3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Netjes geholpen en mooie prijs aangeboden gekregen. Jammer dat op het bestelformulier staat dat de levering over uiterlijk 1 jaar zou kunnen plaatsvinden. Ook de termijn van binnen 2 dagen afhalen na een telefoontje is er v.v.v kort.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

heel netjes te woord gestaan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk en kundig advies gehad. Geen gepush, erg prettig!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Beter dan een aantal jaar geleden. Geen pushy verkoopstijl

4 sterren: goede service, goed behandeld

vriendelijk personeel, hoge kwaliteit (voor zover ik nu kan zien, heb eerder bij Seats & Sofas gekocht en dat beviel uitstekend) en prima prijzen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed geholpen vriendelijke medewerkers

Goed en vriendelijk geholpen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

dat was alles goed en ardige mensen

4 sterren: goede service, goed behandeld

We werden netjes maar vooral niet opdringerig geholpen. En dat heeft er mede voor gezorgd dat we een aankoop hebben gedaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Veel keuze en verkopers bleven op afstand totdat we zelf aangaven dat we graag info wilden hebben

vriendelijk en behulzaam.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijn dat wij het gelijk mee konden nemen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig en fijn geholpen in het filiaal alhier! Vriendelijk personeel, ben er blij mee en tevreden over! Ook over de prijzen, voor iedere beurs iets moois te vinden...kortom; ik zeg het voort ;-)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

12 jaar geleden een 2,5 zits bank gekocht bij sets&sofas. daarbij ook 2 stoelen bij een dure meubelmaker. de bank en stoelen zijn nu (na 12 jaar) op. vorige week in hengelo geweest om een nieuwe hoekbank te kopen! geweldig geholpen daar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een zeer vriendelijke juffrouw en een aardige mijnheer hebben mij geholpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij waren op.zoek naar een klein bankstel met bed funktie. Alle bankstellen waren te groot. Bij u hebben wij het ideale bankstel gevonden, bedankt aan de medewerker van u die ons geholpen heeft deze ook te vinden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer hartelijk ontvangen. Voorzien van koffie en drinken voor de kinderen. Goede uitleg en begeleiding met het maken van een keuze.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

In de folder staat de "lederen" bank Pancho aangeprijsd voor 399 euro (was 1095 euro) Bij het filiaal te Mijdrecht werd al gauw duidelijk dat er sprake was van misleiding aangezien de afgebeelde bank met bijbehorende prijs niet overeenkwamen. de prijs was nl.voor n kunsttof (plastic ) uitvoering. De asociale verkoper begon ons gelijk uit te maken voor "dom en naief " toen wij hem erop attendeerden dat de afbeelding niet klopte en was erg agressief. wij hebben heel snel het pand weer verlaten en hebben ergens anders onze keus gemaakt.

Aardige verkoper, goede service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Op maandag 17 juli hebben wij 's avonds (kort voor 21 uur) in de vestiging Zevenaar een hoekbank bekeken die daar was opgesteld. Het betreft de Phoenix hoekbank 3-zits + 2-zits +1 hoekelement, die onder nummer 4 in het prijsboekje weergegeven was. Op deze bank hebben wij met de verkoper, de heer Ricardo Kiers gezeten en ik heb zelfs op het 3-zits deel gelegen. Ik heb van de bank ook een foto genomen, die ik als bewijsmiddel kan gebruiken. Ook in het prijsboekje, onder nummer 4 stonden alleen de prijzen van 3-zits + 2 zits + 1 hoekelement combinatie voor verschillende stofgroepen. We hebben uiteindelijk besloten deze bank te kopen in de stof/kleur Bergamo, voor een totaal bedrag van €1000,- inclusief bezorgkosten (€900,- voor de bovenstaande hoekbank en €100,- voor bezorging). De verkoper, de heer Kiers, vertelde ons dat we pas bij aankoop hoefden te betalen en dat hij een hoge korting had gegeven. Afgesproken was om de verzendkosten bij de vervoerder Lensink te voldoen. De leveringstijd zou 6 weken tot 12 weken bedragen. Bij de kassa aangekomen gaf hij onze bestelling door aan een collega, zij nam de zaak verder over en de heer Kiers ging naar een andere ruimte. De collega vroeg ons een aanbetaling van tenminste de helft van de som, toen wij zeiden dat dat zo niet was afgesproken, riep zij naar de heer Kiers die in een naastgelegen ruimte was, of dat zo was afgesproken. Hij vroeg haar met een kleine aanbetaling genoegen te nemen. We hebben uiteindelijk 150 euro aanbetaald. Thuis aangekomen bleek ons dat er uiteindelijk op het koopovereenkomst stond: Phoenix 2-zits (1 arm L) - Phoenix Hoekelement - Phoenix 2-zits (1 arm R). Dus behalve de foute informatie over de aanbetaling betreft het niet de 3+2-zits hoekcombinatie waar wij voor gekozen hadden, maar een 2 +2-zits combinatie. Bij navraag bij het vervoersbedrijf blijken de kosten voor de bezorging niet €100,- te zijn, maar tenminste €145,- te bedragen. De uiterlijke leverweek blijkt week 3 in 2018 te zijn en niet zoals mondeling verteld week 41 in 2017. Kortom een zaak van grove misleiding en oplichting. Wij eisen dat op grond van deze misleiding de aankoop nietig wordt verklaard en dat we de aanbetaling van 150 euro, per omgaande terugontvangen.

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.