Zowel de theorie als de praktijk was duidelijk en inhoudelijk van kwaliteit. Kennis is getoetst via theorie (zou nog uitgebreider kunnen; meer vragen ) en in praktijk duidelijke toetsing van praktijk én theorie.
| Bedrijfsnaam | Leger des Heils |
leerzaam
Prettige dag, leerzaam
| Bedrijfsnaam | Reinaerde |
Fijne locatie, geode oefenmaterialen, fijne docent, die rust en geduld heeft. Daarnaast ook heerlijke lunch.
Zie hierboven
Mooi, schoon, goed bereikbaar, over het algemeen mooi oefenmaterialen, prettig personeel en heerlijk eten
Goede cursus
Goede locatie met vele faciliteiten
| Bedrijfsnaam | RAVU |
Het Mets is een fijne organisatie. Die je echt te stimuleren om te leren. Waar fouten maken kan en juist gebruikt wordt om beter van te worden. Door de veilige leeromgeving die wordt gecreeerd gebeurd dat op een natuurlijke manier.
| Bedrijfsnaam | Inca medical |
Gemotiveerde docenten die je aanmoedigen om net even verder te gaan dan je comfortzone, maar in een veilige leeromgeving
| Bedrijfsnaam | x |
Het was heel fijn met de ontspannen docenten.
| Bedrijfsnaam | Leger des Heild W&G Midden-Nederland |
Mooi gebouw, mooie faciliteiten.
Zeer prettige ervaring waarin in korte tijd veel onderwerpen zijn behandeld.
heel erg leerzaam. eigenlijk deed ik alles al, maar niet op volgorde. zo krijg je regelmaat in handelen en overdragen
Goede service en aanbod
Veel kennis en kundigheid, deskundigheid.
Goed om te doen, Leuk om met verpleegkundigen en artsen samen dit te doen
geode service, vriendelijk personeel van de docent tot de receptie. Lekkere lunch uitgebreidt alles is erg goed georganiseerd
Goed in elkaar gezet, alle randvoorwaarden super voor elkaar waardoor oefenen heel goed mogelijk was en effectief.
Rembrandtlaan 1 C
3723BG Bilthoven
Het METS Center is een kennis-, advies en opleidingscentrum voor partners binnen de acute zorgketen. Wij zijn specialist in het geïntegreerd trainen van kennis, inzicht, vaardigheden en professionele attitude in een realistische omgeving. Door praktijksituaties zo realistisch mogelijk na te bootsen in verschillende simulatieruimten krijgen cursisten de mogelijkheid om in een veilige leeromgeving alle aspecten van hun dagelijkse praktijk te trainen.