Inge en de andere juffen maken Sam van en Michiel een hele leuke BSO waar echt de nadruk ligt op buiten spelen en kind zijn.
Wij zijn heel tevreden, ons kindje is vrolijk als ik hem ophaal. De communicatie is goed en het zijn allemaal hele lieve dames die veel kennis en ervaring in huis hebben.
Wat beter kan is de flexibiliteit om dagen te kunnen wisselen. We wilden recentelijk een dag wisselen en toen was er geen plek op de gehele opvang. Dit was lastig. Hierin zie ik mogelijkheden voor groei.
Veel aandacht aan het kind maar ook ouders. Top!
Begeleiders met kennis van zaken. Lief voor de kinderen, ook de assistenten zijn top ( Jannie ). Je laat je kinderen daar met een fijn en veilig gevoel achter. Ze hebben echt aandacht voor je kinderen.
BSO Sam& Pippi en PS Sam & Pippi Erg tevreden over beide, goede betrokken leidsters, goede communicatie, men kent je kind echt.
Ik vind het een fijn kinderdagverblijf, ik vind het alleen erg vervelend dat als mayla een dag niet komt, je die dag binnen 2 weken moet inhalen anders vervalt deze. Ik heb gewoon betaald voor deze dagen dus dit vind ik eigenlijk wel een beetje erg. Ik vind gewoon dat jullie in het systeem kunnen bijhouden hoeveel dagen er “over” zijn om in te kunnen halen in het hele jaar. Want als ik buiten die 2 weken een dag opvang nodig heb dan moet ik een extra dag betalen, snappen jullie de onlogische en oneerlijke problemen die ik hiervan ondervind? Verder een prima opvang met lieve juffen
Vooral de hal bij binnenkomst (bij de jassen/tassen) mag wel ruimer. Als er een kinderwagen bij is, is de ruimte ook meteen vol. Verder een fijn "lokaal".
Dit geldt ook voor Sam&Billy!
Van de bovengenoemde onderwerpen hebben we eigenlijk niet heel veel informatie. Bijv wat wordt er gedaan in het kader van veiligheid van mijn kind. Het zou fijn zijn hierover ouder maandelijks doormiddel van een nieuwsbrief te informeren
De opvang wordt goed verzorgd maar er zijn veel kinderen en daardoor is het er ongelooflijk druk en onoverzichtelijk.
we zijn zo blij met de juffen van Boterbloem.