Gewekdig

Mijn ervaring is dat we zo vriendelijk zijn geholpen. Ze vragen wat je zoekt en als je dat hebt verteld laten ze je in je waarde en dringen je niets anders op.. Ze laten zien wat ze hebben wat je zoekt en doen er alles voor om te zorgen dat je het snel in huis hebt Ook de koffie ontbreekt niet , en als je dan hebt gevonden wat je zoekt laten ze je even alleen om het goed te bekijken.Hier zal ik zeker terug komen als ik iets nodig heb. Ook zal ik dit aanbevelen. Dank U wel. Thuis genieten we ervan

Prima geholpen

Vriendelijke en prettige ervaring

Levertijd?

1 mei, 2 stoelen besteld, aankoop voor 50% betaald. Er werd verteld dat de stoelen waarschijnlijk op voorraad waren en dat we een snelle levering konden verwachten. Mochten ze niet op voorraad zijn dan zou het 8 tot 12 weken duren. Op de verkoopbon staat een levertijd van 21 weken tot 39 weken. Dit zou een formaliteit zijn van het systeem. Echter nu zijn we 13 weken verder. Ik heb contact gehad met de winkel. Hier wordt nu verteld u heeft getekend en dat staat er op de koopovereenkomst. Maar (ook in het telefoongesprek wordt er verteld) normaal is het dat bij deze leverancier het leveren tussen de 8 en 16 weken duurt. Ik vind het een zeer slechte zaak dat je als verkoper niet een leverdatum kunt afgeven. In de algemene voorwaarden is het zodanig ingedekt dat je niet van de aankoop afkunt zonder een schade bedrag te betalen. Je kunt een aankoop doen bij seats and sofas, ze hebben een mooi assortiment. Maar 1 maal de aankoop gedaan, kijk dan uit voor de algemene voorwaarden en de formaliteiten van het systeem. Verder maar afwachten hoe en wanneer de stoelen binnen zullen zijn. Maar ook dan, let op! moet je binnen 48 uur afhalen. Ik vraag me af als dat niet lukt om wat voor reden dan ook. Wordt er dan opstal kosten gerekend? Verkopers praatjes dus, maar beter lees je heel goed wat er in hun voorwaarden staat. Als koper heb je geen rechten.

al 20 jaar koop in bij deze zaak

ik koop al 20 jaar bankstel bij deze zaak maar de 5 de bankstel laat de verf van het leer los bank is net 2 jaar oud heb een jaar geleden al gebeld zou iemand langs komen nooit gezien dus of ik daar nog een keer een bankstel zou kopen daar moet ik dan toch maar eens goed over nadenken

Een schande dat er aan al die klachten niks gedaan word en de kwaliteit is ook gewoon slecht

Inderdaad vertel wat nieuws. Gezien het aantal klachten op internet snap ik niet dat er nog iemand daar koopt. Repareren van het ding heeft denk ik geen zin. Ook al voorzie je een drol van een gouden laagje, het blijft stront. Op de aanhanger met dit geval en naar het grof vuil en koop u wat fasoenlijks bij een goed bedrijf

Slecht heb nog niet eens mijn bank

Nou we wilde een niet al te dure bank in verband met huis dier nou is 650,00voor alleen 3 sits bank is niet super goedkoop maar goed we ging voor goede moet naar seat en sofa’s toe en heb daar een bank gekocht maar voor het tekenen even afspraken gemaakt maar helaas ook dat komen ze niet na zou 4 weken duren dus na 5 weken bellen nou dat was al drama maar goed allemaal beloofde weer en nu weer 2 weken verder weer beloften gemaakt en je begrijpt hem al weer geen bank of datum dus weer gebeld en weer een antwoord nee mevr we hebben contact gehad met de leverancier en hij komt in week 29 /30 ik nou dit kan toch niet weer 2 weken verder ja mevr het is niet anders dus ik zei als nou leuk werk wil hebben moet niet bij Seat en sofa’s gaan werk je krijgt nog veel meer boxen klant zo aan de telefoon maar goed ik dacht ik ga het hoofd kantoor bellen voor wat meer duidelijkheid ik kreeg duidelijkheid zei kon er niks aan doen ik zei misschien iemand die wel een antwoord op mijn vraag heb nou dat liep helemaal tot bijna ruzie ik zei je praat zo omdat je geen iQ heb hier wil je toch niet bij werken als je normaal denken mens bent nou nou wat een service toch ze hebben alleen maar koop praatjes heb info gevraagd bij juridische loket nou moest vragen of ze het op de mail willen zetten dus hup naar de winkel gebelt weer drama verhaal en hij ging wel eens bellen en ik moest stoppen met bellen hup weer weggedrukt dus ik weer terug gebelt en gezegd als je niks te verbergen heb kan je toch het op de mail zetten dat de bank geleverd wordt in week 29/30 nou ik moest op houden zeer boze stem maar ik geef me niet zo gauw gewonen dus hup ik weer ter gebeld wat is het probleem buiten dat ik terug blijf bellen maak mij niet heb onbeperkt bellen nou ik zei je kan het gewoon niet waar maken dat die bank in deze weken komt er staat bij de meesten mensen gewoon 10/12 weken wachten en dat zal wel gebeuren toen zei ik zeg gewoon dat je niet kan leveren wees gewoon eerlijk dan is er geen probleem

Kapotte zetel

6 maanden geleden een zetel gekocht van €1800 en al 4x terug moeten rijden doordat er een veer doorsteekt en komt er telkens terug door. De zetel werd zogezegd naar italië gestuurd om te maken. We komen thuis met de zetel en de veer steekt er nog steeds door. Bij een ander deel van onze zetel komt er ook een veer door waardoor we daar ook weer mee terug kunnen. Koop in deze winkel geen zetel!

Afspraak niet nakomen

Een half uur voor de afgesproken levertijd bellen dat de bank niet komt hij is beschadigd. Dat wisten toen pas!!!!!!

NOOIT NOOIT MEER.....

2 februari salon geleverd.. 14 dagen latere klacht wegens doorzitting. Nu zijn we 10 juli..... ontelbare mails gelaten.... 2 zit doorgezeten - 3 zit doorgezeten... nieuwe tweezit begint juli 3 dagen later doorgezeten... Op dit ogenblik zit ik nog steeds met maar een zetel nieuwe tweezit (doorgezeten) Meer dan 6 maanden later nog steeds geen salon... Wil zo'n geen salon meer wil mijn geld terug...

Een mooie winkel

Netjes geholpen alleen het vooruit betalen bevalt ons niet omdat je betaalt voor iets wat nog niet geleverd is een mening welke we. Het niet geheel eens zijn met het winkelbeleid.

Het was een zeer vriendelijke vrouw die mij geholpen heeft. Ze luisterde goed naar mijn wensen en sloot goed bij mij aan! Zeker aan te bevelen

Uiteindelijk wel

Gaan voor allergoedkoopste,... zit in mijn bloed, daarom Seats and Sofas. Jaar en dag goed contact met soort manager. BIJ HEM WILDE IK WEER KOPEN. Ik kocht wèl bank, maar hotten en stoten, ging niet van leien dak, bijna koop ontbonden..... 1 niet mooie situatie, waar 3 mensen van hebben geleerd. Jong verkoopster, jonge manager en ikzelf.

Zeer vriendelijke verkoopster

Vriendelijk ontvangen, kreeg alle tijd om te kijken, kwam daarna helpenmet kleur en stof

goede verkoopster wist precies hoe koper te benaderen

rondgekeken wat er te koop was zoal, eigenlijk geen intentie om op dat moment een bank te kopen , wel een leuke bank zien staan en door de verkoopster overgehaald op profesionele wijze om tot koop over te gaan , zeer goede verkoopster. geen drang of opdringerigheid, goede verkoop techniek toegepast en ons tot koop aangezet .

Een ster is nog te veel

Maken reclame over banken op voorraad maar als je dan een bank wil is hij er niet wilde 2 x een drie zitten en een hocker maar helaas Nee overal alle filialen kunnen wel bestellen 6 tot 12 weken levertijd vindt ik niet echt op voorraad

Vriendelijke,behulpzame en deskundige behandeling.

Zeer nette bediening,behulpzaam in alle opzichten.

We zijn naar tevredenheid te woord gestaan en geholpen

We zijn naar tevredenheid te woord gestaan en geholpen

Goed geholpen ondanks het heel druk was

Goed en vriendelijk geholpen

Tot nu toe zeer tevreden Bank moet nog geleverd worden Maar de verkoop was prima verlopen

Klantvriendelijk en goede, soms te snelle, uitleg.

Klantvriendelijk en goede, soms te snelle, uitleg.

Wij zijn uitermate tevreden!

Bijzonder klantvriendelijk en ter zake deskundig geholpen

Voor ons goed

Ondanks dat de bank lang op zich heeft laten wachten zijn we op de hoogte gehouden. Besteld in November 2020 en geleverd op 2 juli 2021. Dat is lang maar ze kunnen er ook niks aan doen. Corona, levering grondstoffen etc etc. Dit probleem treft de hele wereld volgens mij. Maar gelukkig is onze nieuwe bank er en we zijn er blij mee. Onze vorige bank kwam ook bij jullie weg. Aanbevelen ja of nee dat weet ik niet als je goede afspraken maakt kom je een heel eind.

geweldib

hele goede verkopers.ze denken met je mee

Fantastisch geholpen door een zeer vriendelijke en geduldige verkoper.

Nadat wij binnen waren kwam een verkoper gelijk naar ons toe om te helpen. Wij wilden eerst zelf wat rondneuzen, en de verkoper had hier alle begrip voor. Nadat hij ons een boekje mee het gegeven met de prijslijst , hadden we alle tijd om rond te kijken op ons gemak. Lekker gewinkeld en uiteindelijk ook een een mooi bankstel gekocht. En dat tegen een zeer aantrekkelijk aanbod welke de verkoper ons deed.

Aardig personeel

Aardig personeel ,wel wat pushen Er werd gevraagd,of ik dezelfde stof wilde hebben als de bank in de winkel ik zei ja maar er werd niet bij vertelt dat deze stof veel duurder is . Vond het al raar omdat de Colorado bank vanaf € 399.00 2 zits wordt aan geboden. Later het hoofd kantoor gebeld en uitleg gevraagd gaf dus deze uitleg,maar kon mij niet zeggen wat de 2 zits Colorado bank ..stof velvet dan zou kosten ... Dus je kan zeggen dat de verkoop praatjes goed hebben gewerkt! Nu ben ik niet de jongste meer dus misschien ligt het ook bij mij ! Al met al hoop ik wel dat de bank snel bij mij thuis wordt geleverd zit nu op een tuinstoel dus afwachten maar.

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.