KOOP HIER JE BANKSTEL NIET!! KOOP HIER JE BANKSTEL NIET!! Vorige jaar een bankstel gekocht die is ingezakt (ben 70 kg) er zou extern iemand komen 50 euro voorrijkosten prima die kon het niet maken was binnen 1 minuut al weg moest de bankstel zelf naar de winkel brengen om hem naar de fabriek op te sturen.daarnaast geven ze je een leenbankstel van lik me reet.word er 12 weken beloofd momenteel wacht ik al 15 weken voor mijn bank en telkens hoor ik aan de telefoon en winkelbezoek snap ik begrijp ik mensen alsjeblieft betaal iets meer ga naar de concurrent ernaast!
Beste Ali, Bedankt voor uw beoordeling. We ontvangen graag uw contactgegevens om uw ervaring te verbeteren. Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Heel vriendelijk. Nemen de tijd voor mij. Luisteren heel goed naar mijn wensen.
Beste Melanie, Bedankt voor uw review, we vinden het leuk om te lezen dat u tevreden bent over ons personeel! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Ik ben overgehaald om een bank te kopen. Maar eigenlijk was ik op zoek naar een bank die op voorraad was omdat ik de bank snel nodig had. Het werd zo mooi gemaakt dat ik een belofte kreeg van 2 weken wachttijd dat hij er een spoed opdracht van zou maken! Nu inmiddels 6 weken verder en nog niks. Ook als ik bel neemt er 9 van de 10 keer niemand op ik heb letterlijk 2 uur lang aan de telefoon gezeten en vervolgens heeft niemand opgenomen. Heftig! Ik raad t niemand aan.
Beste Aydin, Bedankt voor uw beoordeling. We ontvangen graag uw contactgegevens om uw ervaring te verbeteren. Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Medewerkers Amersfoort hebben meegedacht met bijzondere situatie. Loungebank besteld in Amersfoort maar moest geleverd worden in Deurne (Antwerpen). Medewerkers hebben contact opgenomen met Wommelgem (B) en afspraken gemaakt over levering aan huis in Deurne. Ook nog aantrekkelijke prijs overeengekomen.
Beste Klant, Dank u wel! We vinden deze beoordeling erg prettig om te lezen! Wat fijn dat u erg content bent over onze organisatie! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Zaandam waardeloos filiaal veel leugens en poging tot oplichten en flessen trekkerij Heerlen top filiaal eerlijk en behulpzaam hebben me ook mooie prijs gegeven heb er ruim 250 km voor gereden maar was het waard vraag naar richard !!!!! Heerlen een aanrader zaandam mijden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beste Erik, Het delen van uw ervaring wordt door onze medewerkers enorm gewaardeerd! We vinden het erg prettig dat u voldaan bent de service van Richard! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
De verkoper Remon is heel goed en overtuigend verkoper
Beste Jamil, Geweldig dat u met ons uw feedback deelt! We vinden het plezierig dat u naar tevredenheid bent geholpen door Remon ! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Ontvangst was uitstekend, eerst zelf rond kijken en daarna persoonlijk advies. Uitleg van mogelijkheden was prima. Dankzij goede uitleg een goede keus kunnen maken tegen een goede prijs. De afhandeling tot dusver geweldig. Nu wachten op de levering.
Beste Frans, We waarderen het ècht dat u deze recensie heeft geplaatst. Dank u wel voor deze mooie woorden over uw bezoek! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Vriendelijke en behulpzame mensen
Beste Egide, Dank u wel! We vinden het fijn dat u deze review heeft geschreven. Uw positieve woorden over uw bezoek zijn erg motiveren voor ons personeel! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Bij binnenkomst in Hengelo direct aangesproken maar op een vriendelijke manier. Super geholpen op elke manier die je maar bedenken kan; er werd geluisterd naar mijn wensen, advies gegeven, mij de ruimte gegeven om rond te kijken en om tot een beslissing te komen onder het genot van een bakkie koffie ;) zonder enige vorm van opdringerigheid. Resultaat; een hoekbank voor goede prijs gekocht en een zeer positieve ervaring rijker.... Chiel, dankjewel !! :D Ik kijk uit naar mijn mooie bank :))
Beste Klant, Hartelijk bedankt dat u uw ervaring met ons deelt! We vinden het erg aardig van u dat u deze lovende woorden schrijft over uw bezoek! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Ben in Den Haag mrgastore geweest en moet zeggen ze waren Klant vriendelijk en klant gericht. Bij binnekomst meteen op gemak laten voelen, goed geluisterd naar de wensen en daarop ingespeeld. De tijd werd genomen om uit te leggen en adviezen te geven indien nodig Kortom, een zeer aangename ervaring, zeker een aanrader
Beste Maia, Bedankt voor uw recensie. We vinden het erg aangenaam om te lezen dat u goed bent geholpen tijdens uw bezoek! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
prettige bediening
Beste Gerda, Bedankt voor het delen van uw ervaring. we vinden het geweldig dat u ons personeel goed vindt! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Mooie zaak ,ruime keus ,ze denken mee
Beste Richard, Bedankt voor het plaatsen van uw feedback. We waarderen dat u positief te spreken bent over uw bezoek! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Dat is mijn deerde keer kwam hier een bank kopen, altijd heel goed service en mooi prijs, je kan hier alle sorten banken kunnen vinden met goeie prijs en kwaliteit
Beste Mehriban, We waarderen dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling te schrijven. We vinden het fijn dat u onze service positief heeft ervaren! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Goed geholpen en geadviseerd
Beste Saskia, Hartelijk dank voor uw reactie, we vinden het prettig dat u naar tevredenheid bent geadviseerd! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Heerlijk bakkie koffie. Geen moeilijk gedoe en snel behandeld
Beste Klant, Bedankt voor uw review, we vinden het leuk om te lezen dat u tevreden bent over uw bezoek! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Mooie bank uitgezocht voor op de woongroep. Bank is op tijd geleverd.......maar er zaten geen poten bij. Gelijk naar de winkel in Zevenaar gebeld en deze zouden op onderzoek uit gaan. Helaas belde ze niet terug en hebben we zelf de winkel maar weer gebeld. Ze hadden in de bus geen poten gevonden maar de week erop zou er weer een levering uit het magazijn komen en dan zouden de poten wel meekomen. De week erop geen poten en geen telefoontje. Lang verhaal kort: ruim een maand op de poten moeten wachten en meerdere telefoontjes voor moeten plegen. De poten zijn uit eindelijk bezorgd. maar een excuus zou wel op zijn plaats geweest zijn. Voor ons geen Seats and Sofas meer
volledige informatie en gekwalificeerd personeel.
Beste Matrossnko, Bedankt voor uw review, we vinden het leuk om te lezen dat u tevreden bent over ons personeel! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Kreeg alle kanss om rustig om alle meubels rustigvte bekijken. Door de looproute sla je ook niets over. Daarna kreeg ik een mooie prijs voor de bank van mijn keuze.
Beste Gerard, We waarderen dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling te schrijven. We vinden het fijn dat u uw bezoek positief heeft ervaren! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
In de winkel uitstekend geholpen alleen met de aflevering kon het beter. Als er duidelijk werd verteld waar rekening mee gehouden moet worden, zoals aflevering met een verhuislift zullen er veel irritaties worden weggenomen. Niet iedereen is op de hoogte dat zij de lift moeten opmeten als er een bank wordt bezorgd zodat er duidelijkere afspraken worden gemaakt. Verder geen commentaar
Beste Ingrid, Bedankt voor uw recensie. We vinden het erg aangenaam om te lezen dat u goed bent geholpen tijdens uw bezoek! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
het was keurig geregeld heel goed geholpen met het uitzoeken van de bank hadden alle tijd voor ons
Beste Cor en Annie, Geweldig dat jullie met ons jullie feedback deelt! We vinden het plezierig dat jullie tevreden zijn over jullie bezoek! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Verkoper heeft zijn best gedaan om mij over te halen de bank te kopen. De bank was mooi maar omdat we de sleutel nog niet hadden van ons nieuwe huis twijfelden we erg qua opstelling. Verkoper gaf aan dat ik de opstelling nog altijd kon wijzigen ondanks dat de sleuteloverdracht nog een aantal weken zou duren. Van de week gebeld met een verzoek tot wijzigen, verkoopster gaf aan dat de bank al in bestelling was en niet meer gewijzigd kon worden. Had alleen gekund als ik binnen 1 week contact had opgenomen. Voel me zo in de maling genomen en belazerd. Achteraf stom dat ik de afspraak niet zwart op wit heb laten zetten maar ging uit van de kennis en kunde van dit bedrijf. Niets van waar dus. Geloof de verhalen van de verkopers daar nooit!!! Zit helaas met een bank die qau inrichting niet helemaal past. Bedankt voor niets
Beste Tami, Bedankt voor uw beoordeling. We ontvangen graag uw contactgegevens om uw ervaring te verbeteren. Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
De filiaal Mijdrecht / dit bedrijf Seats & Sofas gaf geen andere mogelijkheid anders dan dat ik 30% van het aankoopbedrag verschuldigd ben, ook al was de annulering binnen een paar uur is aangevraagd. Je hebt dus geen bedenktijd als je je koopovereenkomst hebt ondertekend. Ik ben nu een paar honderd euro zomaar aan geld kwijt binnen een halve dag! Andere coulante vorm bijvoorbeeld gift vouchers voor dat bedrag doen ze ook niet. Ongelooflijk een slecht gevoel heeft deze winkel mij bezorgd. Uitermate klantonvriendelijk beleid.
Beste Yanty, Bedankt voor uw beoordeling. We ontvangen graag uw contactgegevens om uw ervaring te verbeteren. Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Bij aankomst goed en vriendelijk geholpen.De verkoper was duidelijk en niet opdringerig en heeft alle tijd voor ons genomen.
Beste Bert, Dank u wel! We vinden deze beoordeling erg prettig om te lezen! Wat fijn dat u erg content bent over uw bezoek! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Goede uitleg en vriendelijk personeel. Wij hebben de bank uiteindelijk gekocht om de prijs. Maar het gaat tegen al onze principes in. De bank zou ongeveer €1900 gaan kosten. Na twee keer gaan "overleggen" kostte de bank €1250,00. Het moet gezegd, de verkoper wist ons te overtuigen maar wij vragen ons af waarom deze methode? Jullie kunnen dit toch ook op een andere manier, deze verkoopmethode is wat ons betreft niet de meest chique. Voor klanten die de eerste keer kennis maken met jullie winkel wordt je overdonderd. Want als de uiteindelijke prijs zoveel lager ligt dan de eerste lijkt het een koehandel. Iets waar wij helemaal niet achter staan en wij zelf verbaasd zijn dat we er toch "ingetrapt" zijn. Er kunnen afspraken gemaakt worden met klanten dat de prijs b.v. 7 dagen blijft staan, dan hebben mensen de kans om er nog eens over na te denken. Nogmaals, wij hebben toch de keuze gemaakt en hopen dat de kwaliteit van jullie product goed is, maar dat zal de toekomst uitwijzen. Wij zetten aanbevelen, ja, maar met twijfels. Met vriendelijke groet, Diny Sillen-Luttels 06 107 157 02
Beste Diny, Het delen van uw ervaring wordt door onze medewerkers enorm gewaardeerd! We vinden het erg prettig dat u voldaan bent over ons personeel! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Goede comminucatie
Beste Annesia, Geweldig dat u met ons uw feedback deelt! We vinden het plezierig dat u tevreden bent over uw bezoek! Met vriendelijke groet, Seats and Sofas
Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.