Technische faciliteiten en begeleiding fantastisch en zeer goede lunch!
monitor scherm niet scherp afgesteld
Duidelijkheid wat er van ons verwacht werd met voorbereiding thuis.
| Bedrijfsnaam | Mbo Amersfoort |
het is een goede en zinvolle training waar ik lang mee voort kan.
| Bedrijfsnaam | elt bhv ehbo |
mijn ervaring is super
veel geleerd over deze SBARR methode. Handvaten meegekregen om zelf te gaan toepassen
| Bedrijfsnaam | Franciscus Gasthuis |
Prettige sfeer.
gb
| Bedrijfsnaam | franciscus vlietland groep |
Volledige dag, afwisselend. Leuke assesments.
| Bedrijfsnaam | Franciscus gasthuis |
Een veilige omgeving waarin je wordt uitgedaagd om een stap verder te denken en te leren.
goede cursus gehad met goede docenten
Zie formulier
Voldoende ruimte (niet te veel cursisten) om eigen inbreng te hebben.
Ik ben nu 3 x terug gekomen bij het METS centrum, 3 verschillende trainingen (BLS, ALS en METS GIC) alle 3 gevolgd met zeer gemotiveerde en kundige werknemers. Altijd bereid om uit te leggen, veel praktijk ervaring en mogelijkheid om te leren
goede enthousiaste trainer, training zit goed inelkaar. voor veel doelgroepen toegankelijk
| Bedrijfsnaam | HagaZiekenhuis |
Ervaren docenten, duidelijke uitleg en uitstekend leermateriaal
leuke leerzame dag
| Bedrijfsnaam | Diakonessenhuis |
leuk
| Bedrijfsnaam | diakonessenhuis |
Ik had herhaling verwacht van eerdere feedbacktrainingen. Echter was het leerzaam. Nieuwe stof en nieuwe manier van integreren van theorie en praktijk
Op het eerste gezicht een wat oudbollig gebouw, maar dat had geen invloed op de docenten. Maken gebruik van de ruimten, leuk dat het specifiek op de zorg is ingericht.
leuke leerzame dag, enthousiaste docenten
| Bedrijfsnaam | diakonessenhuis |
Een leerzame training gehad in een zeer prettig opleidingscentrum. Persoonlijke ontvangst. Alles was goed geregeld.
Prettige omgeving, goede materialen
erg proffesioneel en goed georganiseert
Goed geregeld, veel ruimte voor vragen en eigen leerwensen/doelen
Rembrandtlaan 1 C
3723BG Bilthoven
Het METS Center is een kennis-, advies en opleidingscentrum voor partners binnen de acute zorgketen. Wij zijn specialist in het geïntegreerd trainen van kennis, inzicht, vaardigheden en professionele attitude in een realistische omgeving. Door praktijksituaties zo realistisch mogelijk na te bootsen in verschillende simulatieruimten krijgen cursisten de mogelijkheid om in een veilige leeromgeving alle aspecten van hun dagelijkse praktijk te trainen.