Duidelijk
Bedrijfsnaam | AtH opleidingen en trainingen |
Weer een prima nascholing Ik leer altijd wel wat
Bedrijfsnaam | Node |
Goed te volgen. Helder en duidelijk
Bedrijfsnaam | PLUS Retail |
Prettige opfrissing van BLS en ABCDE methodiek. Leuk dat je eigen reanimatie-niveau kan inzien. Prettige docenten, weten heel veel en zorgen voor prettig leerklimaat.
Bedrijfsnaam | PLUS Retail BV |
Zie hierboven
Bedrijfsnaam | Plus |
Prima, fijne en nuttige dag gehad
Bedrijfsnaam | PLUS Retail |
Prettige dag met veel informatie en inzichten.
Bedrijfsnaam | Plus |
Fijne cursus, goed voor elkaar
Bedrijfsnaam | Joke |
Top cursus
Bedrijfsnaam | Tempra |
Prettige en veilige leeromgeving
Beknopte behandeling van de theorie. Vanwege de verplichte voorbereidende artikelen kan na een korte samenvatting van de theorie de meeste aandacht naar het oefenen.
Goede training, duidelijke uitleg, veel ruimte voor vragen, gedegen vakkennis
Het was een veilige leerzame leeromgeving met voldoende faciliteiten
Bedrijfsnaam | Amphia |
Het sloot goed aan op de al aanwezige kennis. De casussen zonder reanimaties of hartproblemen waren minder interessant voor de leerdoelen. Het besturen van de monitor werkte niet goed. Dit was jammer. De verdieping in het lezen van de hartritme was erg interessant en het inspelen op onze situatie bij defensie met casussen die wij kunne tegenkomen was erg prettig.
Bedrijfsnaam | Defensie |
Leerzaam om n een veilige leeromgeving!
Bedrijfsnaam | Ministerie van Defensie |
Goede afwisseling,
Bedrijfsnaam | Defensie |
Prettige sfeer om met elkaar het onderwijs in acute situaties nog beter te maken!
Als verloskundige weinig echo’s gemaakt. Hier kreeg ik meer beeld bij waar ik naar moest kijken en welke vlakken belangrijk zijn
In een mooj positief team mogen trainen
Ik heb vooral de sfeer als positief ervaren. Zowel deelnemers onderling als deelnemers docenten. Leuk team van enthousiaste en bevlogen docenten en waardevol omdat praktijkervaring met theorie werd samengebracht. Heel veilig leerklimaat!
Goede cursus ervaren en mezelf kunnen omscholen tot facilitator ipv instructeur
Leerzame en afwisselende training. Inspirerend voor de toekomst
Bedrijfsnaam | Zuyderland Medisch centrum |
Rembrandtlaan 1 C
3723BG Bilthoven
Het METS Center is een kennis-, advies en opleidingscentrum voor partners binnen de acute zorgketen. Wij zijn specialist in het geïntegreerd trainen van kennis, inzicht, vaardigheden en professionele attitude in een realistische omgeving. Door praktijksituaties zo realistisch mogelijk na te bootsen in verschillende simulatieruimten krijgen cursisten de mogelijkheid om in een veilige leeromgeving alle aspecten van hun dagelijkse praktijk te trainen.