Probleemloos. Vlot en deskundig.
Beste heer Pieter, Bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Astrid - Seats and Sofas
Ik kwam.op zondag mijn bank.ophalen, had toen hulp. Magazijn is gesloten, had ik niet goed gelezen. Ze gingen toch even kijken en zagen mijn bank. Gezamenlijk de bank in de aanhanger getild, echt veel , goede, vriendelijke hulp ondervonden in Amersfoort. Toppers.
Beste heer/mevrouw Wil, Bedankt voor deze positieve en lovende woorden. Dit horen wij graag! Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Heel veel plezier toegewenst met uw nieuwe bank. Met vriendelijke groet, Astrid - Seats and Sofas
Ondertussen 6 maanden verder na de bestelling. 1 x verkeerde bank toen werd er en nieuwe besteld, tweede keer bank met poten die niet passen. Dit probleem is nog steeds niet opgelost. Bellen , mailen, messenger, niets schijnt ze wakker te kunnen schudden. Probleem had voorkomen kunnen worden als men goede controle inkomende en uitgaande goederen zou doen, in 1 woord: waardeloos!!
Beste heer Ron, Dank u wel voor het doorgeven van uw ervaring, want ook negatieve reviews zijn waardevol voor ons. We vinden het vervelend om te horen dat er van alles mis is gegaan rondom uw bestelling. Onze welgemeende excuses hiervoor. Ik raad u aan contact op te nemen met [email protected] onder vermelding van uw contact- en ordergegevens. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen om te zoeken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Astrid - Seats and Sofas
Prima geholpen in amersfoort vrijwel direct kunnen vinden we zochten! Verkoper kon wel iets netter gekleed en op zijn minst netjes geschoren zijn (stoppelbaard kwam beetje onverzorgd over). En medewerkers niet laten roken bij de uitgang! Rook kwam naar binnen en dit rook je erg in de winkel!
Beste mevrouw Versnel-Hulleman, Bedankt voor uw positieve review en uw feedback! Wij zullen uw feedback doorsturen naar de medewerkers bij het filiaal in Amersfoort zodat zij deze feedback mee kunnen nemen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Astrid - Seats and Sofas
De behulpzaamheid en kennis is uitstekend in de winkel, ondanks dat het drukker werd bleef de verkoper zich volledig op ons richten. Telefonisch is filiaal Amersfoort heel erg slecht te bereiken! Tevens moet de interne communicatie verbeterd worden. We kregen een leenbank, deze werd de volgende dag opgehaald en vervolgens weten ze van niets! Beetjes slordig....een simpele aantekening bij het ordernummer moet anno 2020 niet zo moeilijk zijn. Persoonlijke service is uitstekend maar telefonische bereikbaarheid en het nakomen van afspraken moet verbeterd worden.
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Goed om te lezen dat onze collega ruim te tijd voor u heeft kunnen nemen, en u geslaagd bent. Wat betreft de interne communicatie binnen de winkel, zullen wij uw bericht doorsturen naar de hiervoor verantwoordelijke om hier meer aandacht aan te besteden. Hiervoor bedankt voor uw feedback! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas.
Geen opdringerige verkoper maar ontzettend net en meedenkend. Tot op de puntjes een 10. Deze verkoper verdient een volle 10
Beste Marco, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas.
Begin februari een stoel gekocht, 6 tot 8 weken levertijd werd er gezegt. Na 9 weken bellen het kon wel tot 12 weken worden i.v.m corona begrijpelijk. Na 13 weken weer eens bellen, komt er weer 2 tot 3 weken bij dit ritueel is me heel vaak overkomen. Beloven zijn ze uitstekend in ,Sorry heb ik heel vaak gehoord en dat we op de hoogte willen blijven dat kennen ze blijkbaar niet . Uiteindelijk na ruim 5 maanden werd de stoel geleverd. Met 1 poot beschadigd . Éénsen nooit meer bij Seat and Sofas
Beste heer/ mevrouw Nijkerk, Hartelijk dank voor uw feedback! Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas.
Hebben een bank besteld en na een aantal keren bellen is hij gebracht maar was de verkeerde.Na bijna een jaar bellen en mailen en personeel aan de lijn krijgen wat toevallig altijd net nieuw is. komt de nieuwe bank.Maar helaas het is weer de verkeerde wat een stel prutsers.Zal er nooit meer iets kopen want ze snappen echt niet hoe je met klanten om moet gaan. Het is personeel wat niet kundig is en niet in een winkel hoort te werken.
Beste Mar, Hartelijk dank voor uw beoordeling en feedback! Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas.
I.v.m. corona werden wij goed geïnstrueerd. Enthousiaste medewerkers, een positieve sfeer onderling. Waardoor wij vertrouwen kregen om hier een chill bankstel te kopen.
Beste heer/ mevrouw Vanhommerig-Driessen, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe meubel(s)! Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas.
Ik had een ander idee van Seats and Sofas maar we zijn erg goed geholpen en de medewerkers waren allen erg aardig en behulpzaam. De bank die ik heb gekocht moet nog geleverd worden, maar ik vertrouw erop dat dat netjes wordt gedaan. Natuurlijk is het niet het meest luxe segment wat je in de winkel aantreft maar daar betaal je dan ook niet naar.
Beste Jannewil, Dank voor uw reactie, heel veel plezier met uw nieuwe bank. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Vriendelijke verkoper. Begreep wat ik wilde.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Goede verkoopster die meedenkt in de aanschaf van een bank.
Beste Xander, Bedankt voor de review! Bedankt voor het compliment naar onze medewerkster! Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas
Online al voorwerk gedaan en in de winkel kon de medewerkster gelijk laten zien wat we live wilden uitproberen. Qua kleur en materiaal duidelijke uitleg gehad.
Beste Leona, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en het plaatsen van de beoordeling. Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas
Tijd om te kijken, rustige benadering van personeel, goede uitleg, mogelijkheden, tussen tijds prijzenopties, met keuze verandering, nog even vriendelijk andere mogelijkheden aandragen. TOP geholpen. Nu geduldig wachten op ons bankstel
Beste heer/mevrouw Bok-Althof, Dank voor uw reactie, heel veel plezier met uw nieuwe bankstel. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Zeer goed geholpen en zeer goed meegedacht omdat ik met spoed was naar een bank. Mijn oude bank was veel te groot in mijn nieuwe huis. Binnen een half uur een nieuwe bank uitgezocht en dezelfde middag konden we thuis heerlijk zitten. Bedankt!
Beste Chantal, Bedankt voor de positieve review! Wij danken u voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas
Lieve dame die mij hielp had alle tijd voor mij, had ook antwoorden op al mijn vragen, ben prettig geholpen!
Beste mevrouw, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Seats&Sofas is een overzichtelijke winkel met genoeg keuze, voor ieder wat wils. Ik had mijn oog laten vallen op een hele mooie loungebank maar wilde deze zonder loungegedeelte. De verschillende boekjes werden erbij gehaald, alle stoffen waaruit je kon kiezen en het meetlint. Bert was heel behulpzaam en charmant. Zo heb ik toch een beetje mijn eigen bank kunnen “maken” en ik ben er super blij mee! Ik kon ook kiezen voor de helft nu betalen en de andere helft bij het ophalen wat ik ook zeer prettig vond. Al met al een hele goeie ervaring.
Beste mevrouw Polman, Bedankt voor de review. Heel veel plezier toegewenst met uw nieuwe bank! Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
In de winkel werd ik super vriendelijk geholpen. Naderhand wilde ik zoals afgesproken echter een wijziging doorgeven en op beide momenten werd ik op een vervelende, ongeduldige toon te woord gestaan. Ik belde om te vragen of mijn wijziging van 3 dagen geleden al was verwerkt. Dat zou vandaag worden opgepakt en ik zou er een bevestiging van krijgen. Aan het eind van de dag had ik nog steeds geen bevestiging gekregen. Toen ik opnieuw belde en vroeg om een schriftelijke bevestiging kreeg ik als antwoord: maar die geef ik je nu toch?! Iedereen aan wie ik vertel dat ik een bank heb gekocht bij Seats and Sofa’s geeft aan dat ik dat niet had moeten doen omdat zij slechte ervaringen hebben. Het is dan toch meer dan logisch dat ik een schriftelijk bevestigd wil hebben VOORAL als dit in een eerder telefoongesprek wordt aangegeven?
Beste Kimberley, Hartelijk dank voor uw bericht. Wat jammer om te vernemen dat u zo te woord bent gestaan. Dit is absoluut niet hoe wij willen dat ons personeel de klant benaderd. Hierom zou ik u vriendelijk willen verzoeken dit bericht per mail te versturen naar [email protected] Hierbij willen wij u vriendelijk verzoeken uw ordernummer en/of klantnummer bij te voegen en indien u dit vernomen heeft de naam van de medewerker met wie u gesproken heeft. Bij voorbaat dank en onze excuses voor dit ongemak. Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas
12 januari 2020 Ginger 2 1/2 + 2 zits bank besteld met de vraag of dit 2 maart bezorgd kon worden in ons vakantiehuis VillaRoyal te Lathum. Daar moest ik contact voor opnemen met "Bewust Transport" , het oude bankstel heeft men op verzoek mee teruggenomen, echter kosten van transport waren bij elkaar € 215,-- en dat vind ik erg veel geld. Dus voordelig uit bij Seats en Sofa's en dan door de transportkosten toch beetje ontevreden gevoel. Maar o.k. de banken zijn we erg blij mee en mooi van kleur en kwaliteit leer. Dus Seats en Sofa's kan ik zeker aanbevelen.
Beste mevrouw Duin, Bedankt voor de review. Heel veel plezier toegewenst met uw nieuwe banken. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
In Amersfoort gekeken voor een bank, geholpen door een vriendelijke verkoper. Bank begon op €900,- maar uiteindelijk hebben we hem mee kunnen krijgen voor €775. Prijzenboekjes in de winkels zijn wel onduidelijk (staan voornamelijk combideals in, in plaats van de prijs per bank). Al met al tevreden. Als de levering net zo is, dan zijn wij helemaal tevreden!
Beste Jamie, Dank voor uw reactie, heel veel plezier met uw nieuwe bank. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Ik heb mijn prachtige bank in nog geen 3 maanden ontvangen. Toen de 2 heren mijn bank uitpakte om inelkaar tezetten toen schrok ik wel. Ik dacht wat een abnormale grote bank. In de winkel lijkt het klein. Ik ben heel erg tevreden en superblij met mijn nieuwe bank, want na mijn heup operatie in november mocht ik niet op mijn oude bank zitten van mijn fysiotherapeut. De bank was telaag. En nu kan ik weer normaal op mijn mooie bank zitten ipv alleen de hele dag in een ziekenhuisbed. Bedankt meneer van Amersfoort voor het helpen temaken van de prachtige bank. Iedereen vindt mijn bank mooi en vraagt mij waar ik het vandaan heb. Dus ik stuur iedereen naar jullie. Bedankt. Grace
Beste mevrouw, Bedankt voor deze positieve en lovende woorden. Dit horen wij graag! Heel veel plezier met uw nieuwe bank. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Uitleg, meedenken, alle tijd nemend ook voor de stalen mee naar huis. Top!
Beste Floor, Dank voor uw reactie, heel veel plezier met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Prettig en goed geholpen
Beste heer/mevrouw, Dank voor uw reactie, heel veel plezier met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Vrij gelaten in onze keuze zeer gezellige sfeer. Profensonele hulp en grote verbetering. Dan 4 jaar geleden tijdens de opening. Top ga zo door
Beste meneer van Ouwer, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Ik ben echt fantastisch geholpen en heb een grote Korting gekregen ben heel erg blij
Beste heer/mevrouw Djieswien, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.