Fijne trainster.
| Bedrijfsnaam | Wit |
Het METS center is een volwaardig cetrum gespecialiseerd in opleidingen in de acute zorgketen. Middels hoog geschoolde instructeurs worden er volwaardige modules aangeboden die voor diegene werkzaam zijn in de acute zorgketen zeer toepasbaar zijn. Je wordt op een leuke en veilig manier uitgedaagd om deel te nemen in scenario onderwijs en je persoonlijk ontwikkelingen hierbij te pakken.
| Bedrijfsnaam | Proud2care |
| Bedrijfsnaam | Viecuri |
Blijf sceptisch of het voor leken geschikt zou zijn
| Bedrijfsnaam | Jb-bedrijfshulpverlening |
| Bedrijfsnaam | BHV-BLS-EHBO JAS |
Zeer prettige training
In een prettige sfeer wordt de lesstof in een goed tempo aangeboden. De docent is professioneel en behulpzaam. Veel leermomenten
Kort en krachtige cursus. No nonsense
Leuk en leerzame dag
| Bedrijfsnaam | Node |
Leuk, prettig met deskundige docente
| Bedrijfsnaam | Beautiful Solutions |
Aanbevelingswaardig voor collega’s.
Duidelijk en praktisch
Dat je weet hoe je met de nieuwe materialen om moet gaan en kunt toepassen
Mooie materialen om mee te oefenen, realistisch
| Bedrijfsnaam | EHBO met Willeke |
Logische volgorde opgebouwd.
| Bedrijfsnaam | Medilead |
Fijne trainers, duidelijk en goed opgeleide mensen met veel ervaring
Fijne dag gehad. Veel geleerd over de SBAR, EWS en ABCDE. Kundige docenten die goed en duidelijk uitleggen
Vond het een prettige ochtend, en enigszins realistische oefening
| Bedrijfsnaam | Smallenburg |
Weer zaken geleerd
| Bedrijfsnaam | EtenB |
—
| Bedrijfsnaam | Utwente |
Houden zo
| Bedrijfsnaam | Node |
Heldere duidelijke training. Goede basis om dit uit te kunnen dragen
| Bedrijfsnaam | Nvt |
...
Uitstekende informatie en uitleg. Een goede werkbare opstellingen. Veel geleerd en ik kan deze informatie ook goedgebruiken bij mijn lessen
| Bedrijfsnaam | Hart Educatie |
Door te werken met lotus slachtoffers en simulatie patiënt maak je een training meer leerzaam.
| Bedrijfsnaam | Medilead |
Rembrandtlaan 1 C
3723BG Bilthoven
Het METS Center is een kennis-, advies en opleidingscentrum voor partners binnen de acute zorgketen. Wij zijn specialist in het geïntegreerd trainen van kennis, inzicht, vaardigheden en professionele attitude in een realistische omgeving. Door praktijksituaties zo realistisch mogelijk na te bootsen in verschillende simulatieruimten krijgen cursisten de mogelijkheid om in een veilige leeromgeving alle aspecten van hun dagelijkse praktijk te trainen.