4 sterren: goede service, goed behandeld

prima behandeld door de verkoper

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn op een vriendelijke manier geholpen bij Seats and Sofas in Assen. Mede door de mogelijkheden die er waren zijn wij tot een tevreden keuze gekomen en dus geslaagd voor een bank!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel en zeer efficient geholpen. Bijna iets te gelikt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

prima bank (moet hem wel nog inzitten) voor niet te veel geld. Levertijd netjes. Alleen stonk het in de winkel naar rook. Heb wel geen huishoudpakket gekregen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb vorige week zaterdag bank Powell gekocht en ik ben er blij dat ik em heb gekocht ik ben erg vriendelijk door uw collega's geholpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb vorige week zaterdag bank Powell gekocht Ik ben erg blij mee ik ben goed geholpen dorp uw collega's.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlotte, vriendelijke en professionele afhandeling en begeleiding bij het kopen van een bank

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed geholpen ben nu in afwachting van de levering.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij werden erg prettig geholpen , door een dame die er nog niet zolang werkte maar volgde ons een beetje door de zaak heen niet opdringerig maar vol geduld ging ze elke keer weer uitzoeken wat de mogelijkheden waren erg vriendelijk !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel goede advisering en vriendelijke beraden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

vriendelijk geholpen .....jammer dat er geen prijzen op de banken staan dat je het dan eerst op moet zoeken in een boekje..vaak wil je meteen even zien wat iets kost .....en wat ik ook jammer vind dat jezelf je bank op moet halen of anders heel veel moet betalen (150 euro)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goedemorgen....ik heb een vraag ..ik las als je een bank bij jullie heb gekocht...mag je een kadoutje er bij krijgen?????als dat zo is..zou ik graag een toast yzer willen ..met vriendelijke groet T Hiemstrade

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer prettig geholpen Door de medewerkers in Assen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van te voren wisten wij al je komt binnen meteen iemand bij je en vertelt je hoe het moet dan ga je een loop route lopen alle banken staan kwa nummertjes door elkaar heel slim want zo raak je een beetje gedesorienteerd maar niet hinderlijk. Einde van de loop route staat toevallig de verkoper die ons als eerste aan sprak en gaat dan het sociaale praatje houden , en dan begint natuurlijk ook de spreek woordelijke verkoop oorlog want verkopen zal hij! Zolang je rustig blijft en taktiesch na blijft denken over zijn sociale vragen in het praatje en zijn verkoop praatje merken ze dat al heel snel en zijn ze minder op dringerring want ze willen verkopen en kun je een betste deal sluiten ook op banken die al korting hebben, je mag ook als ze jou een aanbod doen ook even een bod uitbrengen wel met die verstanden dat het schappelijk is! Verder niks negatiefs ervaren leuke winkel en zeker als je je zelf een beetje verdiept in ervaringen van anderen hoe ze te werk gaan , zo kan je je goed voor bereiden! Dus al met al top en een leuk uitstapje !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goeie verkoper en vriendelijke medewerkers. Alleen jammer dat ik het huishoudpakket niet kreeg, toch een beetje misleidende reclame.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn zeer goed geholpen. Goede uitleg en veel geduld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel fijn geholpen en super vriendelijk. Zeker een aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klantvriendelijk!! Fijn geholpen en over ruim 6weken hopelijk een super mooie bank!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Konden rustig kijken en vragen stellen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ruim aanbod en prettig advies van verkopers.

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.