Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden een soepele afhandeling van de notariële zaken met duidelijke stappen en een veilig online portaal. Het personeel is vriendelijk en professioneel en begeleidt je stap voor stap. De ervaring is over het algemeen positief en goed georganiseerd. De service geeft vertrouwen en zekerheid.
Voor een wijziging van de statuten van www.farm-friends.nl zijn we op aanraden van een relatie terecht gekomen bij Notariskantoor Mirjam Bos. De website gaf een goede indruk van hoe men denkt en werkt. En de praktijk was ook zo. De aanpassing werd snel, zakelijk en plezierig opgepakt en uitgevoerd. Het Online Dossier werkte prima. Heb het wel anders meegemaakt. Kom graag terug.
22 July 2026
Max
Wommels
De notaris verzorgde de oprichting van onze nieuwe wijkcooperatie, alles is naar wens verlopen.
20 July 2026
Irma
Schiedam
Na 8 jaar en verhuist uit Spanje, hadden wij een aangepast/nieuw testament nodig. Onze leeftijd 83 en 85 jaar. De mogelijkheden in verband met 3 kinderen en 5 kleinkinderen zijn heel duidelijk en begrijpelijk aan ons uitgelegd. Ook de fiscale mogelijkheden zijn besproken voor nu en de toekomst. Zeer aan te bevelen notaris kantoor wat gehuisvest is in een prachtig oud raadhuisgebouw in IJlst (Fr) met ruim voldoende parkeer gelegenheid.
26 June 2026
Marinus
Leeuwarden
Wij hebben een fijne ervaring met het notariskantoor gehad voor het wijzigen van statuten. Eenmaal werd voor een ingeplande belafspraak niet opgenomen en moest er 2x na worden gebeld voordat wij een dik uur later aan de beurt waren. Verder niks op aan te merken.
23 June 2026
Bestuur Studiosi Mobilae
Groningen
4 May 2026
Martijn
Zwolle
Van het opvragen van de offerte tot aan het ontvangen van de getekende aktes: alles verliep heel vloeiend bij deze notaris te Grou. Inloggen in de online omgeving gaat makkelijk, en niet onbelangrijk, ook veilig met een eenmalige inlogcode. De te volgen stappen in het proces zijn direct zichtbaar en daardoor weet je goed in welke fase het zit. De ontvangst op het kantoor was duidelijk, efficiënt en hartelijk.
2 April 2026
Sytske
Grou
Prima ondersteuning op specifieke punten en in algemene termen. Goede uitleg en toelichting in toegankelijke taal. Vriendelijk contact en prettige samenwerking: meer uitleggen dan beleren.
12 March 2026
Hans Kok
Groningen
Fijne partij om je zaken goed en snel te regelen
11 February 2026
Jelmer
Boijl
Uitstekende service en klantgerichtheid staan centraal bij dit notariskantoor. De notaris beschikt over veel ervaring en weet direct de juiste vragen te stellen, waardoor het proces gestructureerd en efficiënt verloopt. Dankzij deze aanpak was alles snel geregeld en voel ik me goed geholpen. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar deskundig en klantvriendelijk notariaat.
21 November 2025
J.F.
Leeuwarden
Mijn vrouw en ik hadden te maken met een projectnotaris bij de aankoop van een woning in Burgum. Die projectnotaris was kort door de bocht en onvriendelijk. Notariskantoor Mirjam Bos nam druk en stress weg door duidelijk te maken hoe het proces in elkaar stak. Dit stelde ons enorm gerust. Passeren van twee akten verliep supersnel.
5 November 2025
Bernard en Anne Visser
Burgum
Zeer fijn en vriendelijk geholpen bij de overdracht van ons Chalet door notariskantoor Mirjam Bos. Aanrader, we willen zelfs misschien ons testament daar gaan regelen in de toekomst.
24 June 2025
Anne
Zandvoort
Bij Notariskantoor Mirjam Bos ben ik super geholpen. De medewerkers zijn ontzettend vriendelijk en professioneel. Het was mogelijk om snel afspraken te maken, en ze zijn erg flexibel in hun planning. Daarnaast spreken ze in duidelijke taal, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Een echte aanrader!
16 April 2025
Bente
Grou
Prettig open contact, waarin ruim de tijd werd genomen voor het beantwoorden van vragen. Heldere uitleg en samenvatting van de meest wezenlijke punten.
6 August 2024
Roel Houwing
Raerd
Het is toch altijd een soort drempel, de gang naar een notariskantoor. En eerdere ervaringen waren niet zo positief. Maar bij Notariskantoor Mirjam Bos was het vanaf het begin anders. We konden snel terecht, alles werd goed uitgelegd, het voelde bijna vertrouwd.
15 February 2024
Marie-Louise
Blija
We kwamen voor de ondertekening van akten. Ontvangst en de uitleg was prima. Wat we ook fijn vinden is de wijze van dossiervorming, makkelijk up/downloaden.
27 January 2024
Jan en Ana Patricia
Drachten
To the point, professioneel, vakbekwaam en no nonsense. Betaalbaar bovendien.
19 January 2024
Renske
Leeuwarden
Wij ervaren notaris Mirjam als prettig en ter zake doende in haar bejegening. De deskundigheid schrijven we haar toe in vertrouwen. De administratie is op orde.
5 October 2023
Tiny
Raerd
We wilden snel transport van de akte, wat geen probleem was ondanks de vakantieperiode
24 July 2023
Jelmer
Grou
Snelle communicatie en adequate ondersteuning tijdens het proces.
28 June 2023
Lex
Grou
Vaak materie waar je niet alle dagen mee te maken hebt. De mensen van Mirjam helpen je ermee.
29 December 2022
Harry en Chris Haitsma
Akkrum
Heldere en duidelijke uitleg over complexe zaken/regels. Prettige sfeer bij persoonlijk contact.
30 September 2022
Arie
Grou
Bij dit zeer professionele advocatenkantoor zijn wij zeer goed en uitgebreid geholpen. Daarnaast zijn mevrouw Bos en haar medewerkers allemaal erg vriendelijk. Heel erg bedankt voor alles!
19 September 2022
Ariane
Akkrum
De notaris was te laat aanwezig bij de overdracht, dat is een minpunt. Verder prima geholpen.
17 September 2022
Sybren
Grou
Prima notaris, denkt proactief met je mee, up to date met communicatie.
17 August 2022
Daniel
Jellum
Ik ben erg prettig geholpen en dat op redelijk korte termijn
9 August 2022
Hendrik