De casussen waar leuk om te doorlopen. De begeleiders gaven goede ondersteuning en konden daarbij ook vaak praktijkvoorbeelden gegeven konden worden. Ook was er een leuke sfeer tussen de cursisten en de begeleiders
Heel veel hands-on oefening van casuistiek en daarnaast veel oefening met zowel technische als non-technische vaardigheden.
De training was top, en de begeleiders waren enorm enthousiast. De lunch was erg lekker.
Super vriendelijke medewerkers ook bij de receptie en de kantine. Schone omgeving. Enthousiaste docenten die veel weten over het onderwerp en er werd een omgeving gecreëerd waarin fouten maken mag waardoor ik mij heel prettig voelde en ik echt veel heb geleerd.
Ik heb de ILS cursus gevolgd op het METS. De instructeurs waren ervaren en wisten waar ze het over hadden. De casussen waren leerzaam en relevant.
Goede en gedegen training met goed onderlegde en ervaren docenten.
| Bedrijfsnaam | Ministerie van Defensie |
Fijne leeromgeving.
| Bedrijfsnaam | GGD |
Goede, professionele cursus die qua inhoud goed afgestemd werd op de basiskennis en behoeftes van de groep. Enthousiaste instructeurs en professionele middelen.
Netjes gedaan in zo’n korte tijd.
| Bedrijfsnaam | Rode Kruis |
Leerzame middag
| Bedrijfsnaam | GGD |
Training was goed aangepast aan wat er straks van ons verwacht wordt in vaccinatiestraat. Ook fijn om theorie noodmedicatie extra door te nemen. En dat er de mogelijkheid was om nog met ballon te oefenen. Verder kleine groep, waardoor individuele evaluatie van de handelingen goed mogelijk was.
Goede basiscursis
Mooie herhaling.
Gewoon goed en leerzaam
| Bedrijfsnaam | Ravu |
Prettige dag, goede sfeer, inhoudelijk goed onderwijs. Relevant voor de praktijk. Zeker voor herhaling vatbaar.
Ik vond het weer erg fijn op het METS Center te zijn! Goede fijne begeleiding, waar veel ruimte is om te leren en fouten te maken. Daarnaast ben ik erg te spreken over de docenten, vol vakkennis en gericht op kwaliteit.
Prettig
| Bedrijfsnaam | BB Training |
Goed materiaal, prettige instructeur. Voldoende koppeling naar dagelijkse praktijk om te weten waar we de training voor doen, maar geen one-man-show. Ik kom hier graag nog eens.
| Bedrijfsnaam | Straining |
Enthousiaste en leuke begeleiders met open en veilige leeromgeving
Zelfde als onderwerp.
Fijne 1e kennismaking met Mets Center.
| Bedrijfsnaam | EHBOplus-Meppel |
Prettige instructeur
Zeer leerzame scholing die mij veel gebracht heeft en die mij vertrouwen geeft in het in de toekomst gaan verzorgen van de ASL trainingen binnen het OK complex.
| Bedrijfsnaam | Nvt |
Weer een hoop kennis opgedaan
Rembrandtlaan 1 C
3723BG Bilthoven
Het METS Center is een kennis-, advies en opleidingscentrum voor partners binnen de acute zorgketen. Wij zijn specialist in het geïntegreerd trainen van kennis, inzicht, vaardigheden en professionele attitude in een realistische omgeving. Door praktijksituaties zo realistisch mogelijk na te bootsen in verschillende simulatieruimten krijgen cursisten de mogelijkheid om in een veilige leeromgeving alle aspecten van hun dagelijkse praktijk te trainen.