Mijn ervaring: Deze cursus geeft mij de handvatten die ik nodig had om in de beroepspraktijk de brug tussen BLS en ALS te overbruggen
| Bedrijfsnaam | Koninklijke Luchtmacht |
Veel geleerd, goede opbouw van de lessen, instructeur gaf goed les.
| Bedrijfsnaam | Defensie |
Leuke en afwisselende training. Veel geleerd in een korte tijd.
| Bedrijfsnaam | Defensie |
Er mag van mij iets rustiger door de stof gegaan worden.
| Bedrijfsnaam | Op & Top BHV |
Goede cursus
| Bedrijfsnaam | Arend Olie EHBO |
Goede bereikbare locatie met ruime en nette voorzieningen
| Bedrijfsnaam | Spaarde gasthuis |
Ontspannen sfeer
Goede en leuke training
Leuke cursus met enthousiaste instructoren, fijne sfeer Goede faciliteiten
OEFENING BAART KUNST. VERSTERKT TEAMWORK!
| Bedrijfsnaam | UMCU |
Je wordt helemaal ondergedompeld in scenarioonderwijs
| Bedrijfsnaam | Zadkine |
Hele fijne leeromgeving
| Bedrijfsnaam | Ravu |
Nuttige training met perfecte faciliteiten.
| Bedrijfsnaam | Langeland ziekenhuis |
Fijne en leerzame training
| Bedrijfsnaam | Soedzorgnu |
Alleen maar goede ervaringen met verschillende trainingen! Manier van les geven erg veilig en prettig. Zeker een aanrader.
Een goede training om communicatiesatellieten te ontwikkelen die nodig zijn om de volgende stap als zorgprofessional te maken. Met name werken in teamverband en optimaliseren van communicatie tijdens acute situaties.
Veel gedaan en veel geleerd.
| Bedrijfsnaam | Flevoziekenhuis |
In 4 uurtjes tijd heel veel praktische ervaring kunnen opdoen in het maken van vaginale echo’s In kleine groepjes met persoonlijke aandacht wordt je heel goed begeleidt. Diverse casussen komen aan bod.
Fijne ervaring, veilige omgeving waarin je kan oefenen en leren. Prettig dat er ruimte is voor je eigen leerdoelen.
Leuke leerzame training als heel positief ervaren. Sluit uitstekend aan bij theorie en goed van niveau.
Een goede nabootsing van de praktijk die word gegeven door kundige docenten in een leuke sfeer
De docenten waren erg enthousiast en hadden veel praktijk ervaring. Het was erg leerzaam en zeker niet saai.
Prima ervaring
| Bedrijfsnaam | Feith |
Rembrandtlaan 1 C
3723BG Bilthoven
Het METS Center is een kennis-, advies en opleidingscentrum voor partners binnen de acute zorgketen. Wij zijn specialist in het geïntegreerd trainen van kennis, inzicht, vaardigheden en professionele attitude in een realistische omgeving. Door praktijksituaties zo realistisch mogelijk na te bootsen in verschillende simulatieruimten krijgen cursisten de mogelijkheid om in een veilige leeromgeving alle aspecten van hun dagelijkse praktijk te trainen.