Bank wordt volledige betaling geleverd

In de winkel een aanbetaling gedaan. Bestelling duurt 10 weken. Word ik gebeld uw bank is aangekomen. bezorgkosten 114,50 euro nog 15 km van huis verwijderd. Ik mocht betalen 50 tot 75 of 100 euro zoals ik kan . Ik blijk Seats and Sofa's verkeerd begrepen te hebben in 10 weken volle bedrag betalen. Dat wil zeggen dat bij pech de bank pas over 1 en 1/2 geleverd kan worden. Wanneer koop je een bank als de oude helemaal niet meer te zitten is. Dat vind ik niet fijn mijn geld krijg ik ook niet terug o op zoek te gaan naar een andere bank. In andere winkels zijn banken ook niet op afbetaling te koop wel in 3 termijnen via internet maar een bank koop je als je die hebt gezien en er op heb gezeten hebt.

Op het moment geschil!

Nieuwe bank geleverd met bezorgkosten wat al niet volgens afspraak was. Zou bij de prijs inzitten! 75 euro in mindering gebracht na gesprek met winkel. nog extra betaald aan bezorg service! Bij openen en plaatsen bank vlekken en kale plekken ontdekt en per direct gemeld met foto’s, tevens ook ter plaatse door bezorger foto’s gemaild naar de vestiging. Afspraak gemaakt de volgende dag dat bijn bank kosteloos omgeruild zou worden tegen een nieuwe zoals besteld zonder vlekken enz! Deze moest besteld worden en zou ongeveer 6 weken duren. Hierop heb ik akkoord gegeven. Tot vorige week niets vernomen!! Na zelf contact opgenomen te hebben met vestiging Zaltbommel wil men nu mijn bank door mij op een karretje oid terug laten brengen.. en dan kon ik een leenbank meenemen omdat hun leverancier dit aan zou geven!!! Ik wil gewoon een nieuwe bank zonder fouten zoals ik heb besteld en betaald, en gewoon keurig bezorgd! Nu willen ze deze bank herstofferen! Nou… ik wil een nieuwe bank zoals ik besteld heb en anders de koop ontbinden en restitutie van mijn volledige Aankoopbedrag!

bijzonder positief

het personeel in nieuwegein is optimaal vriendelijk en echt klantgericht. Warme, hartelijke ontvangst én vakkundig advies maakt alles compleet.

Goede klantenservice

Het personeel op de werkvloer is erg vriendelijk en denkt mee in oplossingen. Ik had een wat gecompliceerdere vraag en er werd meegedacht en uiteindelijk heb ik een bank gekocht (morgen komt die binnen).

Filiaal Drachten

Als je naar Seats and Sofas gaat weer je vooraf dat de verkopers zijn getraind op verkoop, en daar flink hun best voor zullen doen. Dat vinden wij niet erg, en hebben ons gesprek in de winkel als positief ervaren. Uiteindelijk dus een mooie bank uitgekozen. Levertijd zou 6 tot 12 weken zijn, maar nu na 5 weken al! Dus daar zijn wij super blij mee. Duidelijke communicatie vanuit het filiaal.

Slechte levering

Na een bank in november besteld te hebben,eindelijk geleverd eind april. Tot mijn verbazing verkeerde bank en beschadigd.terug naar de store en dacht het opgelost te hebben,nu afgelopen zaterdag de nieuwe bank gebracht. En wat schetst mijn verbazing,wederom de verkeerde bank. Alleen deze bank werd gebracht door een extern bedrijf waarvoor ik 100 euro zou moeten betalen. Uiteraard ga ik niet betalen voor iets wat niet juist geleverd is,daar in mijn optiek Seats and Sofas verandwoordelijk is voor de juiste belading van de meubelen. Belt het transportbedrijf mij later dat Seats and Sofas die kosten niet willen betalen. Ook zou de dame van de store mij dinsdag terugbellen na een gesprek met de salesmanager.maar als ik om 16.00 uur dinsdag middag de dame bel is het haar waarschijnlijk ontschoten om de manager te spreken en zegt dat ze me later terug belt. Word een beetje verdrietig van deze situatie. Want als het opgelost word en hopelijk word dan bij de 3e keer wel de juiste bank gebracht ben ik bijna een jaar verder na de 1e bestelling. Topbedrijf

Slechte service.

Als je er iets wil kopen dan zijn ze behulpzaam. Maar dat ze je een kunstleren bank verkopen terwijl ze zeggen dat het leer is, daar hoor je dan vervolgens niets meer over. Mijn vorige review daarover is verwijderd. Zo proberen zij blijkbaar het cijfer iets omhoog te krikken. Ik heb inmiddels mijn rechtsbijstand ingeschakeld. Hopelijk kunnen zij iets voor mij doen want het was een bank van 2100 euro en achteraf blijkt het helemaal geen leer te zijn en gaat het overal scheuren vertonen.

Slechte service

Op 3 mei een review geplaatst daar op wordt er om een order nummer gevraagd. Omdat ze contact willen op nemen. Maar nog steeds niets gehoord. Dus JERRY beetje jammer dit.

Fijn, begripvol

Werd erg fijn geholpen door Tarik. Hij begreep snel wat we zochten. En hielp ons zoeken naar een alternative ivm budget. Uit eindelijk toch met de bank naar huis gegaan die ons 1e voorkeur had met een mooie prijs!

Vakkundig geholpen

Luisterend oor, goed op in gaan waar wij naar zoeken en proberen om de deal rond te krijgen en zodannig dat wij er blij van worden en de deal akkoord gaven

Enorm slechte service als het product eenmaal gekocht is

2 banken gekocht. Haken zaten verkeerd om waardoor de verschillende delen niet aan elkaar gehaakt konden worden. Pas na 4 weken door monteur verholpen. Van 1 bank waren de kussens niet gelijk. Deze glijden hierdoor weg. Delen van de bank sloten niet goed aan. Verschillende poten geleverd. Servicemonteur kon hier allemaal niets aan doen. Klacht ingediend en foto's opgestuurd. Niets meer gehoord. Gebeld: klacht zou doorgezet worden naar het hoofdkantoor. Niets meer gehoord. Gebeld: foto's die er eerst wel waren zouden niet meer te vonden zijn. Foto' voor de 2e maal opgestuurd. enz...... Drama

goed geholpen

je werd netjes geholpen en te woord gestaan

erg goed

fijn geholpen niet opdringerig wat in andere zaken wel is

Leuke winkel

We liepen binnen (Zaltbommel),omdat we er gewoon een keer binnen wilden lopen. Zagen een bank die we leuk vonden en konden hem direct meenemen. Hebben dát niet gedaan, maar wel besteld en naar een locatie dichterbij ons huis laten bezorgen. We wonen in de kop van Noord Holland. Leuk geholpen door gezellig personeel.

De klant is koning

Werd uitstekend geholpen, en ook nog is een mooie bank uitgekozen. Klantvriendelijkheid en service was top!

zijn erg goed geholpen

we zijn door een verkoopster goed en kundig geholpen en zijn erg blij met onze aankoop

Uitstekend personeel

Zeer goed geholpen bankstel naar mijn keuze. Personeel zeer klantvriendelijk

Prima winkel

Goed geholpen alle tijd voor je en helpen bij alle vragen

Mooie banken en goede service

Vrij snel onze droombank gevonden. Persoonlijk vind ik grote aankopen doen altijd spannend, maar dankzij het vriendelijke persoon kan ik Seats and sofas Zaandam aanraden :).

Prima!

Voor de eerste keer bij Seats. Bij binnenkomst direct leuk geholpen. Ik wist wat ik wilde, dus we waren zo klaar. Mooie korting, maar dat is verkooptechniek. Direct leverbaar, dus inderdaad ‘s morgens bestellen is ‘s avonds zitten.

Super fijne medewerkers

Mijn ervaring in Maassluis is ronduit zeer positief. Werd erg vriendelijk geholpen, kreeg een lekker bakje koffie, ik twijfelde sterk in m'n keuze, maar dat was totaal geen probleem, er werd van alles uit de kast gehaald voor mogelijkheden, dit kan bij deze bank wel en dat kan bij dit model niet. Na besloten te hebben welke bank het gaat worden, een paar dagen laten bij het ophalen hebben ze woord gehouden en netjes geholpen bij het inladen. Dit filiaal verdiend een pluim.

geweldig

snelle service vriendelijk personeel

super geholpen maar ook omdat ikzelf al voorbereidend werk had gedaan. Maar verder super geholpen met de facturatie en inladen van het bankstel en de stoelen. verder zoals beloofd de facturatie per mail een aantal dagen later.

prima geholpen

prima geholpen

Levertijd

Ik vind de banken toch nog vrij duur met maar 2 jaar garantie. De levertijd word nogal ruim genomen 6-12 weken met een uitloop van nog eens 10 weken extra. Het za mij benieuwen wanneer de bank daadwerkelijk binnen komt.

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.