4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben prima geholpen en er werd rekening gehouden met mijn wensen omtrent de bank die ik wilde. Dit alles keurig onder genot van een lekker kopje koffie...

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hadden snel een bank nodig omdat we zonder zaten. Seats and Sofas is dan ideaal omdat een aantal banken uit voorraad geleverd kunnen worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke ontvangst. Open houding. Wel een 'ik moet het de manager vragen' mentaliteit wat jammer is. En verkeerd overkomt (keukenhandel)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

I am very satisfied with the purchase I made and the excellent service I received .

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

echt superleuk geholpen in amersfoort!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne zaak. Veel keus. Overzichtelijk. Klant vriendelijk. Kennis van zaken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ben erg plezierig geholpen bij uitzoeken van meubelstof.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik werd heel leuk en prettig behandeld,.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Verkoper reuze behulpzaam en deskundig.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tot nu toe zijn wij erg tevreden over de service van seals en sofas. Hopelijk ook als onze bank er is. Daar gaan we zeker van uit.

2 sterren: slechter dan verwacht

Service van verkoper was goed. Echter ik voel mij erg misleid door de prijsinformatie in de folder. Betreft bankstel Phoenix, staat geprijsd voor 399 eu; er staat NIET vanaf 399 eu. Volgens de verkoper geldt die prijs alleen voor de stof Maxime waarvan hij me een staal liet zien. Dat is dus een stof waarvan je nog geen pyjama zou willen kopen, ongelofelijk slechte kwaliteit! Dus dat vind ik geen reëele aanbieding. Ik heb deze bank nu in een betere stof besteld, maar dan is de prijs bijna 1000 eu!! Ik voel me behoorlijk misleid door die folderaanbieding!! Ook is de bestelde bank is niet op voorraad, levertijd 4-6 weken. Verder heb ik niets gehoord over het ' gratis' keukenapparatuurpakket (ben ik ook vergeten naar te vragen). Ik heb daar helemaal geen behoefte aan, maar had dan graag een korting op de prijs aangeboden gekregen. Ik heb de bank toch besteld omdat hij een goede zithouding/zithoogte heeft; ik hoop dat ik er geen spijt van krijg want ik was helemaal niet van plan zo veel geld uit te geven voor een bankstel ivm beperkt budget. Wat dat betreft is het dus een goede verkoper voor jullie bedrijf. Ik hoop dat de levering verder naar wens verloopt, daar kan ik dus nog geen oordeel over geven.

Netjes behandeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke geholpen en verkoopmedewerker dacht ook echt mee en zocht voor een oplossing.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We konden rustig rondkijken, totdat we iets gevonden hadden en werden daarna perfect geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies en ruime keus

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk,netjes en vlot geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel goed ervaring dus ver...maar weer wachten op het levering en bezorgen voor ik een 10 geven

Prettig geholpen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De service is erg goed, en we zijn erg goed geholpen! De stof keuze en het bankstel qau afmetingen waren daarom snel gekozen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen vriendelijk mooie banken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service en mooie prijzen.

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.