Heeft een totaal van 37 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Positief sentiment93%
De beoordelingen geven aan dat het werk vakkundig wordt uitgevoerd en dat de communicatie helder is. Het team werkte gestructureerd en er was aandacht voor de wensen van de klant. Het eindresultaat is van hoge kwaliteit en eventuele uitdagingen werden adequaat opgelost. De algehele ervaring wordt als positief beoordeeld en klanten bevelen de dienst aan.
Sterke punten
Vakkundig vakmanschap
Goede communicatie
Betrouwbaarheid
Gebaseerd op 9 reviews
Alles klopte volgens offerte en uitvoering
Alles vanaf ontvangst tot oplevering werk was in orde
Sanidrõme bevindt zich bij mij in de buurt
11 November 2023
Frans
Tilburg
Zeer deskundig wat betreft advisering en uitvoering van de werkzaamheden
In slechts een regel is het moeilijk onze grote tevreden weer te geven over onze badkamerrenovatie. Ten eerste zijn we op een zeer prettige wijze geholpen bij het maken van het ontwerp. Bedenk wel voor ons is dat onbekend terrein met een overvloed aan keuze mogelijkheden. De uitvoering van de werkzaamheden verdient ook niets dan lof. Alles gebeurde binnen de afgesproken tijd door hele aardige vakmensen.
11 November 2023
24 November 2020
marike
tilburg
Topwerk afgeleverd !
Goed meegedacht met de indeling van de badkamer, ontwerp sloot precies aan bij onze wensen.
Vakmensen hebben alles keurig en met de nodige precisie geïnstalleerd .
Eindresultaat mag er zijn.
Klant (geweest) bij Sanidrõme
24 July 2020
Marie-José
Goirle
Erg tevreden met het eindresultaat
De badkamer is mooier geworden dan gehoopt! De keuzes die samen met Lindom gemaakt zijn, hebben goed uitgepakt.
Sanidrõme bevindt zich bij mij in de buurt
14 June 2020
Vincent van Iersel
Udenhout
Goede planning en prima afwerking
Vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. De overlast wordt zo min mogelijk beperkt. Het eindresultaat stemde ons zeer tevreden.
Badkamers/sanitair, Tegels
Klant (geweest) bij Sanidrõme
20 January 2020
Ad
Goirle
Goede service, Geweldig resultaat. Zeker aan te bevelen.
Om eerlijk te zijn zagen wij (zacht gezegd) op tegen een badkamer renovatie. Niet alleen wegens een nogal ongelukkig verlopen keukenrenovatie....
Op internet las ik verhaal na verhaal waarin de lezer wordt gewaarschuwd voor agressieve verkooptechnieken. Dit in combinatie met de 'normale' tegenzin van een verbouwing heeft er voor gezorgd dat wij project badkamer zolang mogelijk hebben uitgesteld.
Achteraf bleek onze terughoudendheid totaal overbodig. Vanaf het eerste gesprek in de showroom tot de oplevering. Het hele project verliep vlot, soepel en duidelijk. De prettige sfeer in de showroom waar alle tijd wordt genomen om alle wensen en vragen te bespreken. De vakmensen die de badkamer slopen en monteren werken hard en netjes. Ze nemen zelfs de tijd om op te ruimen aan het eind van de werk dag.
Wij zijn ontzettend blij dat we bij Sanidrõme Lindom terecht zijn gekomen. En hopen nog heel lang te genieten van onze mooie nieuwe badkamer.
10 December 2019
S
Goirle
Geweldige ervaring, van begin tot eind
Een serieus luisterend persoon die daarmee geweldige ontwerpen maakt. Een hele tijd later nette hardwerkende mensen in huis die niet meer rommel maken dan echt noodzakelijk is. Ze leveren vakwerk..
Anders
Anders, namelijk:
Het zijn praktisch onze buren... Door onvrede bij Brugman hier toevallig binnengekomen
4 December 2019
Natasja Bakx
TILBURG
Goede begeleiding en lekker “out of the box”
Bij ons was het huis nog niet gebouwd, dus moesten veel met tekeningen doen. Door het mooie 3D programma kregen we een gevoel bij wat de adviseur ons aanreikte. Zijn erg fijn begeleid hierin van begin tot het eind. We hebben nu een heerlijke badkamer. Daarnaast ook het toilet beneden en de tegelvloeren bijkeuken , gang en keuken laten doen. Allemaal een mooi geheel.
1 December 2019
Ivo
Hulten
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Wij waren zéér tevreden over de verbouwing van onze badkamer in juli 2017 alles was perfect gegaan. Maar ook in de nazorg is de Firma Lindom erg attend. Van de Hansgrohe afvoerpluggen in de wastafels was het chroom op div.plaatsen aangetast en vertoonde lelijke vlekken. Ik heb hier woensdag 10 april 2019 bij Lindom navraag over gedaan. Op zaterdag 13 april 2019 kon ik 2 nieuwe afvoerpluggen komen halen. Dit vinden wij toch wel een geweldig goede service. Chapeau Peter en Sabine.
13 April 2019
pieter
4 sterren: goede service, goed behandeld
Een geweldig bedrijf waar zeer vakkundige mensen werkzaam zijn, waar niets te veel voor is. Ook de monteurs waren keurig, netjes, leverden vakwerk, waren op tijd en lieten elkaar niet vallen.
13 October 2018
Annemarie
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, geven goed advies en denken mee voor een mooi en praktisch ontwerp.
Snelle service, levering en montage en bij vragen of opmerkingen staat men meteen klaar. Ook uit eigen initiatief.
Al met al heeft Sanidrome Lindom een mooie badkamer geleverd waar ik nog jaren plezier aan ga beleven.
11 October 2018
Wouter