Zeer klantvriendelijk

Ik ben geholpen door suppper lieve verkopers in Oosterhout. Nieuwe bank besteld dus ben benieuwd!!

Prima service ben goed geholpen

Heel goed

Vriendelijk

Totdat ze banken verkocht hebben zijn ze vriendelijk maar als niet tevreden bent met banken het duurt zo lang dat je antwoord op krijgt

vlot en netjes

bovenstaande lijkt mij duidelijk

Door medewerkster Lysanne dik tevreden.

Vorig jaar hebben wij de bank “Hollywood”gekocht. Echt een beauty. Maar de naam deed de bank geen eer aan. Al na enige tijd kwamen er kuilen in de bank. Klacht doorgegeven aan Seats en Sofas. Deze werd na geruime tijd in behandeling genomen na een aantal telefoontjes van onze kant. Volgens Holland Meubel Repair heeft de leverancier te zachte vulling gebruikt. Diverse medewerkers van Seats en Sofas gesproken , maar niemand kon of wilde uitsluitsel geven , over hoe het uiteindelijk opgelost zou kunnen worden. Toen ineens was daar medewerkster Lysanne nb. niet eens van filiaal Drachten , waar wij de bank hebben gekocht, maar uit filiaal Assen. Zij heeft toen op zeer professionele en snelle wijze alles in orde gemaakt. De bank is van nieuwe steviger kussens voorzien en ziet er weer gelikt uit. Door Lysanne hebben wij weer vertrouwen gekregen in Seats en Sofa’s.

To the point geholpen

Goed en vakkundig geholpen. Geen moeilijke verkoop praatjes, netjes, duidelijk en to the point. Prima!

Prima geholpen bedeen geslaagd.

Ben bedeen geslaagd rond gelopen en goed geholpen. Kan zelf beslis_ sen wanneer hij bezorgd wordt.

Mooie bank voor een leuke prijs

Op 2e paasdag voor de bank wezen kijken die ik in de folder en op de website had gezien. Direct aangesproken door een vriendelijke verkoper met vlotte babbel die mij wist te vertellen dat ik wel heel veel geluk had die dag. Ik had de vroege vogel voordeel, én paasvoordeel. Nadat ik mijn besluit had genomen om de bank te nemen krabbelde hij heel snel een rekensommetje op zijn blaadje,en kwam uit op €1150,- .Ik wilde nog even naar een andere stof kijken, maar besloot deze niet te nemen. Op mijn vraag hoeveel de bank zou kosten,(ik was het bedrag alweer vergeten) vertelde hij mij ineens een bedrag van €1350,-. Mijn vriend was heel oplettend, en zei tegen de verkoper dat het bedrag eerst €1150,- was...deze had hij appart op een onderliggend blad geschreven. Snelle babbeltrucje dus niet gelukt, en de bank voor €1150,- gekocht. Vier weken later is de bank netjes bezorgd door de vriendelijke bezorgers. Al met al tevreden over de snelle en goede service.

Prettige ongedwongen atmosfeer

Op de bonnefooi kwamen langs dit filiaal en besloten een kijkje binnen te nemen, zonder het idee om direct een bank uit te zoeken of er een beslissing over te nemen. Vriendelijk werden wij begroet door bijna elk personeelslid zonder dat wij achtervolgd werden om tot een aankoop over te gaan. Ons werd kort en helder uitgelegd hoe het concept werkt en kregen een brochure/modellenmap toegereikt met modellen en verkrijgbare stoffen. Regelmatige even een kijkje of een knikje om te checken of er geen hulp of verdere uitleg nodig was. Prima geholpen en tot aankoop overgegaan.

Ruime keuze en heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

Ze lieten ons eerst rustig rondkijken met een prijslijst en kwamen zo nu en dan vragen of we al wat hadden gevonden. Aan de hand van onze wensen en budget hebben we een mooie hoekbank gevonden met hulp van de verkoper.

Good price, service and quality

We are previous customers, and we received Good price, service and quality

Goede services met een mooie prijs . Een klein puntje is : Probeer zelf ( intern ) een bezorger te regelen . of pas hier voor de prijs aan . Mensen hebben het steeds drukker en minder tijd om dit te doen . Vaak valt dan een extern bedrijf tegen .

top

we werden`klantvriendelijk geholpen dat deed ``ons`goed

vriendelijk personeel, goed geholpen

Ik heb in de vestiging in Mijdrecht een bank gekocht. Het was rustig in de winkel, er werd bij binnenkomst duidelijk aangegeven hoe het concept werkt. Verkopers waren niet opdringerig, wel behulpzaam. Binnen een half uur stond ik weer buiten, omdat ik een bepaalde stof en kleur wilde zit er wel wat levertijd op de bank. Maar dat is niet meer dan logisch. Tevreden dus.

vrij kunnen winkelen en daarna correct te woord gestaan.

zie bovenstaande.

goed geholpen

Uitstekend advies en hulp

Prima advies tijdens relaxte en prettige begeleiding. Goed meegedacht met de wensen en twijfels.

Slechtste service ooit

Slechtste service ooit. Hier geen bank kopen!

Prima geholpen

Nieuwe hoekbank gekocht. Prima te woord gestaan. Goed geholpen met de keuze.

Vriendelijk geholpen

Medewerkers hadden oog voor zoekende klant. Medewerker had geduld met het uitzoeken van de juiste bank, had nog wel verduidelijkingsvragen kunnen stellen, daarom zelf doorgevraagd naar de mogelijkheden. Medewerker heeft zeer goede service verleend, kleuradvies gegeven, en meegedacht in prijs en bezorgmogelijkheden.

TOP

Perfect advies en veel tijd voor mij als klant.

Je word er echt super geholpen

Het is een prachtige winkel

Ze geven je de tijd

Ze gaven me rustig de tijd om na te denken en kwamen ook met een lager bedrag aan maar wel de juiste kwaliteit stof

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.