Laden reviews...
16 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken ontwerp-ondersteuning en zorgvuldige uitvoering. Klanten waarderen het prettige contact, duidelijke planning en hoge kwaliteit. De algehele indruk is positief en klanten raden het bedrijf aan. Het team combineert creativiteit met praktische uitvoering voor bevredigende renovaties.
Goede service, zoals expliciet uitgezocht doorlopend patroon wandpanelen. Vriendelijk en meedenkend. Groot aanbod aan materialen en producten.
Badkamers/sanitair, Installatiewerk
20 August 2026
L & D
Dwingeloo
Bij het uitzoeken van mijn nieuwe badkamer werd ik goed geadviseerd over de mogelijkheden. Er werd uitgebreid de tijd voor mij genomen. De plaatsing was ging in goed overleg en het eindresultaat is geweldig!
12 August 2026
Roelien
Havelte
Vanaf het moment dat we een afspraak maakte voor onze nieuwe badkamer tot het eind resultaat, hebben we altijd goed contact gehad en zijn we goed geholpen door Jordy bij het maken van onze keuze. Ook als we weer anders wilde , was dat geen probleem. Tijdens het plaatsen van onze badkamer was het contact met de mannen goed en gezellig Echt top was het plaatsen van de mobiele badkamer. We raden jullie echt aan bij anderen . We genieten elke dag nog van onze badkamer. Jordy en het team bedankt voor de goede service We komen in de toekomst nog een keertje bij jullie terug Gr Pieter en Hetty Scholten
7 July 2026
Pieter Scholten
Dwingeloo
Bij de orientatie op een nieuwe badkamer zijn we heel plezierig, maar ook, profesioneel geholpen door Jordi. We kregen de tijd om onze keuzes te maken en werden daarin goed geadviseerd. De voorbereidingen voor het plaatsen van de badkamer zijn goed doorgesproken. Zo hadden we de beschikking over een mobiele badkamer. Top! We zijn ook zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden. Er werd secuur en netjes gewerkt en overlegd over de mogelijkheden.
3 June 2026
André
Diever
Wij zijn erg goed begeleid in het ontwerpen en samenstellen van onze badkamer en toilet. De samenwerking met de mensen die de renovatie van onze badkamer en toilet hebben uitgevoerd was prettig. Elke morgen even vertellen wat er die dag gaat gebeuren en overleggen over praktische uitvoering vonden wij waardevol
17 May 2026
René Buiter
Tuk
Wij zijn erg tevreden met de badkamers en het sanitair dat door Klok/Sanidrome is geleverd en aangelegd. Er werd moeite gestoken in het maken van een goed ontwerp waarbij ook waardevolle aanpassingen werden voorgesteld. De uitvoering ging vlot, netjes en het ziet er erg mooi uit. Kortom, we zijn erg tevreden
4 May 2026
Bram Schulte
Vledder
Wat een fijn bedrijf! Wat een hartelijkheid! Wat een prettig contact! Verkoopadviseur nam aan de voorkant alle tijd en er werd goed met ons meegedacht. Met vragen achteraf kon je altijd terecht. En we zijn erg blij met onze badkamer! Kortom aan te raden!
Badkamers/sanitair, Installatiewerk
Via aannemer
29 April 2026
Carin
Hattem
Door verkoper goed geïnformeerd/advies over de mogelijkheden die er zijn voor een badkamer in te richten. Door het installatie personeel de badkamer naar onze wensen gerealiseerd en het resultaat is prachtig . We zijn zeer tevreden over de firma Klok, en zouden ze zeer zeker aanbevelen .
21 April 2026
Albert Trinks
Steenwijkerwold
Ontzettend goed geholpen. Als eerste al met een lekkage in de oude badkamer en daarna met het uitzoeken, plannen en uitvoeren van onze nieuwe badkamer.
16 March 2026
Stephan
Zwolle
Klok heeft een mooie showroom met veel keuze en aandacht voor onze wensen door Jordi. Het duurde wel even voor de badkamer gerealiseerd kon worden en de communicatie over de aanvang werkzaamheden kon echt beter. Erg tevreden over de ervaren monteurs met goede adviezen. We zijn blij hoe het uiteindelijk geworden is en kunnen weer even voort met deze fijne luxe badkamer!
Badkamers/sanitair
13 January 2026
N Groot
Diever
Ondanks de lage tijd tussen bestellen zijn we over de uitvoering bijna 1 jaar later zeer tevreden. Wel overwegen we een andere kraan. De kraan is laag en voldoet niet aan onze wensen. De keuze was beperkt en het werd dan die maar. Ik heb een oplossing gezocht in een oneindig draaibaar kraan-verlengstuk maar met de juiste schroefdraad nog niet gevonden.
Anders, namelijk:
Vorige badkamer, toen op advies uit omgeving
23 December 2025
Richard
Havelte
Goede communicatie. Hoge kwaliteit en zeer ervaren medewerkers. Alle afspraken zijn stipt nagekomen.
24 November 2025
Bert Molenboer
Diever
Uitzoeken, ontwerpen, ideeën, planning, overleg, zeer gemotiveerd personeel, met zorg voor het afleveren zoals de klant het wil! En oplevering nadat de puntjes op de i zijn gezet. Ze hebben alles in huis. Echt een aanrader! Samenwerking met Aannemersbedrijf Johan Soer is naadloos. Ook hier zeer gemonteerd personeel met groot vakmanschap, ook een aanrader.
Via aannemersbedrijf Johan Soer, Wittelte
12 November 2025
Sybrand
Steenwijk
Arnold en Marco hebben bij ons 2 badkamers en een toilet verbouwd. Een enorme klus, met her en der wat tegenslagen, maar enorm geslaagd! Jordy nam de voorbereidingen voor zijn rekening, mooie tekeningen gemaakt en goede tips gekregen. Tussentijdse communicatie verliep via Jordy, hij is laag benaderbaar en snel met reageren. Heel fijn. Arnold en Marco (monters) zijn harde werkers en werken met passie, dat merk je! Geef ze op tijd koffie en je hoort ze niet meer. Ook regelmatig overleg over de verbouwing, dat is heel fijn en ook heel belangrijk voor een goed verloop. De mannen zijn zo'n 3 maanden bij ons bezig geweest en wij zijn enorm blij met het eindresultaat!!
29 October 2025
Paulien
Vledder
Een volledig nieuwe badkamer met toevoeging van een bad is echt een veel groter project dan ik had ingeschat. Eerst ontdekken wat ik wil, wat mogelijk is en wat ik mooi vind maar ook kan. Daar begint het mee. Vanaf de eerste keer dat ik de winkel binnenkwam tot de badkamer klaar was en opgeleverd werd heeft Jordi als projectleider me regelmatig geholpen met keuzes te maken, laten zien wat mogelijk was, tussentijds langs geweest en geduld gehad. Respect hiervoor. Toen het plan klaar was zijn veel, zeer deskundige mannen aan het werk gegaan. Elk met hun eigen specialisme. Met een werkboek, waarin ook al overleg momenten met mij gepland stonden. Ging iets niet goed, de mannen overlegden met elkaar/ mij/ het bedrijf, altijd kwam een oplossing. Er werden grapjes gemaakt, gezongen en gefloten maar vooral keihard en secuur gewerkt. Elke medewerker ging voor ‘het moet goed’. Het ging heus niet altijd makkelijk, het huis zelf zorgde ook voor wat verrassingen. Altijd werd gezocht naar de beste oplossing. Met het hele proces en eindresultaat ben ik heel tevreden. Ik word elke keer dat ik de nieuwe badkamer inga nog steeds blij. Het liefst had ik elk van de mannen hier bij naam genoemd en bedankt. Aangezien ik niet alle namen meer weet doe ik dat niet. Dan doe ik iemand te kort. Maar ik kan echt van harte Sanidrome Gebroeders Klok te Diever met hun medewerkers van harte aanbevelen. Samen met de mensen van het bedrijf Johan Soer met wie ze samenwerken. NB: de badkamer buiten was geweldig! Wat een uitvinding.
Anders, namelijk:
En is bij mij redelijk in de buurt
21 October 2025
GILLIAN
Havelte
Het team van Sanidrome Gebr. Klok heeft bij ons recent de badkamer gerenoveerd. We zijn ontzettend tevreden over hun werk. In de ontwerpfase werd goed met ons meegedacht, zodat we tot een ontwerp kwamen dat echt bij ons paste - en beter was dan wat we zelf hadden kunnen bedenken. De uitvoering werd gedaan door twee absolute vakmannen die keihard werken, maar tegelijkertijd ontzettend netjes. Wij zijn heel blij met onze prachtige nieuwe badkamer!
25 September 2025
Maartje
Ruinerwold
We hebben één badkamer en apart toilet laten vervangen en één badkamer deels laten renoveren door Sanidrōme Gebr. Klok. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Zowel bij het uitzoeken van de tegels, meubels en andere materialen als bij de montage van de spullen werden we zeer deskundig en vriendelijk geholpen door het personeel. Kleine complicaties werden vakkundig en zonder problemen opgelost.
Goede ervaringen met installatiebedrijf Klok
10 June 2025
Elles
Diever
Van het begin tot de op levering keurig geholpen. De monteurs lieten niets aan het toeval over. We werden telkens meegenomen tijdens het inrichten!
25 May 2025
Conny van Diepenbeek
Makkinga
De verbouwing verliep netjes en was binnen 9 werkdagen klaar. Super snel! Er werd vaak met je overlegt wat heel prettig is. Blij met het eindresultaat !
15 April 2025
Miranda
Diever
Fijne samenwerking korte lijnen. Directe terugkoppeling. En mooie resultaten in een woord perfect.
Tegels, Installatiewerk
8 April 2025
Jan en Tiny
Steenwijk
Wij zijn zeer klantvriendelijk en professioneel geholpen door Lianne. Ze kwam met goede ideeën en oplossingen. Daardoor hoefden wij niet lang na te denken over de renovatie. De monteur heeft daarna vakkundig, goed meedenkend en snel zijn werk gedaan. Wij genieten nu volop van onze prachtige en veilige gerenoveerde douchecabine. Nogmaals dank aan het goedwerkende team van Sanidrome Klok
23 March 2025
Henk en Nel
Steenwijk
Had even wat voeten in aarde maar alles werd prima opgelost.
21 March 2025
Anko
DWINGELOO
Lianne heeft ons persoonlijk advies gegeven. De badkamer is door vakmannen gemaakt. We zijn erg blij met de hulp en het meedenken van Klok. De badkamer voldaan aan onze wensen!
11 March 2025
Koen
Diever
Mijn ervaringen alleen maar goed
17 February 2025
Erwin Zoer
Dwingeloo
De renovatie van de badkamer bestond uit het verwijderen van het bad en de douchecabine. Daarna werd de vloer belegd met grote tegels en er werd een inloopdouche gemaakt met panelen over de oorspronkelijke tegels. In 5 dagen werd de badkamer gerenoveerd met uitstekend vakmanwerk (door 3 mannen) en een prima resultaat.
klant
20 December 2024