Fantastic

We asked information about the different sofas available and we received an extensive explanation for each that we asked. The employee was very friendly and helpful.

Ik en mijn moeder zijn door de verkoper super goed en vriendelijk geholpen. Hij heeft echt in het hele bezoek TOP geholpen en in onze wensen mee gekeken. Echt iemand die mee keek en goed luisterde naar onze vragen. M.V.G. M.Asselman

Klantvriendelijk

Goed advies en zeer klantvriendelijk personeel

geweldig

mijn man en ik kwamen voor een aanbieding,maar naar kijken en vragen kwam Nghi ons helpen. Wat een geweldig verkoopster is een lekkere babbel en er voor ons was, met een goede uitleg en wij zijn tevreden de deur uit gegaan met een andere bankstel. Bedankt Nghi voor je fantastische uitleg top

Super geholpen

Goed geholpen en meedenkend. Begrijpelijk maar wel jammer dat ze geen stofstaaltjes hebben.

Zelf rustig rondkijken zonder dat er meteen iemand aan je lijf zeurt

Houden zo

aardig geholpen

we zijn vriendelijk en correct geholpen

klantvriendelijk en behulpzaam

ditto

Bank gekocht met bittere na smaak

Bank gekocht bij Seats en sofa’s , in eerste instantie aardige verkoper hielp ons goed , uiteindelijk overgegaan tot de koop. Na nakijken op de site staat een totaal andere prijs en blijken we 500 euro meer te hebben betaald , weliswaar 2 stofgroepjes hoger maar alsnog !dat kan nooit 500euro extra zijn. Ik voel me hierin misleid Kortom Let op !

Geholpen door een proffessionele verkoper die goed wil aansluiten bij de wensen van de klant.

Wij zijn in de winkel in den Haag geweest en zijn daar erg goed geholpen aan een bank die voldoet aan onze wensen. De verkoper dacht erg goed met ons mee en zouden daarom andere aanraden om ook naar de Seats and Sofas in den Haag te gaan.

Wij zijn goed geadviseerd bij Seats and Sofas.

Veel keuze in de winkel. Waardoor was moeilijk voor ons om een keuze te maken. We hebben goed advies gekregen en de hoekbank is naar onze smaak aangepast.

Mooie zaak ,snel geholpen ,vriendelijk persooneel.

Overzichtelijke zaak,snel geholpen ,goed advies ,prijzing vanuit een map is wennen maar gezien de vele mogelijkheden begrijpelijk.

Mooi en voordelig

Enorme verkoopdrang je moet met die bank naar huis hoe dan ook korting op korting een snitleer met een toplaag van microvezel verkopen als echt leer (heb nog nooit een koe gezien van microvezel)maar ja ik ben er blij mee

Goed geholpen

Verkoper heeft alles duidelijk uitgelegd en was deskundig

Snelle bedienung

Ik wist al wat ik wilde maar ze hebben me goed geholpen met het kiezen van de kleur en de bekleding

Waardeloos

Waardeloos bedrijf service van lik mijn versie,stelletje oplichters koop nooit bij Seat and sofas,je word flink genaait

prima geholpen en duidelijke uitleg

ruim de tijd gekregen om te kijken en goed geholpen

assortiment bankstellen perfect

Goed geholpen bij het samenstellen van onze bank Verschillende opstellingen mogelijk , daardoor makkelijker te kiezen

Prima geholpen, men neemt de tijd voor je

Toen we binnenkwamen zeiden we direct dat we alleen kwamen kijken en niet kopen. We vertelden waar we naar op zoek waren, een relaxstoel, en werden direct verwezen naar de plek waar de stoelen stonden. Er kwam na een paar minuten iemand langsmom uitleg te geven en we gingen nog een rondje doot de winkel doen. Kregen een kop koffie aangeboden die we bij de stoelen opdronken. We raakten in gesprek en de uitkomst is dat we 2 relaxstoelen hebben besteld, een voor mijn man en een voor mij. Dit gebeurt ons zo vaak, alleen kijken en dan toch kopen. Nou ja, we zijn er blij mee. Februari/maart komen de nieuwe stoelen.......

Goed geholpen. Medewerker dacht erg goed mee. Nu wachten op de bank

Gied en kundig

Ik ben goed geholpen en voorzien van mogelijkheden. Mijn eerste vraag was, hebben jullie een voorraad en antwoord was super veel. Helaas koos ik voor een stoel vooraan in de winkel en moet ik 6 tot 12 weken wachten. Weet nu al 12 of meer weken. Jammer.

Goed service

Super goed geholpen

Top verkopers en mooie banken

Slecht!!!!

Eerder een positieve reactie geplaatst. Service gaat niet verder na het plaatsen van je handtekening en de ok knop van het pin apparaat. Daarna ben he klant-af bij deze grapjassen... Wij moesten naar andere stad want daar stond de bank op voorraad. Telefonisch beide filialen niet bereikbaar,ik wilde even doorgeven dat de bank gehaald werd. Zonder aankondiging kon de bank gehaald worden dus na veel geregel was vervoer gelukt. Bij aankomt is er niets bekend, geen order die gereserveerd stond en dus geen bank. Helaas moest deze besteld worden... Wil je snel geleverd hebben: niet doen!! Moet je (aan)betalen... zo laag mogelijk. Doen absoluut geen moeite voor iemand die dankzij hun omhoog zit. Ja een leenbank van beton voor de aankomende 12 weken en een korting die een ieder ander er al in de winkel vanaf kletst.zou volgende ochtend gelijk gebeld worden om afspraken te maken ... niet gebeurd Eind Vd ochtend maar weer heen gegaan... reactie als: heb mijn best voor je gedaan kan hier ook niks aan doen... dan heb je een stukje opleiding gemist en weet je niets van klantenbinding af. Jij verkoopt, jij hoort er bovenop te zitten totdat het correct afgehandeld is en totdat de bank geleverd is! Zou mail ontvangen met bevestiging, waarschijnlijk ook over 12 weken net zoals geld wat ik nu tegoed heb!! Koop hier maar niet mensen!

Top mensen top dag

Goede uitleg erg behulpzaam, het filiaal Corona proef erg belangrijk!! Route in het gebouw goed aangegeven. Verkoper liet de mogenlijk, zien over de leverings tijd en de betaalwijze. Ook kregen wij nog op onze fauteuil en bank een mooie korting. Kortom een top dag met een top verkoper. Vr grt van Wijk

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.