We hebben er vanaf het begin alle vertrouwen in gehad en dat is steeds bevestigd. We zijn compleet ontzorgd, vooraf is goed geadviseerd en we zijn steeds prima geïnformeerd wanneer wat en hoe, ook onder het werk nog. Er is steeds heel netjes gewerkt / opgeruimd. Wij hebben grote bewondering voor het vakmanschap en de inzet van de mensen die bij ons aan het werk zijn geweest. Alle mensen van Fleming: hartelijk bedankt!
Vanaf de eerste kennismaking en het aangeven van onze wensen is er goed meegedacht en geadviseerd. we zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
Beste Theo, Wat een super mooie review mogen wij ontvangen en wat fijn dat jullie zo tevreden zijn. Wij danken jullie voor de mooie opdracht en jullie gastvrijheid, en wensen jullie dan ook heel veel Spetterplezier in de nieuwe Badkamer. Team Sanidrome Fleming
Een zelfzaam iets tegenwoordig. Een leverancier die meedenkt met de klant. Is ook zeer kritisch op eigen werkzaamheden. Verder prettige en vakkundige mensen. Dank firma Fleming
Beste Eric, Wat fijn te horen dat jullie zo tevreden zijn over ons. Een prachtige opsteker voor ons Team. Dank voor het vertrouwen in ons bedrijf en wij danken jullie nogmaals dat wij dit mooie project voor jullie mochten uitvoeren. Zomaar binnen lopen met een fantastisch resultaat! Wij wensen jullie dan ook veel Spettergeluk!! Team Sanidrome Fleming
Wij zijn tevreden met onze nieuwe badkamer.
Goedemiddag Arjan, Wat een geweldige review mochten wij ontvangen. Het maakt ons Team Trots en Blij. Onze dank dat wij deze mooie opdracht voor jullie mochten uitvoeren en wensen jullie dan ook Spetterend veel geluk in de nieuwe Badkamer. Team Sanidrome Fleming
Na eerst een mooi ontwerp te hebben gemaakt kunnen wij erg tevreden zijn, erg netjes tijdens de werkzaamheden en vervolgens top opgeleverd!
Beste Eric, Wat een Top beoordeling mogen wij van jullie ontvangen dat maakt ons een Trots Team. Wij danken voor het vertrouwen in ons bedrijf en dat wij deze mooie opdracht voor jullie mochten uitvoeren. Wij wensen jullie dan ook veel Spetterplezier in de nieuwe Badkamer. Team Sanidrome Fleming
Wij hebben onze badkamer en toiletgroep laten vernieuwen. Vanaf het begin is het hele traject goed begeleid en verlopen. Exact volgens de planning. Ook de monteurs zijn erg behulpzaam als er toch iets aangepast moet worden. Al met al zijn we heel tevreden met het resultaat en de samenwerking.
Goed advies. Duidelijke communicatie. Steeds in overleg perfect uitgevoerd. Vriendelijk en deskundige vakmensen. Van begin tot eind kwaliteit geleverd. Met als resultaat een prachtige badkamer waar ik heel blij mee ben.
Beste Ineke, Wat fijn te horen dat je zo tevreden bent, voor ons Kers op de Taart! Wij danken je voor deze mooie review en wensen je natuurlijk heel veel Spetterplezier in de nieuwe Badkamer Onze dank voor het vertrouwen in ons bedrijf en dat wij deze mooie opdracht mochten uitvoeren. Team Sanidrome Fleming.
Goed advies, financieel transparant en perfect uitgevoerd. Hier is de klant nog koning! Een familiebedrijf met een kwaliteit die je vandaag aan de dag niet veel meer tegen komt.
Beste Albert, Wauwwwwww wat een fantastische review mogen wij ontvangen. Helemaal Top! Daar doen we het voor,. Trots op ons Team trots op ons bedrijf. Wij danken jullie voor het vertrouwen in ons bedrijf en dat wij dit prachtige project voor jullie mochten uitvoeren. Wij wensen jullie dan ook veel geluk en Spetterplezier in de nieuwe Badkamer. Team Sanidrome Fleming.
Afspraken worden nagekomen en van begin tot het einde duidelijke communicatie en een prettige samenwerking. Fijne vakmensen, wat een zeer mooie badkamer tot resultaat heeft.
Beste Saskia, Wat fijn te horen dat jullie zo tevreden zijn. Trots op ons Team wat dit project tot een prachtig resultaat heeft gebracht. Wij danken jullie voor het vertrouwen in ons bedrijf en wensen jullie dan ook veel geluk en Spetterplezier in de nieuwe Badkamer. Wij wensen jullie fijne Feestdagen en een Schitterend 2024. Team Sanidrome Fleming
Er wordt netjes gewerkt. Alles in overleg, flexibel, klantvriendelijk, goede service.
Beste Geja, Wat mochten wij voor jullie een prachtige Badkamer realiseren. Ons Team heeft met heel veel plezier gewerkt aan dit mooie project. Wij zijn verheugd op de goede ervaring met ons bedrijf en willen jullie dan ook danken voor het vertrouwen. Wij wensen jullie veel geluk en Spetterplezier in de nieuwe Badkamer. Fijne Feestdagen gewenst en een Schitterend 2024! Team Sanidrome Fleming
Na een eerste bezoek ontstond direct een goed gevoel. Onze wensen en de adviezen van de verkoper werden verwerkt in een ontwerp waardoor je direct een vertrouwd gevoel kreeg. Ook de installatie was perfect. Weinig tot geen stof dankzij de getroffen voorzieningen, meedenken over voeglijnen, plaatsen van lichtpunten enzovoort. Het resultaat: alles naar tevredenheid geïnstalleerd.
Beste Rene, Wat een fantastische beoordeling mogen wij van jullie ontvangen. Fijn te horen dat het ontvangst in de showroom een vertrouwd gevoel gaf en natuurlijk dat de installatie perfect is gelopen, dat maakt ons als Team Trots! Wij danken jullie voor het vertrouwen in ons bedrijf. Team Sanidrome Fleming wenst dan ook heel veel geluk en Spetterplezier in de nieuwe Badkamer. Tevens wensen wij jullie Fijne Feestdagen en een Schitterend 2024! Team Sanidrome Fleming.
Ruim een jaar geleden bij Fleming het eerste gesprek gehad over de renovatie van onze badkamer en toilet beneden. Al in het eerste gesprek veel wensen en opties besproken en na een paar gesprekken waren we eruit en is 3/4 jaar later, in fijn overleg met het hele team, onze prachtige badkamer en toilet gerealiseerd.
Beste Lidi, Wat is het prachtig geworden bij jullie en wat mogen wij een fantastische review ontvangen. Dat maakt ons Team zeker Trots! Dank voor jullie gastvrijheid op de werkplek en natuurlijk wensen wij jullie veel geluk en Spetterplezier in de nieuwe Badkamer Team Sanidrome Fleming
afspraken zijn nagekomen en de service was zeer goed.
Beste Familie Huetink, Wat is het een prachtige badkamer geworden en wat fijn te horen dat jullie zo tevreden zijn. Een 10 is voor ons de kers op de taart! Dank jullie voor de gastvrijheid en het vertrouwen in ons bedrijf. Wij wensen jullie dan ook heel veel Spettergeluk in de nieuwe badkamer. Team Fleming Sanidrome.
Het ging over de verbouwing van een bestaande badkamer; een complete nieuwe badkamer; alsmede herstelwerkzaamheden voor een kleinere doucheruimte, De team van Sanidrõme Fleming te Lochem leverde uitstekende advies en werk. Niks was voor hen teveel, over alles die onverwachts aandacht verdiende was er overleg, zelfs kwamen er wat extra's die onverwachts nodig waren maar die binnen de door ons afgesproken budget opgelost werden. Een genot om ze over de vloer te hebben. Niet de goedkoopste aanbieder, zeker niet, maar het gaat alleen over kwaliteit leveren en dus absoluut de investering waard.
Beste Familie Wallace-Lann Het was een prachtig project wat we voor jullie mochten uitvoeren en we zijn mega trots op deze mooie beoordeling. Super bedankt voor alle goede zorgen voor onze mannen en wij wensen jullie dan ook heel veel woongenot, spetterplezier in het mooie Lochem. Team Sanidrome Fleming
Na diverse badkamerspecialisten voorbij te zijn gegaan en daarbij niet het juiste gevoel te hebben gehad, kwamen we toevallig na zoeken via Google uit bij Installatiebedrijf Fleming in Lochem. Op een zaterdagmiddag zijn we vrijblijvend de winkel ingestapt en werden we vriendelijk verwelkomd door Ivo Fleming. Na verscheidene bezoeken en gesprekken daarna met Ivo te hebben gehad, hebben we een nieuwe badkamer en toilet uitgezocht. Tussen tekening contract en aanvang werkzaamheden zat ongeveer 3/4 jaar tussen (vanwege drukte), maar dit is duidelijk door Fleming aangegeven. De complete verwijdering van de badkamer/toilet en de nieuwbouw daarna (toilet beneden en badkamer) is in een kleine 4 weken compleet gerealiseerd. Alles is 100% geruisloos en exact volgens afspraak gegaan, klasse. Complimenten voor de gehele organisatie, vriendelijke en kundige vakmensen en uitstekende begeleiding van begin tot eind.
Beste Familie Wolterink, Wat een fantastische review mogen wij ontvangen, daar doen we het voor, Kers op de Taart! Fijn te horen dat Google goed werkt en dat jullie na een zoektocht voor het juiste gevoel ons hebben gevonden. Met zorg en zeker met heel veel plezier heeft Ivo en ons voltallige Team aan jullie project gewerkt en wij wensen jullie dan ook heel veel geluk en Spetterplezier in de nieuwe badkamer/toilet. Nogmaals onze dank dat wij dit mooie project voor jullie mochten uitvoeren en voor het vertrouwen in ons bedrijf. Team Sanidrome Fleming
Vanaf het ontvangst in de showroom. Tot de uitleg van de verschillende mogelijkheden, waaronder de adviezen, het ontwerpen van badkamer en de indeling daarvan. Tot de plaatsing was goed. Ook het contact met de installateur was goed.
Beste Familie G. Wat een mooi project mochten wij voor jullie uitvoeren, ons Team heeft hier met heel veel plezier aan gewerkt. Wij danken jullie dan ook nogmaals voor het vertrouwen in ons bedrijf en wensen jullie heel veel Spettergeluk. Team Sanidrome Fleming
Het strippen van de oude badkamer tot het opbouwen van een geheel nieuwe duurde drie weken. De werkzaamheden verliepen geheel volgens plan. Een prima planning dus. Desgewenst kregen we bruikbare adviezen onder andere over de plaatsing van de spotjes en ligging van de grondtegels. Alles gebeurde in overleg. De mensen van Sanidrõme Fleming werken met een grote mate van nauwkeurigheid en zorgvuldigheid. En ze waren allemaal ontzettend aardig! Ze gingen ook voorzichtig en secuur met het huis om. Na elke werkdag ruimden ze de spullen op. We zijn heel blij met het mooie resultaat!
Wat zijn wij blij dat we met Fleming in zee zijn gegaan! Nergens geen omkijken naar, alles tot in de puntjes verzorgd! Service is meer dan fantastisch
Beste Tim, Veel te late reactie van ons maar wat een super toffe beoordeling mochten we van jullie ontvangen. Het is een prachtige badkamer geworden en wij wensen jullie dan ook heel veel Spettergeluk. Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en dat wij dit project voor jullie mochten uitvoeren. Namens Trots Team Sanidrome Fleming
Vanaf eerste moment in de winkel t/m de oplevering van de badkamer renovatie: professionaliteit ten top!. Fantastisch familiebedrijf met hart voor de klant. Over alles wordt nagedacht en er is constant overleg. Uitvoering van het werk zeer netjes, zowel bescherming bij afbreken oud als opbouwen nieuw. Geplaatst materiaal van hoge kwaliteit en afbouw super strak. En het zijn allemaal gezellige mensen.
Goed luisteren naar de wensen, advies over de mogelijkheden, laten zien wat ook zou kunnen, tijdens het ontwerpproces was dat al heel prettig en hielp ons enorm. Een goede 3d tekening die je thuis zelf ook 360 graden kunt bekijken is een mooie extra luxe en help bij laatste aanpasdingen. Bij het maken van de uiteindelijke keuzes werd er duidelijk over plusen en minpunten van producten voor onze situatie gesproken maar de beslissing lag bij ons. De organisatie en het samenspel van van afbreken oude tot opbouw nieuwe badkamer was heel strak. Schoon werk, zeer goede experts die ook heel aardig waren en al onze vragen beantwoordden. Zelfs een late verandering kon nog doorgevoerd worden en daar zijn wij erg dankbaar voor. Wat ons betreft is Sanidrome Fleming een familibedrijf met expertise waarop en waarmee je kunt bouwen!
Beste Frank, Wat een fantastische review ontvangen, daar doen we het voor! en wat een prachtige Badkamer hebben we voor jullie mogen realiseren. Namens ons Team danken we jullie nogmaals voor de mooie opdracht en het vertrouwen in ons bedrijf. Wij wensen jullie Spetterend veel geluk in de nieuwe Badkamer en alvast veel geluk en gezondheid voor 2023 Team Sanidrome Fleming
Zeer vriendelijk en duidelijk geholpen vanaf moment 1 dat we in contact kwamen met Fleming! Ondanks dat we een jaar moesten wachten op onze nieuwe badkamer en toilet was het het wachten meer dan waard! Ze werken netjes, niks is teveel gevraagd en mocht er onverhoopt iets anders lopen dan gepland dan wordt dat duidelijk gecommuniceerd zodat je als klant weet waar je aan toe bent. Helaas net na oplevering een klein ongelukje gehad maar dit werd snel en vakkundig opgepakt door Fleming!
Achterstraat 13 19
7241 AV Lochem
Sanidrõme is een coöperatieve vereniging, waarbinnen 25 zelfstandige installatiebedrijven met badkamershowroom samenwerken. Gezamenlijk staan wij voor “de betere badkamer” in de breedste zin van het woord. In de Sanidrõme badkamershowrooms worden complete badkameropstellingen gepresenteerd met producten van verschillende A-merken. De Sanidrõme vestigingen hebben alle disciplines in eigen beheer, van levering, advies, ontwerp tot en met de installatie, waardoor de klant één aanspreekpunt heeft en de kwaliteit van het geleverde werk gewaarborgd is. Sanidrõme realiseert de betere badkamer van A tot Z.