Aankoop nieuwe bank als zeer prettig ervaren.

Vanaf entree tot uitgang zeer prettig geholpen, goed geïnformeerd over mogelijkheden, kwaliteit en prijs.

Bar slecht!

Bar slecht. Met verkoper overeen gekomen dat bezorgen bij prijs inzit, anders hoefde ik de bank (€1400,-) niet. Bezorgen kost anders €150,-. Nu hij bezorgd kan worden word verteld dat er nooit bezorgkosten bij prijs inzitten. Hoezo afspraak niet nakomen? NOOIT WEER!!

prettig en goed

Heel goed

We wisten dat we een wat grotere bank nodig hadden voor ons in de woonkamer. We hadden een kleur en formaat in gedachten. Die hebben we gevonden! En we kregen ook nog korting, geweldig. Ook de hulp van de medewerker was uitstekend. Gaf zelfs ook koffie. We hebben op ons gemak de hele winkel bekeken. Wat een keus allemaal, maar we zijn eruit gekomen. Hij moet natuurljk nog geleverd worden maar we hebben er alle vertrouwen in.

was prima.

Was prima maar pas op dat het niet te opdringerig wordt, medewerker deed het goed maar was wel aanwezig, dat kan opdingerig gaan overkomen.

Slecht service

Iik heb een bank gekocht Ik heb zeer slechte bank ontvangen Ik ben in de winkel in uden geweest Ze zeggen moet ik klacht sturen Vanaf twee weken heb ik klacht En ik heb geen oplossing

Ontevreden met de service

4 jaar geleden heb ik en mijn ouders bankstel gekocht, wij hebben toen aangegeven dat wij lerenbank willen, nu is mijn bank aan het vervellen blijkt dat het niet 100% leer is.!, begint ook door te zakken.!, contact opgenomen met klantenservice die gaf aan dat ik naar de winkel moest gaan, nou ben ik er langs gegaan wordt er gezegt neem contact op met de klantenservice zei ik van word ik van de kaste naar de muurtje gestuurd en hun zeggen weer dat ik naar de winkel moet gaan.!, hebben ze op pc gegeken zei die van inderdaad je hebt contact opgenomen maar je bank is niet 100% leer, oh dus kort gezegt ik ben geflasht., ik geef hun aan dat ik leerbank wil geven ze mij een bank met 80% leder en 20% eco, ik heb stukjes wat aan het vervellen is meegenomen ze hebben niet eens gekeken, geen eens oplossing vinden hoe ze dit nu gaan oplossen enige wat die te zeggen had was als de garantie is vervallen kan ik er niks mee doen., maar een bank na 4 jaar hoort er ook niet zo uit te zien hiervoor had mn ouders een bankstel meer dan 10 jaar gebruikt en die was toen niet eens aan het vervellen of aan het doorzakken die had ze puur weggedaan, Omdat ze iets anders wou.! Wat een slechte service.!

Voldeed aan verwachting. Vriendelijk geholpen.

Goed voorgelicht, vriendelijk geholpen. Bank was gespiegeld, dat moest ook, maar verder net als in de showroom. Blij mee.

Slechte ervaring bedrijf met loze beloftes

Mijn vriend is met black friday naar de vroege vogel korting ochtend geweest. Hij had online een deal gezien van twee banken voor 799€. In de winkel aangekomen kosten de banken in de kleur die wij wilden opeens 2300€. Hij had mij gebeld dat de prijs in het echt anders was. Dus ik hem verteld ik ben op mijn werk maar 2300€ gaan we niet betalen voor deze kwaliteit. Dus mijn vriend aan de verkoper uitgelegd dat we het niet gaan doen. En opeens konden ze wat regelen en kostte de banken toch maar 1150€ en moest hij gelijk tekenen. Mijn vriend is helaas er in getrapt. Komen ze er daarna mee dat de bank pas in week 9 van het nieuwe jaar bezorgd kan worden op zijn vroegst. Zit ik drie maanden zonder bank. Terwijl ze op hun site allemaal beloftes doen dat het op voorraad leverbaar is als je een kleur en model moest die gewild zijn. Want dan hebben ze altijd wel ergens die banken op voorraad. Ze verwijzen nog naar hun 7 zekerheden etc. Nou dat blijkt wel bullshit want wij hadden een populair model gekozen in de kleur cognac. Nou als je die dan niet op voorraad hebt, terwijl dat letterlijk de modetrend is van het moment, dan kan je die 7 zekerheden wel in de prullenbak gooien. Ze komen niet met een oplossing behalve een leenbank die je zelf mag OPHALEN. Nog niet vaak zo’n slechte service meegemaakt. Zal hier nooit meer binnenkomen.

Leuk bedrijf in hoogeveen

Leuke medewerkers in hoogeveen, ze denken goed mee

Goede service en vriendelijke medewerkers

Heel vriendelijk personeel

Mijn man en ik zijn heel goed geholpen. De medewerker was heel vriendelijk

Geweldig geholpen

Na eerst een hele slechte ervaring bij een ander meubelbedrijf zijn wij bij Seats and sofa’s terecht gekomen. Tjonge, wat een enorme vriendelijke mensen, geweldig geholpen , ze hebben echt met ons meegedacht. Wij zijn in de vestiging in Alkmaar geweest, echt een aanrader.

Zeer slechte bankstel binnen

Heb hem 3 weken bankstel opgehaald. Deed de verpakking open zonder iets scherps te gebruiken zat een sneetje aan de materiaal. Naar de winkel gegaan om te zeggen dat we het zo binnen hebben gekregen niks mee gedaan. Moesten we een email sturen naar hoofdkantoor geen belletje gehad. Moest ook nog betalen voor om op te halen van het huis. Ik raad niemand aan om daar bankstel te kopen. Verschrikkelijk zaak.

Vriendelijk advies

Vriendelijk en goed advies

Prettige ervaring

We kregen alle ruimte om rustig te kijken, dat was een fijne ervaring. Wel stond de benedenverdieping erg vol met verpakkingen wat erg rommelig over komt.

Dank u voor uw service

De verscheidenheid aan producten was goed. En goede klantenservice. En goede informatie geven. Ik hoop alleen dat de producten en hun garantie zijn zoals ze zeiden.

Goede hulp en flexibel

Ik ben goed geadviseerd in het kopen van de juiste bank. Toen deze iets te breed bleek voor mijn woonkamer kon ik een iets smallere versie krijgen die wel past. Flexibel assortiment voor het samenstellen van de juiste afmetingen. Tevreden over de hulp en klantgerichtheid.

goed geholpen

zonder de druk om te kopen, hebben wij goede hulp gehad, we kijken er naar uit dat ons bankje er staat!

top

De verkoper toonde zich betrokken, deed zijn best. Een compliment voor hem.

Vriendelijk en netjes geholpen met een lekker kop koffie

Fijne winkel en personeel

Vriendelijk personeel en goed advies

heel leuk en goed geholpen

heel leuk en goed geholpen

Goed geholpen

Keurig en geholpen goede uitleg

Prachtige bank, sneller dan verwacht

Bank ruim binnen de verwachtte levertijd gekregen. Binnen 2 dagen moest deze opgehaald worden, door een defect aan de auto lukte dat niet, maar de dame aan de telefoon had daar weinig tot geen begrip voor. "Daar was namelijk voor getekend" Dat klopt, maar niemand plant dat de koppeling defect raakt. Niet zo klantvriendelijk

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.