Leerzame dagen met veel hand on tijd en veel oefening in feedback geven
| Bedrijfsnaam | WKZ |
Heel leerzame cursus gehad met goede, kundige en veilige begeleiding
Prettige manier van lesgeven, sloot aan op mijn leerbehoeftes. Voldeed aan mijn verwachting.
| Bedrijfsnaam | umc |
Leuke cursus met veel informatie. Was leuk als er iets minder actute situaties behandeld warden en ook andere, voor een dagbehandeling wel interessant.
| Bedrijfsnaam | Franciscus Gasthuis |
een leerzame curus waarmee ik in de praktijk in het ziekenhuis verder mee aan de slag ga.
Goede interactieve training.
Ik vond het erg leerzaam. Veel van geleerd. Same met mijn team gekeken hoe wij dit gaan oppakken op de afdeling
| Bedrijfsnaam | franciscus Gasthuis |
leerzame les
Fijne training en fijne trainers
Zeer leerzaam Handig om in praktijk op te stellen
| Bedrijfsnaam | SFG Vlietland |
Fijne opfrissing van opgedane kennis door ervaring. Zeer ongedwongen en fris. Soms wat Amerikaans, maar zeer leerzaam en interessant, neem alles weer mee in de praktijk.
| Bedrijfsnaam | Damiaan Volp TMI |
Goede training
| Bedrijfsnaam | RAVMWN |
!
| Bedrijfsnaam | rav mwn Brabant |
| Bedrijfsnaam | ravbrabantmwn |
veel geleerd en opgefrist
veel geleerd
systematiek heel fijn, casussen heel nuttig.
enthousiaste docenten casuistiek nuttig voldoende verassings elementen handige weetjes
| Bedrijfsnaam | JvH waarnemend huisarts |
Leuke afwisselende dag
fijne leerplek, interessante cursus. weer veel geleerd
erg leuk en nuttig
Goed voor de samenwerking om met collega's deze cursus te doen. Door de vele casus oefenen, lekker interactief
Duidelijk merkbare groei van 1e tot aan de laatste casus. Met daarbij goede suggesties ontvangen voor in de praktijk!
| Bedrijfsnaam | st. Antonius Ziekenhuis |
Bijgepraat met collega's en veel geleerd.
| Bedrijfsnaam | Antonius ziekenhuis |
Rembrandtlaan 1 C
3723BG Bilthoven
Het METS Center is een kennis-, advies en opleidingscentrum voor partners binnen de acute zorgketen. Wij zijn specialist in het geïntegreerd trainen van kennis, inzicht, vaardigheden en professionele attitude in een realistische omgeving. Door praktijksituaties zo realistisch mogelijk na te bootsen in verschillende simulatieruimten krijgen cursisten de mogelijkheid om in een veilige leeromgeving alle aspecten van hun dagelijkse praktijk te trainen.