Beste Familie G. Wat een mooi project mochten wij voor jullie uitvoeren, ons Team heeft hier met heel veel plezier aan gewerkt. Wij danken jullie dan ook nogmaals voor het vertrouwen in ons bedrijf en wensen jullie heel veel Spettergeluk. Team Sanidrome Fleming
Beste Tim, Veel te late reactie van ons maar wat een super toffe beoordeling mochten we van jullie ontvangen. Het is een prachtige badkamer geworden en wij wensen jullie dan ook heel veel Spettergeluk. Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en dat wij dit project voor jullie mochten uitvoeren. Namens Trots Team Sanidrome Fleming
Beste Frank, Wat een fantastische review ontvangen, daar doen we het voor! en wat een prachtige Badkamer hebben we voor jullie mogen realiseren. Namens ons Team danken we jullie nogmaals voor de mooie opdracht en het vertrouwen in ons bedrijf. Wij wensen jullie Spetterend veel geluk in de nieuwe Badkamer en alvast veel geluk en gezondheid voor 2023 Team Sanidrome Fleming
Beste Inge, Wat fijn te horen dat jullie zo tevreden zijn. Onze afzuiging helpt inderdaad om het stof te verminderen dat maakt het project net even iets vriendelijker er zit toch veel sloopwerk in. Onze dank voor het vertrouwen en de prachtige review, ons Team heeft met heel veel plezier aan jullie project gewerkt. Namens het hele Team wensen wij jullie heel veel geluk en Spetterplezier in jullie fantastische Badkamer!. Team Sanidrome Fleming
Henk en Hanna, Dit geeft weer hoe leuk ons werk is en hoe trots ook wij zijn om de opdracht te krijgen dit mooie project voor jullie te mogen realiseren. Ons Team heeft genoten van de fijne samenwerking met jullie en het is een fantastische badkamer en toilet geworden. Namens ons allen danken wij jullie voor het vertrouwen in ons bedrijf en wensen wij jullie nogmaals veel Spetterplezier in de nieuwe Badkamer!
Beste Koen, Wat een mooie combinatie hadden jullie uitgezocht voor de badkamer en wat is het resultaat prachtig geworden. Genieten met een grote G in jullie nieuwe Badkamer. Dank voor het vertrouwen in ons bedrijf en voor de fijne samenwerking. Namens Team Sanidrome Fleming wensen wij jullie veel Spetterplezier in de nieuwe badkamer. Team Sanidrome Fleming
Beste Marcel en Marianne, Hoe leuk is dit als je zo'n mooie review mag ontvangen, dat geeft ons een glimlach van oor tot oor. Natuurlijk ook namens Ivo, Leon en Bram nogmaals bedankt dat wij dit mooie project voor jullie mochten uitvoeren en voor het vertrouwen in ons familiebedrijf. Wij wensen jullie dan ook alle geluk en heel veel Spetterplezier in de nieuwe Badkamer. Team Sanidrome Fleming
Beste Jan, Namens Team Sanidrome Fleming bedanken wij jullie graag allereerst voor de mooie opdracht en het vertrouwen in ons bedrijf en natuurlijk ook voor de prachtige review die wij mochten ontvangen. Super! voor ons Team en alle derden o.a. tegelzetter, kitter, de kers op de taart. Wij wensen jullie dan ook veel geluk en spetterplezier!. Team Sanidrome Fleming
Beste Herman, Wat fijn te horen dat jullie zo tevreden zijn over de 3 weken dat wij voor jullie dit mooie project mochten realiseren en wat is het mooi geworden. Trots op onze mannen met zo'n dijk van een review. Namens Team Sanidrome Fleming wensen wij jullie heel veel Spettergeluk in de nieuwe badkamer. Team Sanidrome Fleming.
Beste Daisy, Wat fijn te horen dat jullie zo tevreden zijn en natuurlijk ook dat ons stofafvoersysteem goed werkt! Het is een prachtige badkamer geworden en wij wensen jullie dan ook namens ons Team veel geluk in jullie nieuwe Badkamer. Team Sanidrome Fleming
Beste Edwin, Team Sanidrome Fleming straalt bij zo'n fantastische review, dat is voor ons de kers op de taart! Wij hebben met veel plezier deze prachtige opdracht bij jullie mogen uitvoeren, bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en in ons Team. Wij wensen jullie dan ook veel Geluk en Spetterplezier in de nieuwe Badkamer. Namens Team Sanidrome wensen wij jullie alvast Fijne Feestdagen en een Spetterend 2022!
Beste Sandra, Wat een fantastische review mogen wij ontvangen! Wij hebben met veel plezier aan dit mooie project gewerkt, nogmaals dank namens Team Sanidrome Fleming dat wij dit mochten uitvoeren en heel veel Spettergeluk gewenst in de prachtige Badkamer. Team Sanidrome Fleming
Beste Gerrit en Anja, Wauw.. wat een fantastische review mogen wij van jullie ontvangen. Kers op de taart. Trots dat we deze opdracht voor jullie mochten realiseren en wij wensen jullie dan ook veel spetterplezier in de nieuwe Badkamer! Team Sanidrome Fleming
Beste Astrid, Natuurlijk dank voor het vertrouwen in ons bedrijf en dat wij dit project voor jullie van A t/m Z mochten realiseren. Super fijn te horen dat jullie zo tevreden zijn en wat is het mooi geworden. Namens Team Sanidrome Fleming wensen wij heel veel Spetterplezier in jullie nieuwe Wellness Paleis!
Beste Barbara, Wat fijn te horen dat jullie zo blij zijn met de nieuwe Badkamer. Wij zijn er trots op dat wij deze mooie opdracht voor jullie mochten uitvoeren. Namens Team Sanidrome Fleming wensen wij jullie veel geluk in de nieuwe Badkamer. Team Sanidrome Fleming
Beste Gerjan, Wat een fantastische beoordeling hebben we van jullie ontvangen. Fijn te horen dat alles naar wens in verlopen. Namens Team Sanidrome Fleming wensen wij jullie veel Spetterplezier in de nieuwe badkamer, dat gaat vast en zeker lukken! Onze dank voor het vertrouwen in ons bedrijf.
Beste Jan, Super te horen dat jullie zo tevreden zijn en wij wensen jullie dan ook prettig zitplezier op de nieuwe brillen. Namens Team Sanidrome Fleming graag gedaan.
Familie Schouten wat fijn te horen dat jullie zo tevreden zijn. Wij zijn als Team trots op de fantastische beoordeling en wensen jullie dan ook veel Spetterplezier in de nieuwe doucheruimte. Team Sanidrome Fleming
Beste meneer Kors, Wat een prachtige beoordeling mochten wij ontvangen. Namens Team Sanidrome Fleming wensen wij u veel woongenot in de nieuwe woning en danken wij u voor het vertrouwen in ons bedrijf. Team Sanidrome Fleming.
Ine, namens het hele Team van Sanidrome Fleming bedanken we je voor de fantastische beoordeling, daar zijn we trots op! Het is een prachtige badkamer en toilet geworden. Heel veel geluk en woongenot gewenst in je nieuwe woning. Team Sanidrome Fleming
Jo en Atie, namens Team Sanidrome Fleming bedanken wij jullie graag voor de fantastische beoordeling. Wij wensen jullie dan ook veel spetterplezier in de nieuwe badkamer. En natuurlijk bedanken wij jullie voor het vertrouwen in ons bedrijf en dat wij deze prachtige opdracht mochten uitvoeren. Team Sanidrome Fleming
Sanidrõme is een coöperatieve vereniging, waarbinnen 25 zelfstandige installatiebedrijven met badkamershowroom samenwerken. Gezamenlijk staan wij voor “de betere badkamer” in de breedste zin van het woord. In de Sanidrõme badkamershowrooms worden complete badkameropstellingen gepresenteerd met producten van verschillende A-merken. De Sanidrõme vestigingen hebben alle disciplines in eigen beheer, van levering, advies, ontwerp tot en met de installatie, waardoor de klant één aanspreekpunt heeft en de kwaliteit van het geleverde werk gewaarborgd is. Sanidrõme realiseert de betere badkamer van A tot Z.