is. Complimenten voor de bediening! Er is ons zelfs een Surinaamse lekkernij aangeboden wanneer we het restantbedrag op filiaal Chapelle komen voldoen. Helemaal top en een aanrader voor velen!

Vriendelijke service

Goede service. Ook de sjouwers verdienen een compliment. Snel en heel netjes en vriendelijk

Fantastisch geholpen!!!

Zojuist een nieuw model bankstel gekocht met een interesante introductie korting.. Na wat prettig babbelen kwam daar nog eens een flinke korting bovenop *TOP* Seats & Sofa's . Als de aflevering ook zo soepel verloopt, zijn de 5 sterren het dubbel en dwars waard. Voorlopig geef ik een DIKKE 10.

Fijne ervaring!

We werden vriendelijk en deskundig geholpen bij de aankoop van twee banken.

Goede uitleg en service moet ik nog afwachten ik heb mijn spullen nog niet

Goede ontvangst en alles is goed uitgelegd De service weet ik nog niet want ik heb mijn spullen nog niet

Hele mooie deal kunnen maken met de verkoper voor een hele mooie en dure kwaliteit bank , ze zijn ons echt tegemoet gekomen met de prijs en de bank is van keurige kwaliteit!

UItstekend

Zeer vriendelijke verkoper. Denkt geweldig mee. Zeer goede service.

Fijn geholpen!

Ontzettend fijn geholpen door Johan!

goede serviceverlening

Wij zijn prima geholpen in de vestiging Capelle a/d IJssel door een medewerker van S&S, die alle tijd voor ons nam en bij onze vragen ook snel met de antwoorden op de proppen kwam. Bij de afhandeling van onze aankoop zijn we verder ook goed geholpen door de caissière. Kortom zijn we erg tevreden met de service van uw medewerkers.

Perfect geholpen.

Goed geholpen en zonder opdringen. Heel belangrijk.

verkoper was opdringerig

moet wel gemaakt worden (banstel) duurt 8 weken wel erlang

zijn heel goed geholpen

je word goed geholpen

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.