volledige informatie en gekwalificeerd personeel.
Beste Matrossnko, Bedankt voor uw review, we vinden het leuk om te lezen dat u tevreden bent over ons personeel! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Kreeg alle kanss om rustig om alle meubels rustigvte bekijken. Door de looproute sla je ook niets over. Daarna kreeg ik een mooie prijs voor de bank van mijn keuze.
Beste Gerard, We waarderen dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling te schrijven. We vinden het fijn dat u uw bezoek positief heeft ervaren! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
In de winkel uitstekend geholpen alleen met de aflevering kon het beter. Als er duidelijk werd verteld waar rekening mee gehouden moet worden, zoals aflevering met een verhuislift zullen er veel irritaties worden weggenomen. Niet iedereen is op de hoogte dat zij de lift moeten opmeten als er een bank wordt bezorgd zodat er duidelijkere afspraken worden gemaakt. Verder geen commentaar
Beste Ingrid, Bedankt voor uw recensie. We vinden het erg aangenaam om te lezen dat u goed bent geholpen tijdens uw bezoek! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
het was keurig geregeld heel goed geholpen met het uitzoeken van de bank hadden alle tijd voor ons
Beste Cor en Annie, Geweldig dat jullie met ons jullie feedback deelt! We vinden het plezierig dat jullie tevreden zijn over jullie bezoek! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Verkoper heeft zijn best gedaan om mij over te halen de bank te kopen. De bank was mooi maar omdat we de sleutel nog niet hadden van ons nieuwe huis twijfelden we erg qua opstelling. Verkoper gaf aan dat ik de opstelling nog altijd kon wijzigen ondanks dat de sleuteloverdracht nog een aantal weken zou duren. Van de week gebeld met een verzoek tot wijzigen, verkoopster gaf aan dat de bank al in bestelling was en niet meer gewijzigd kon worden. Had alleen gekund als ik binnen 1 week contact had opgenomen. Voel me zo in de maling genomen en belazerd. Achteraf stom dat ik de afspraak niet zwart op wit heb laten zetten maar ging uit van de kennis en kunde van dit bedrijf. Niets van waar dus. Geloof de verhalen van de verkopers daar nooit!!! Zit helaas met een bank die qau inrichting niet helemaal past. Bedankt voor niets
Beste Tami, Bedankt voor uw beoordeling. We ontvangen graag uw contactgegevens om uw ervaring te verbeteren. Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
De filiaal Mijdrecht / dit bedrijf Seats & Sofas gaf geen andere mogelijkheid anders dan dat ik 30% van het aankoopbedrag verschuldigd ben, ook al was de annulering binnen een paar uur is aangevraagd. Je hebt dus geen bedenktijd als je je koopovereenkomst hebt ondertekend. Ik ben nu een paar honderd euro zomaar aan geld kwijt binnen een halve dag! Andere coulante vorm bijvoorbeeld gift vouchers voor dat bedrag doen ze ook niet. Ongelooflijk een slecht gevoel heeft deze winkel mij bezorgd. Uitermate klantonvriendelijk beleid.
Beste Yanty, Bedankt voor uw beoordeling. We ontvangen graag uw contactgegevens om uw ervaring te verbeteren. Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Bij aankomst goed en vriendelijk geholpen.De verkoper was duidelijk en niet opdringerig en heeft alle tijd voor ons genomen.
Beste Bert, Dank u wel! We vinden deze beoordeling erg prettig om te lezen! Wat fijn dat u erg content bent over uw bezoek! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Goede uitleg en vriendelijk personeel. Wij hebben de bank uiteindelijk gekocht om de prijs. Maar het gaat tegen al onze principes in. De bank zou ongeveer €1900 gaan kosten. Na twee keer gaan "overleggen" kostte de bank €1250,00. Het moet gezegd, de verkoper wist ons te overtuigen maar wij vragen ons af waarom deze methode? Jullie kunnen dit toch ook op een andere manier, deze verkoopmethode is wat ons betreft niet de meest chique. Voor klanten die de eerste keer kennis maken met jullie winkel wordt je overdonderd. Want als de uiteindelijke prijs zoveel lager ligt dan de eerste lijkt het een koehandel. Iets waar wij helemaal niet achter staan en wij zelf verbaasd zijn dat we er toch "ingetrapt" zijn. Er kunnen afspraken gemaakt worden met klanten dat de prijs b.v. 7 dagen blijft staan, dan hebben mensen de kans om er nog eens over na te denken. Nogmaals, wij hebben toch de keuze gemaakt en hopen dat de kwaliteit van jullie product goed is, maar dat zal de toekomst uitwijzen. Wij zetten aanbevelen, ja, maar met twijfels. Met vriendelijke groet, Diny Sillen-Luttels 06 107 157 02
Beste Diny, Het delen van uw ervaring wordt door onze medewerkers enorm gewaardeerd! We vinden het erg prettig dat u voldaan bent over ons personeel! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Goede comminucatie
Beste Annesia, Geweldig dat u met ons uw feedback deelt! We vinden het plezierig dat u tevreden bent over uw bezoek! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Er zijn veel opties in de winkel voor een nieuwe bank.
Beste Shajid, We waarderen het ècht dat u deze recensie heeft geplaatst. Dank u wel voor deze mooie woorden over uw bezoek! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Met goed gevoel gekocht. Wordt nog geleverd, dus daar kunnen we nog Niets over zeggen.
Beste Tiny, Dank u wel! We vinden het fijn dat u deze review heeft geschreven. Uw positieve woorden over onze service zijn erg motiverend voor ons! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Beste Cees, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Zeer prettig! Fijne winkel, groot assortiment en hulde aan de verkoper die vriendelijk, attent en hele goede verkooptechnieken had! We gingen kijken voor een bank omdat we ons wouden oriënteren voor evt in de toekomst een bank te kopen, en gingen de deur uit met een gekochte bank. Absolute complimenten aan de verkoper!!!
Beste Raquel, Hartelijk bedankt dat u uw ervaring met ons deelt! We vinden het erg aardig van u dat u deze lovende woorden schrijft over uw bezoek! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
We kwamen de winkel in om te oriënteren op een nieuw bankstel. We kregen de ruimte en de tijd om rustig rond te lopen. Het niet opdringen bij klanten waardeerden we dus zeer. We konden hierdoor op ons gemak overleggen over banken. Ook het overleg met de medewerker Bo hebben we als zeer prettig ervaren. Ze gaf tijdens het overleg ons alle tijd om met elkaar in overleg te gaan over de opties en betaalmogelijkheden van een bank. Ze dacht mee in de mogelijkheden en was bovendien zeer geduldig. We hebben dus een hele prettige ervaring gehad met Seats and Sofas. De reden dat we geen vijf sterren hebben gegeven is dat we de bank nog niet ontvangen hebben. Deze komt pas in mei (waar we zelf voor hebben gekozen). Het enige nadeel is dat we vervoer zelf moeten regelen. We hebben nu best een dure bank gekocht. Voor die prijs hadden we verwacht dat vervoer er wel bij zat. Daarom 4 sterren in plaats van 5 sterren.
Beste Jeroen en Dorinda, Bedankt voor uw recensie. We vinden het erg aangenaam om te lezen dat u goed bent geholpen tijdens uw bezoek! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
we zijn vriendelijk geholpen . en netjes te woord gestaan.
Beste Pfeijffer, Bedankt voor het delen van uw ervaring. we vinden het geweldig dat u ons personeel goed vindt! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
fijne en goede communicatie in de zaak en later per telefoon en een levering door nette personen die alles netjes en verzorgd op de plaats van bestemming zetten.
Beste Marjo, Bedankt voor het plaatsen van uw feedback. We waarderen dat u positief te spreken bent over uw bezoek! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
snelle reactie bij binnenkomst en direkt hulpzaam op vragen en behoeftes die wij hadden.
Beste Magda, We waarderen dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling te schrijven. We vinden het fijn dat u uw bezoek positief heeft ervaren! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
We kregen goede uitleg hoe het "werkt' bij seats en sofa's. De medewerkers waren op de achtergrond aanwezig , maar snel ter plekke als we ze nodig hadden voor advies. We kregen alle tijd om tot een beslissing te komen.
Beste Ingrid, Hartelijk dank voor uw reactie, we vinden het prettig dat u naar tevredenheid bent geholpen door ons personeel! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
In de winkel, goede service, goed advies en een zeer aantrekkelijk aanbod gedaan voor de aanschaf v mijn keuze sofa. Flinke korting!!!!!
Beste Ushi, Bedankt voor uw review, we vinden het leuk om te lezen dat u bent geholpen met goede service! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Zeer behulpzaam Heel veel geduld Goede prijs/kwaliteit verhouding Met een heel goed gevoel naar huis vertrokken.
Beste Mohamed, Geweldig dat u met ons uw feedback deelt! We vinden het plezierig dat u tevreden bent over uw bezoek! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
We kwamen alleen maar rond kijken om inspiratie op te down en zijn vervolgens toch met een bestelling van een nieuw bankstel naar huis gegaan
Beste Mylène, We waarderen het ècht dat u deze recensie heeft geplaatst. Dank u wel voor deze mooie woorden over uw bezoek! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Heel Goed en zeer kundig geholpen. was een goede ervaring. Zeer correct allemaal .
Beste Alie, Dank u wel! We vinden het fijn dat u deze review heeft geschreven. Uw positieve woorden over uw bezoek zijn erg motiverend voor ons! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Goede service, goede prijs kwaliteit verhouding
Beste Monique, Hartelijk bedankt dat u uw ervaring met ons deelt! We vinden het erg aardig van u dat u deze lovende woorden schrijft over onze Service! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Netjes en plezier geholpen door Nienke. Heeft ons goed geholpen in het samenstellen van onze bankstel. We zijn er erg blij mee.
Beste Jerry, Bedankt voor uw recensie. We vinden het erg aangenaam om te lezen dat goed bent geholpen door Nienke! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
prettig winkelen
Beste Stefan, Bedankt voor het delen van uw ervaring. we vinden het geweldig dat u een goed bezoek heeft gehad! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.