Maken schade, zeggen dat het aan je zelf ligt, en factureren de reparatie

Ik zal Hofland nooit meer een opdracht geven. Materialen uit een hogere prijsklasse maken het werk nog geen kwaliteit. Ooit was Hofland een begrip, helaas is dit niet meer het geval. Zijn aardig, maar geven fouten moeilijk toe, moet haast gaan zeuren als er weer eens een onterechte factuur binnen is gerold. Onze ervaring en vijf jaar later: Zonnepanelen: Lekkage (plafonds) na de eerste regenbui. Omvormer werkte niet op de eerste productieve dag door een slecht gemonteerde stekker, is "redelijk" opgelost. Omdat men bezig was met de badkamer en wij zelf het plafond zouden stuken zei Erwout, dat plafond zou je toch zelf doen? of wij de lekkage vlekken ook even zelf opnieuw wilde doen.....dat soort dingen dus. Badkamer: Paar keer hadden zij verkeerde spullen besteld, telkens achteraan moeten zitten. Meterkast automaten gesmolten, ik werd hier over gebeld op mijn werk, wat kost een nieuwe vroeg ik, 50 euro zei Erwout, en vervolgens krijg je een rekening van 250 euro ?!, uiteindelijk (na bewijs en gezeur) gaven zij toe dat het toch hun eigen fout was en zij de droger en wasmachine verkeerd hadden aangesloten. Een paar maanden na verbouwing heeft een elektricien het een en ander opnieuw moeten doen en een emmer gruis van de meterkast moeten vegen, stof + stroom = gevaar Hofland!!) CV ketel pomp defect geraakt tijdens werkzaamheden, rekening gekregen met een verhaal dat het er toch aan zat te komen, oude ketel bla bla (7 jaar) , uiteindelijk gaven zij (weer na bewijs) toe dat het hun eigen fout was. Er is gevraagd of zij een koof mochten maken omdat infrezen van leidingen toch niet zou lukken, Hier een afspraak over gemaakt, maar zij sturen een rekening voor meerwerk ....lees verdere ellende op google....

Heel tevreden

Goede voorlichting, vakbekwame mensen en betrouwbaar

Uitstekend resultaat

Ik hikte al jaren op tegen de lange tijd die nodig is om een badkamer volledig te renoveren. Uiteindelijk besloten de jaren '70 badkamer te vervangen. En ik ben zeer tevreden over het resultaat. Heerlijk helder en ruim en een veel betere badkamer ervaring. Er zijn verschillende partijen langsgekomen: slopers, loodgieters, tegelzetters, etc etc.. Maar alles was duidelijk gecommuniceerd en alles liep volgens planning. Hoewel: 2 dagen eerder opgeleverd, dus dat was ook mooi. Allemaal vriendelijke mensen die ook al mijn vragen konden beantwoorden. En alles keurig netjes opgeruimd op het eind. Tussen het tekenen van de offerte en de uiteindelijke start zat 7 maanden, maar dat was toen al duidelijk en alles liep volgens die planning.

• Anders, namelijk: Heeft eerder loodgieterswerk bij mij gedaan

Prettige en vakkundige aanpak bij ontwerp en installatie van onze badkamer

Wij waarderen al tientalle jaren bij HOFLAND SANIDROME het prettige, vakkundige en behulpzame personeel en het prompte nakomen van de afspraken. (zowel in de ontwerp, de bouwkundige, de installatie en de onderhouds fasen) Ook onze nieuwe badkamer is weer zonder problemen in mooie staat en volgens de afgesproken tijd opgeleverd.

Fantastisch betrouwbaar uiterst vriendelijk

Na eerdere beroerder ervaring en besodemieterd te zijn door anderen was dit een verademing Wat een goede service kennis en klantvriendelijkheid Ook monteurs aangename mensen met kennis en constant overleg Gewoon fantastisch

• Anders, namelijk: N.v.t.

Een forse verbouwing heeft geresulteerd in een prachtige badkamer waar wij heel blij mee z

Een goede selectie van materialen, een goede en strakke planning van alle werkzaamheden, het adequaat volgen van die planning door de diverse echte vakmensen en de steeds uitstekende communicatie over het geheel heeft ons een prachtige badkamer opgeleverd. Deze nieuwe badkamer is de opvolger van de voorgaande badkamer die Sanidrome/Hofland in 1995 tot onze grote tevredenheid in onze woning realiseerde.

• Anders, namelijk: vaste klant van Sanidrome/Hofland

Perfecte begeleiding gedurende het hele proces.

Al tijdens het eerste contact tot de oplevering van de badkamer is er met ons meegedacht over de indeling en afwerking van de badkamer. Keuze van de tegels in combinatie van de mortex muurbekleding en de badkamer inrichting werd er steeds ruimschoots de tijd voor genomen. Ook tijdens de verbouwing is er in gezamenlijk overleg besloten over de plaats van de accessoires en dergelijke. Ook de monteurs werkte heel netjes, zeker gezien dat er in het begin stevig gesloopt moest. De vakkennis van de diverse monteurs straalt van het eindresultaat af.

• Anders, namelijk: N.v.t.

Zeer klantvriendelijk, oplossingsgericht meedenken en tenslotte deskundige en keurige reparatie.

6 mei j.l. plotseling water uit het plafond in woonkamer. Werd veroorzaakt door een lekkage in de badkamer op 1e verdieping. Installatie bedrijf Hofland gebeld. Ondanks grote drukte en dat ik nog geen echte klant was kwam er diezelfde middag een monteur. Hij kon de oorzaak van de lekkage vinden en vervolgens ook nog repareren. Zonder verdere schade aan het ligbad te veroorzaken verwijderde hij 2 tegels en kon hij bij de lekkende badafvoer komen om die te repareren. Ook de vervolg reparatie (d.m.v. het plaatsen van een whirlpool rooster) heeft dezelfde monteur keurig uitgevoerd. (Hulde aan Thijs)!

• Inrichting showroom* N.v.t.
  • Ervaring met: Installatiewerk

fantastisch

De badkamer van onze dromen is werkelijk geworden. Vakwerk van Hofland Sanidrõme.

Betrouwbaarheid, vakmanschap, Klasse!

Sanidrome Hofland heeft ervoor gezorgd dat een deel van mijn garage en de bijkeuken is verbouwd tot een levensbestendig onderkomen met badgelegenheid en vloerverwarming. Ook het garagedak is vernieuwd. Verder is mijn woonkamer onder regie van Sanidrome gemoderniseerd. Ik ben onder de indruk van het vakmanschap van het bedrijf. Ook een pluim voor de persoonlijke aandacht !

Goede service,communicatie,vakmanschap ,kwaliteit.

Eerste gesprek was al een prettige kennismaking. Door goed naar mijn wensen te luisteren werd er een ontwerp gemaakt wat perfect bij mijn wensen paste .Goede communicatie in het gehele project en specialisme in elk onderdeel waardoor er nu een super mooie metarmafose heeft plaats gevonden van badkamer en toilet.

Vakkundig, Vriendelijk, Vertrouwd

Van onze wensen en de vertaling en vakkennis van Sanidrome Hofland is er een prachtige badkamer gemaakt waar wij heel tevreden en blij mee zijn. De afgesproken planning is volledig uitgevoerd, er werd elke opgeruimd, aangeveegd, kortom er wordt netje en professioneel gewerkt. Ook de onderaannemers leveren vakwerk waar de naam van Tegelzetbedrijf van Zoeren niet mag ontbreken.

• Waar kent u ons van? Anders
  • Anders, namelijk: Ik ken Rik Wolswinkel en weet dat hij bij Sanidrome Hofland werkt, en ben zo gaan googelen.

Correct. Vriendelijk. Volgens afspraak. Flexibel

• Anders, namelijk: Nee

Fantastisch eindresultaat

Zoals bij iedere verbouwing gaat er wel eens wat mis zo ook hier. Een en ander werd wel direct opgelost met een heel mooi eindresultaat. Daarnaast wel verschil in diverse monteurs.

Afspraak is afspraak!

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer. Sanidrome Hofland heeft ons van te voren goed geadviseerd en met ons meegedacht zonder aan onze wensen afbreuk te doen. Zij hebben zich zowel bij de voorbereiding en uitvoering aan alle afspraken gehouden. Wij zochten een professionele installateur die ons geheel kon ontzorgen. Misschien niet de goedkoopste maar wel de beste. Dat is waar wij voor gingen. Speciale dank aan Erwout voor het meedenken en het plannen en aan Rick die vakkundig de installatie heeft uitgevoerd en steeds met ons heeft overlegd. Chapeau!

• Anders, namelijk: N.v.t.

Goede service; afspraken worden nagekomen

Wij zijn goed geholpen bij het uitzoeken van de douchewand en het kastje. Alles is keurig gemonteerd en netjes achter gelaten. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat

• Ervaring met: Badkamers/sanitair
  • Anders, namelijk: N.v.t.

Super blij met het eindresultaat

Vriendelijk en kundig personeel die samen prachtig werk hebben geleverd

• Anders, namelijk: N.v.t.

Prima vaklui die plezier hebben in hun werk en graag een goed product afleveren!

Met veel kennis van zaken en in goede samenwerking hebben de medewerkers een mooie badkamer voor ons gemaakt. Vanaf het eerste contact bij de bespreking van onze wensen tot en met de laatste dag van het installeren was de grote kennis van zaken merkbaar. Inderdaad, het is niet goedkoop, maar als kwaliteit en vakmanschap merkbaar zijn en het uiteindelijke resultaat is naar je zin, dan is het geld goed besteed. We hebben niet gemerkt dat ons een keuze is aangepraat die voordeliger zou zijn voor het bedrijf bijvoorbeeld. Wij zijn zeer tevreden!

• Waar kent u ons van? Sanidrõme huis-aan-huis folder

Tevreden

De renovatie van ons toilet is keurig uitgevoerd door Rick M. Firma Hofland is niet goedkoop maar alles tot in de puntjes georganiseerd.

• Anders, namelijk: N.v.t.

Wederom fantastische, klantgerichte ervaring.

Een kleine update van de badkamer was nodig (kitwerk, voegwerk, installatie regendouche). Inventarisatie van werkzaamheden is grondig en professioneel, waarbij klantgerichtheid voorop staat. Uitvoering is zeer netjes, en kon ondanks drukte vrij vlot worden uitgevoerd. Resultaat is prachtig. Sanidrome Hofland is terecht al jaren onze vertrouwde partner bij installatie en onderhoud van de badkamer/toilet.

• Ervaring met: Badkamers/sanitair, Tegels, Installatiewerk
  • Waar kent u ons van? Internet (website/social media)
  • Anders, namelijk: N.v.t.

Uitstekend werk geleverd, prettige werkwijze en prettig personeel

Van orientatie tot oplevering alles keurig volgens afspraak. Medewerkers kwomen stipt op tijd, werken netjes en ruimen dagelijks alles op. Daar waar nodig werd in het werk geadviseerd over voorkomende kwesties en uitleg gegeven over hoe en waarom. Juiste materialen in één keer goed uitgeleverd. Tegelwerk uitermate vakkundig uitgevoerd. Vakmensen en prettig in de omgang. Werkzaamheden van de dag worden vooraf even doorgesproken. Uitermate tevreden met werkwijze en eindresultaat.

• Ervaring met: Badkamers/sanitair, Tegels, Installatiewerk
  • Waar kent u ons van? Internet (website/social media)
  • Anders, namelijk: N.v.t.

Een prima verlopen renovatie van onze douchehoek in de badkamer

Zowel in de voorbereiding als in de uitvoering is alles heel goed gegaan. Tijdens de verbouwing werd elke dag alle rommel opgeruimd. Overlast is tot een minimum beperkt. Het eindresultaat ziet er prima uit. We zijn heel tevreden.

• Anders, namelijk: N.v.t.

Uiterst tevreden over het opgeleverde werk

De installateur van Sanidrome Hofland heeft keurig werk afgeleverd. Het was veel breekwerk en daarna weer opbouwen. Harde en nette werker en bovendien vriendelijk en aardig.

• Kennis en informatie*
  • Advies/ontwerp/offerte traject* N.v.t.
  • Levertijd* N.v.t.
  • Ervaring met: Badkamers/sanitair, Installatiewerk
  • Anders, namelijk: N.v.t.

Hofland houdt zich aan afspraken en planning. In de uitvoering zijn ze precies. Het resultaat is pra

Onze ervaring is heel positief: jullie adviseerden en lieten ons meedenken; checkten tussentijds of alles naar wens verliep en handelden kleine tegenvallers professioneel af. Onze gerenoveerde badkamer en toiletten zien er fantastisch uit.

• Anders, namelijk: nvt

Zeer tevreden over de werkzaamheden en afgeleverd product

Nette uitvoering van de werkzaamheden door een vriendelijke en o.i. vakkundige monteur. Vooraf mededeling van die dag te verrichten werkzaamheden.

Parallelweg 5

3931 MS Woudenberg

Over Sanidrõme

Sanidrõme is een coöperatieve vereniging, waarbinnen 25 zelfstandige installatiebedrijven met badkamershowroom samenwerken. Gezamenlijk staan wij voor “de betere badkamer” in de breedste zin van het woord. In de Sanidrõme badkamershowrooms worden complete badkameropstellingen gepresenteerd met producten van verschillende A-merken. De Sanidrõme vestigingen hebben alle disciplines in eigen beheer, van levering, advies, ontwerp tot en met de installatie, waardoor de klant één aanspreekpunt heeft en de kwaliteit van het geleverde werk gewaarborgd is. Sanidrõme realiseert de betere badkamer van A tot Z.