Goed geholpen

Wij zijn uitstekend geholpen door Agun in Amersfoort.

gedaan wat gezegd werdt

zoals boven staand, en de bezorging en installeren top.

Ben netjes geholpen .niet opdringerig. Kwam vragen of hij kon helpen .hij gaf ons advies dan liet hij ons weer gaan.ook had deze man een hoop geduld .aangezien ik niet echt makkelijk ben.nu hopen dat het bankstel ook op tijd binnen is .dan ben ik super tevreden

Goed geholpen

Wij kwamen onverwachte in deze winkel. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke meneer.

heel goed

heel goed geholpen

Super advies van Rachel met daarna een nieuwe bank als resultaat. Top!

Top service geen bijzonderheden

Goed geholpen in de winkel aan een koopovereenkomst die niet mogelijk is

Binnen 10 min een bank gekocht, verkoop verliep soepel. Echter wel een probleem met invoeren van de order, kleur kon niet uitgekozen worden, maar was wel te bestellen en zou de volgende dag in orde gemaakt worden door het hoofdkantoor. Op de order stond een zwarte kleur ingevoerd en dit zou geen probleem zijn. In goed vertrouwen, dus toch maar getekend. Hier zou ik 19-2 een bevestiging per mail van krijgen. Dit is niet gebeurd. Na een week gebeld en zou direct teruggebeld worden. 3 dagen later weer gebeld en zou 6-3-24 teruggebeld worden. Vandaag toch maar wéér gebeld. Vandaag hoor ik dat ik de bank niet in de gekozen kleur. Ik wil graag mijn geld retour en er zou direct contact opgenomen worden met de Rayon manager en ik zou hierover gebeld worden voor 21u of een mail ontvangen, waar mijn voorkeur naaruit gaat. Weer niets gehoord….

Goed en vriendelijk geholpen

Vriendelijk en meedenkend, en nu maar hopen dat de levering ook goed gaat komen.

Goeie service

Vriendelijk behulpzaam goeie service tekst en uitleg

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk personeel.en goed geholpen

Leuke ambiance

Even met vrienden naar een bank gekeken. Gelijk verkocht , personeel erg vriendelijk en weten ook waar het over gaat.

Ja gewoon geweldig

Ja word echt als mens behandeld ze nemen de tijd voor je

Goede service.. nu even afwachten hoe de bank er uit ziet als die aankomt.. Heb veel negatieve reacties gehoord.. maar ik ben benieuwd Heb vertrouwen!!

Produkt en service zijn zeer goed

Goede gastvrije ontvangst, duidelijke communicatie, goede produktinformatie, ruime keus, vlotte afhandeling, goede service. Dank aan Rachel en collega’s!

helemaal top

Ben al heel lang klant bij jullie en elke keer zeer tevreden echter deze keer helemaal top. Wat een service

Netjes geholpen

We werden netjes en vriendelijk geholpen

Goed geholpen aandacht voor de klant. Vele keuze en mogelijkheden. Fijn dat er ene leenbank beschikbaar is. Hopen dat de levering optijd komt, dit is een geoot onderdeel van mijn ervaring. Nu nog niks bekend want pas 2 weken geleden bekend. Zou Fijn om een status te zien van waar de bank is weet je waar je aan toe bent

Prima geholpen

Tot zover goed geholpen duidelijk uitleg. Alleen begrepen we bij binnenkomst niet het boekje met wat er te koop was, we begrepen al de maten niet met verschillende prijzen. Maar de verkoper gaf ons uitleg.

Prima!!

Alles loopt op de optima vorma

Netjes en vriendelijk geholpen

Hoop dat ik een goede bankstel terug krijg en 2 stoelen en hoop dat het snel binnen komt

Vriendelijke medewerkers en afspraken nakomen

Goeie kwaliteit voor een lage prijs

prima geholpen bij de aankoop

tevreden

Wij zijn geholpen door Martin. Een fijne ervaring en duidelijke uitleg over de kwaliteit en prijzen van de banken. Na 2,5 uur hebben zijn wij met behulp van Martin geslaagd met een mooie bank met korting die wij binnen een week geleverd krijgen.

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.