Het resultaat is prachtig. Roger en Paul zijn vakmensen die rustig op de achtergrond werken.
Topmannen
Zeer ervaren schilders. Geven goed advies en ontzettend behulpzaam. Gaan heel serieus in hun werk, laten zich niet opjagen en nemen de tijd om goed werk af te leveren. Ben blij met het mooie eindresultaat wat ze hebben afgeleverd!! Ontzettend bedankt schilders!!
Perfect werk geleverd!
Vakwerk. Goede communicatie ondanks de slechte weersomstandigheden. Naar tevredenheid gedaan
De schilders hebben ons weer goed geadviseerd en mooi schilderwerk afgeleverd binnen de tijd die ze van tevoren hadden aangegeven. Daarbij hielden ze veel rekening in en om het huis met onze bezigheden. Als we hun aanwezigheid merketen dan was het op een rustige maar gezellige manier.
De afspraak is door weersomstandigheden uitgesteld, maar nu in augustus uitgevoerd. In een week tijd is ondanks de enorm hitte ons huis weer helemaal voorzien van een nieuwe verflaag. Ook tips gekregen voor plekken die iets minder goed zijn en een boeiboord dat binnen een paar jaar moet worden vervangen!
Planning was kort dag. Vanwege ervaringen in voorgaande jaren hebben we in de tuin voor en achter nog wel even wat weggesnoeid en opgebonden, maar er is toch het nodige aan beplanting gesneuveld. Om vervelende verrassingen zo veel mogelijk uit te sluiten, zou het goed zijn als elk jaar de impact van de werkzaamheden duidelijk naar de bewoners gecommuniceerd wordt.
De schilderbeurt is heel goed volgens onze wensen uitgevoerd en zijn zeer tevreden over de schilders,was een heel prettige samenwerking.
Netten goede schilders
Sinds 2011 zijn wij klant bij Klantenvertellen. Vele duizenden klanten hebben sindsdien GlansGarant beoordeelt, met een gemiddelde score van een 8,8. Iets waar wij trots op zijn! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we krijgen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Huizen laten stralen, en tevreden klanten, daar doen we het voor.