Goede training, leerzaam,
Goede leerzame ervaring
| Bedrijfsnaam | Isala |
Geweldig en realistisch simulatiecentrum met ervaring trainers die een veilige leerklimaat creëren met uitdagende casus
| Bedrijfsnaam | Mumc+ |
Goede lesstof, fijne docenten in prettige sfeer
| Bedrijfsnaam | UMCU |
Super docenten! Super locatie! Super inhoud!
Voldeed aan de verwachtingen
| Bedrijfsnaam | Ambulance Oost |
Fijne en professionele docenten die hun kennis en ervaring goed kunnen overbrengen. En niet onbelangrijk: een heerlijke lunch!
Leerzame trainingsdagen met enthousiaste professionals uit diverse werkvelden. Zij vullen elkaar goed aan
| Bedrijfsnaam | Amphia |
Geweldigetraininggoedgeregeldtheorieenpraktijkkomtgoedaanbod.
| Bedrijfsnaam | Amphia |
Fijn om alles weer eens op te frissen
| Bedrijfsnaam | Leger des heils |
Geruststellend, en er wordt kwaliteit zorg geleverd.
| Bedrijfsnaam | Zorgcentrum Merenhoef (legerdesheils) |
CRM training was leerzaam, boeiend, goede afwisseling.
Leuke training
Leerzame training, duidelijke informatie overdracht, ruimte voor vragen stellen is voldoende
| Bedrijfsnaam | Spoedzorgnu |
Goede cursus, duidelijke uitleg, afwisselende voorbeelden, lekkere koffie, leerzaam.
| Bedrijfsnaam | SoedzorgNU |
Training sluit goed aan bij kennis en ervaring, Fijne praktijksituaties kunnen oefenen. dat blijft hangen. Bedankt.
| Bedrijfsnaam | SpoedzorgNU |
Goed, weinig meer aan toe te voegen
| Bedrijfsnaam | Isala |
Deze drie dagen hebben mij geleerd om op een gestructureerde wijze een simulatie op te zetten binnen mijn eigen werkveld. Er werden verschillende werkvormen aangeboden wat erg leuk was. Binnen de cursus is een veilige leersituatie. Begeleiders zijn erg open en toenaderbaar. Al met al een leuke en leerzame cursus voor iedereen binnen de zorg.
EuSim 1 gevolgd, erg leerzaam en duidelijk. Zeker een aanrader
Leuke cursus met zeer enthousiaste instructeurs en goede faciliteiten.
Goed ben benieuwd naar de lunch
| Bedrijfsnaam | Antoniusziekenhuis |
Rembrandtlaan 1 C
3723BG Bilthoven
Het METS Center is een kennis-, advies en opleidingscentrum voor partners binnen de acute zorgketen. Wij zijn specialist in het geïntegreerd trainen van kennis, inzicht, vaardigheden en professionele attitude in een realistische omgeving. Door praktijksituaties zo realistisch mogelijk na te bootsen in verschillende simulatieruimten krijgen cursisten de mogelijkheid om in een veilige leeromgeving alle aspecten van hun dagelijkse praktijk te trainen.