Ivm COVID-19 een persoonlijke afspraak ingepland. Dit werkte erg prettig. Voldoende aandacht voor bekijken opties en beantwoorden vragen. Erg prettig geholpen en mooi aanbod gekregen waar ik dan ik op in ben gegaan.
Beste Natasja, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Sylvia - Seats and Sofas
Nu 10 maanden wachten op bankstel
Goedemiddag, Wat vervelend dat u zo lang moet wachten. We hopen dat uw nieuwe bankstel het wachten waard is. Met vriendelijke groet, Sylvia - Seats and Sofas
Er loopt alleen maar tokkie volk rond. Ik besloot de bank toch niet te kopen na alle opdringerige aanbiedingen. Hij vroeg wat ik dan kwam doen en werd vervolgens letterlijk uit de winkel gestuurd. Zowel in rotterdam als in eindhoven is dit volk allemaal hetzelfde.
Beste heer/mevrouw, Wat vervelend dat u onze service niet naar behoren heeft ervaren. We hopen u in de toekomst op een gepaste manier te helpen. Onze welgemeende excuses. Met vriendelijke groet, Sylvia - Seats and Sofas
te opdringerig, onvriendelijk, wanneer je een bank hebt gekocht, loopt de verkoper weg zonder iets te zeggen, en iemand anders maakte de betaling en de bon. Verkoper kijkt je niet eens meer aan. Me bank is nog niet binnen, hopelijk wordt op tijd geleverd. Garantie staat niks op de bon, dus ben benieuwd!
Beste Gigi, Wij danken u voor het plaatsen van uw ervaring. Wat vervelend dat het zo heeft moeten lopen. Wij begrijpen uw standpunt en willen graag onze excuses hiervoor aanbieden. Zou u telefonisch contact op willen nemen met de winkel van aanschaf en uw probleem daar voorleggen? De medewerkers in de winkel kunnen via de inkoopafdeling nagaan wanneer uw aankoop ongeveer bezorgd zou moeten worden. Al onze winkels zijn te vinden via: https://www.seatsandsofas.nl/megastores/ Met vriendelijke groet, Sylvia - Seats and Sofas
Keurig geholpen, vriendelijk personeel
Ik heb mijn sofa nog niet eens gekregen. Ik blijf bellen krijg niemand aan telefoon. Zeer slecht
Maar soms te opdringerig
Beste meneer/mevrouw Winkels, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Sylvia - Seats and Sofas
Klantvriendelijk en goedkoop, mooie producten
Beste mevrouw Karimi, Bedankt voor de positieve review. Met vriendelijke groet, Sylvia - Seats and Sofas
De verkoper denkt met je mee over mogelijkheden en de juiste stof
Beste heer Bezemer, Bedankt voor uw positieve reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Astrid - Seats and Sofas
Het was een goede ervaring vandaar wij een bankstel hebben gekozen. Netjes geholpen. Gezellig praatje gemaakt en lekkere koffie. Jammer dat er de naam van de verkoper niet op de rekening staat. Als er iets is moet ik de man aan kunnen spreken. En dan nog er staat op de bon niets over garantie. Graag zou ik dit op de mail willen hebben.
Beste heer/mevrouw den Braver, Bedankt voor uw positieve reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Als u wilt kunt u ons contactformulier invullen: https://www.seatsandsofas.nl/klantenservice/contactformulier/ Met vriendelijke groet, Astrid - Seats and Sofas
We gingen op zoek naar een nieuw zitbank en we kregen te horen dat we het weekend daarvoor een kortings"feestje" hadden gemist. Na wat overleg konden we toch die 20% korting genieten maar omdat we toch wat twijfelde over het verlies van aantal zitplaatsen tov huidige zithoek kwam er nogmaals iemand van SenS wat praten en deed er nog eens een een extra zitplaats bij zonder verhoging van de prijs. Ik moet zeggen ik was zeer verrast en heb zoiets nog niet eerder meegemaakt. In plaats van dat ik onderhandel over een prijs krijg ik de korting in de schoot geworpen, top!
Beste heer/ mevrouw Yin, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve aankoopervaring. Wij zijn blij dat wij u positief hebben weten te verrassen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag nog een terug! Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas.
Aangenaam gesprek met verkoper inzake het aangekochte bankstel
Beste meneer van Rijswijk, Bedankt voor de positieve review. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Sylvia - Seats and Sofas
Sympathieke man die ons goed geholpen heeft en rekening houdt met de persoon
Beste Jan, Bedankt voor uw positieve reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Astrid - Seats and Sofas
We zijn langs de vestiging Capelle geweest. Er stond een hoekbank met daarnaast een prijskaartje met een mooie aanbieding. Na lang te hebben gewacht kwam er uiteindelijk iemand helpen. We toonden belangstelling voor de betreffende hoekbank met slaapfuntie. Bleek dat die prijs helemaal niet gold voor de bank die daar stond, misleiding noem ik dat. Op het prijskaartje stond geen vanaf prijs (wat bij andere bankstellen wel het geval was), maar een streep door oude prijs en vermelding van ‘nu €…’. Ze hadden blijkbaar op het prijskaartje een categorie van een stofgroep vermeld. Hoe moet de koper weten dat de categorie die op het prijskaartje wordt genoemd niet overeenkomt met het showroom model die daar voor staat? Je zou denken dat dat overeenkomt, althans zo zou het moeten. Verder heb ik hier een opmerking van gemaakt richting de medewerker. Wij kregen te horen dat het een vanaf prijs was. Toen we erop wezen dat dat bij dit bankstel niet erop stond, kregen we te horen ‘tja, retail he’. Lichtelijk geïrriteerd door zijn reactie vroegen we alsnog om nadere informatie, zoals de mogelijke kleuren van de betreffende bank en de categorieën van de bankstof. Tot onze verbazing liep de verkoper weg naar andere klanten toe. Hij riep u kunt daar de kleuren zien. Hartstikke onbeschoft en zo onprofessioneel! U snapt uiteraard dat dat voor ons de druppel was en een bank bij Seats & Sofa's hoeft voor ons dan ook niet meer.
Beste meneer/mevrouw Fakili, Wij danken u voor het plaatsen van uw ervaring. Wat vervelend dat het zo heeft moeten lopen. Wij begrijpen uw standpunt en willen graag onze excuses hiervoor aanbieden. Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas.
Prima geholpen in de zaak. Er werd meegedacht . Bankstel gekocht maar het is een levertijd van 6 tot 8 weken, dus over de levering en het bankstel zelf kan ik nog geen oordeel geven.
Beste Astrid, Bedankt voor uw positieve reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Alvast veel plezier gewenst met uw nieuwe bankstel. Met vriendelijke groet, Astrid - Seats and Sofas
Super goed geholpen, top kwaliteit van de bank. Genieten deze herfst en winter met deze geweldige bank en de komende jaren
Beste Illona, Bedankt voor uw positieve reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Veel plezier gewenst met uw nieuwe bank. Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Astrid - Seats and Sofas
Ruime keus in de winkel en ik heb gevonden wat ik nodig had
Snel geleverd, goede service en goede bank
Beste Saskia, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas.
Ze springen niet direkt op je. Geven goed advies en laten je heerlijk met rust zodat je je beslissing kan nemen. Nog een heerlijke bak koffie erbij Dus prima.
Beste mevrouw Anje, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Sylvia - Seats and Sofas
Nog even af wachten ,Daar na kan ik pas oordelen
Beste meneer Weiss, Dank voor uw reactie, heel veel plezier met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Sylvia - Seats and Sofas
Kregen ruim de tijd zelf te kijken, zodra we wat wilden vragen, was er direct iemand beschikbaar
Beste Astrid, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Sylvia - Seats and Sofas
Gewoon bij rondje seats en sofa’s een nieuwe bank uiteindelijk gekozen. Je kan ook online. Maar een winkel ervaring is het beste. Uitgekozen en nu wachten we erop.
Beste Yalcin, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas.
Ik ben snel geholpen en ook nog eens op briljante ideeën gebracht door de personeel. Ik ben ze erg dankbaar !
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Sylvia - Seats and Sofas
Verkopers absoluut niet opdringerig. Hielpen mij goed en duidelijk. Ruimte en tijd gekregen om rond te kijken en een mooi bank te kiezen. Mooie prijs
Beste Floor, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Sylvia - Seats and Sofas
Hele fijne vriendelijke personeel gelijk toen wij binnen kwamen ons geholpen, echt super fijn en goeie informatie gedeeld aan ons wat wij moesten weten etc, heel tevreden ermee !
Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.