Prima gedaan! We zijn zeer tevreden!
afspraken worden correct nageleefd en personeel is professioneel en vriendelijk.
De onderhoudsbeurt van dit jaar is zeer vakkundig uitgevoerd.
Reeds jaren ervaring met Donker, eigenlijk altijd goed en zeker nu bij dit toch wel lastig te onderhouden pand. Ook de sleutel afspraak ging perfekt. Volste vertrouwen in de beide schilders, en bijde zeer behulpzaam.
Het schilderwerk is netjes gedaan en naar volle tevredenheid. Eén verbeterpuntje: het doorgeven van het feit dat de gemaakte begindatum niet gehaald kan worden. Ik moest hier zelf 3 keer achteraan bellen. Wij vinden het fijner en professioneler dat men zelf even belt of mailt dat de geplande datum (om wat voor reden dan ook) niet gehaald kan worden.
Zeer ervaren schilders voor deze klus.
Twee schilders hebben eerst alles
Vakkundig en plezierige vakmensen.
ga ik niet verplicht invullen
Schilderwerk ziet er weer netjes en verzorgd uit. Een behoud van het houtwerk aan ons huis. Geen omkijken naar, goed geregeld.
Het schilderwerk is erg goed, afspraken worden nagekomen. De schilders zijn zeer vriendelijk en werken bijzonder netjes. Alles wordt keurig achter gelaten.
Goed schilderwerk en prettige schilders die van doorwerken wisten!
Sinds 2011 zijn wij klant bij Klantenvertellen. Vele duizenden klanten hebben sindsdien GlansGarant beoordeelt, met een gemiddelde score van een 8,8. Iets waar wij trots op zijn! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we krijgen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Huizen laten stralen, en tevreden klanten, daar doen we het voor.