Super leerzame dag gehad. Praktijk situaties nagebootst, pop die terug praat en een hartslag heeft. Hierdoor kan je jezelf nog meer inleven in de situatie.
| Bedrijfsnaam | Diakonessenhuis |
Goede trainers, veilige sfeer, lekkere lunch !
EuSim cursus gevolgd. Veel geleerd in een veilige leeromgeving.
Fijne plek om te leren
| Bedrijfsnaam | Umcu |
Veel geleerd en genoten van deze cursus Bedankt voor alles
| Bedrijfsnaam | MST |
Aangenaam
| Bedrijfsnaam | Uzbrussel |
| Bedrijfsnaam | Umcu |
Eindelijk de handvaten waar ik al zo lang naar op zoek was. Geweldig. Zo inspirerend. Hiermee en hierin zie ik mijn toekomst wel.
Door de juiste vragen te stellen kom je tot een mooie groepsgesprek, prachtervaring.
| Bedrijfsnaam | Dijklanderziekenhuis |
Ik heb heel veel geleerd over de briefing
| Bedrijfsnaam | Uz Brussel |
Fijne handvaten gekregen hoe ik de debriefing toe kan passen in onze eigen calamiteiten training op de afdeling.
fijne ervaring en locatie!
Ik vond het een leerzame cursus, die me handvaten geeft om hier in de praktijk mee aan de slag te gaan
| Bedrijfsnaam | Mst |
Mooi programma met vele uitdagingen om naar een senario’s te kijken en te faciliteren. Ook goed om zelfreflectie toe te passen.
| Bedrijfsnaam | Jeroen Bosch ziekenhuis |
Goede begeleiding, hoge kwaliteit faciliteiten en trainingen
Fijne sfeer, veilige leeromgeving, goede afwisseling in activiteiten
Zb
| Bedrijfsnaam | GGD |
Zie eerdere toelichting.
Prima training
| Bedrijfsnaam | Plus |
Fijne ervaring, veel geleerd. Top cursus
| Bedrijfsnaam | PLUS Retail BV |
Training gehad in BLS en anafylaxie. Erg leuke, enthousiaste en bekwame docent. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Goede oefendummies en materialen.
Zie boven
Opfrissen reanimatie was nodig; anafylaxie mooi gerepeteerd.
| Bedrijfsnaam | Levenswerk |
Rembrandtlaan 1 C
3723BG Bilthoven
Het METS Center is een kennis-, advies en opleidingscentrum voor partners binnen de acute zorgketen. Wij zijn specialist in het geïntegreerd trainen van kennis, inzicht, vaardigheden en professionele attitude in een realistische omgeving. Door praktijksituaties zo realistisch mogelijk na te bootsen in verschillende simulatieruimten krijgen cursisten de mogelijkheid om in een veilige leeromgeving alle aspecten van hun dagelijkse praktijk te trainen.