4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn heel goed geholpen met een keuze maken en kregen alle informatie die we wilden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke service niet opdringerig en goed advies

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen , luisteren naar wat de klant wil. Komen met mooie oplossingen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben naam is Neftely. Ik heb een woning in 's-Hertogenbosch en op afstand mijn vriendin met Leema die woont in Deventer, een slaap bank van Seats and Sofas in Deventer is goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn gisteren avond voor eerst keer de winkel in gegaan en bevielme goed en we zijn door een turks man geholpen en het was een socaail be hulp zaan persoon was het op eindelijk van zijn advies konden we een mooi bankstel aan schaven dank je

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ruime keuze. Je wordt vriendelijk geholpen. Je kan wat je hebben wil aanpassen naar je eigen keuze.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goed geholpen door personeel van Rijneke Boulevard, goed geadviseerd en duidelijk prijsopgave.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het is winkelen zoals ik graag zie. een prijs is pas een prijs als het betaald wordt, tot die tijd is er steeds spraak van vraagprijs en dat is "negotiable" waarbij een ja JA is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede prijs Goed advies qua kleuren en combineren

Wij zijn prima geholpen. Alles keurig uitgelegd. Wij zijn tevreden

Snel en accuraat

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gekochte spullen zijn prima maar we willen er niet weer zelf mee slepen. Het was echt een probleem om de spullenin onze woonkamer te krijgwn. Dat moeten we nietdoennu we een dagje ouder worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klantvriendelijkheid van de verkoper was top! De telefoniste toen we de meubels op kwamen halen zou direct achter de balie heen halen. Als zij ons geholpen had met de verkoop was ik de winkel weer uit gegaan. Ik kwam een paar dagen weer voor een paar onderzetters voor de 2 stoelen en toen snauwde ze nog zo. Op een nette manier manier gevraagd, levertijd zou 7 à 8 weken kunnen zijn, kan ik ze ook ophalen bij de leverancier gaf ze me een antwoord van want denkt u wel niet TUURLIJK Niet! Met andere woorden wat bent u dom.

zeer fijne ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn erg klantvriendelijk geholpen door het personeel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prijslijsten gids in de winkel niet heel erg duidelijk ,liever zou ik zien dat de meubels in de winkel gewoon geprijsd zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik werdt super snel geholpen stondt binnen 20 minuten alweer buiten kan niet wachten tot m.n bankstel er is over een week of 8

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Als je de prijzen in de folder in het achterhoofd houdt, dan is er nog heel wat af te dingen. Het is echt een spel wat ze opvoeren en daar moet je doorheen prikken. De vraag rijst wel wat mensen betalen die niet of nauwelijks durven afdingen...

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn heel vriendelijk en goed geholpen. Erg goedkoop en de bank zit lekker.

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.