super bedankt Colinda voor dit mooie rapportcijfers. We zijn er trots op dat jullie al jaren vaste klant zijn !!
Al jaren vaste klant !
Super bedankt Nils voor dit mooie rapport cijfers. We zijn ook zeer blij jullie al jaren als vaste klant in ons klantenbestand te hebben. TOP !!
Bedankt Rick voor je beoordeling. top !!
Dankjewel Oscar voor deze mooie beoordeling. top !!
bedankt Eric voor deze beoordeling, mooi cijfer ook!!
Vanaf dag 1 positieve ervaring, immers niets is te veel wij zijn met alle bedrijven altijd netjes geholpen.
Super bedankt Sedat voor deze mooie worden en goed cijfer !!
Fijne samenwerking, altijd snelle reactie! We hebben (bijna) alleen maar contact via de mail maar dit verloopt prima en is juist erg fijn! De afstand Lierop - Kaatsheuvel is dus geen enkel probleem.
Heel fijn Jory, dat jullie zo tevreden zijn. Wij zijn blij dat jullie al jaren een trouwe klant zijn. Afstand speelt inderdaad geen rol in deze digitale wereld !
Goed advies
Beste Mike, bedankt voor je mooie beoordeling. zijn we super blij mee !
Dankjewel Edward voor dit mooie rapportcijfer !! TOP !
Persoonlijke doch proffessionele benadering
super bedankt Mirella voor deze goede beoordeling
Super bedankt Adriaan voor deze mooie beoordeling. Fijn dat je ook al jaren een trouwe klant bent
Mijn ervaring is goed.
Bedankt Paul voor deze mooie beoordeling. zijn we zeer blij mee
Geen humbug, geen poe ah, gewoon de hulp die je nodig hebt.
Bedankt Jan voor dit mooie cijfer. Fijn dat ook jij een tevreden klant bent !
Betrouwbaar en prettig kantoor en persoon.Geeft goed en deskundig advies. Aan te bevelen voor ieder bedrijf.
dankjewel voor deze mooi beoordeling. We zijn hier heel blij mee. Fijn dat jullie ook al jaren een trouwe klant zijn
topbedrijf, denken mee, sturen bij /aan, snel in handelen en altijd correct naar klant
Zo Amin, dat is nog eens een cijfers, super bedankt voor deze beoordeling. Dat zou betekenen dat ik 100% naar tevredenheid werk.....dat kan toch haast niet :-) . zodra ik een foutje maak, zal ik het melden. nogmaals bedankt !!
Altijd als ik wat nodig heb regelt Edwin advies op maat. Neemt de tijd om uit te leggen zodat ik snap waarom hij iets doet. Er wordt direct of snel op vragen gereageerd.
dankjewel Ronny voor deze mooie beoordeling. zijn zeer blij hiermee. TOP !!
beste Jörgen, bedankt voor deze mooie beoordeling. we zijn blij met dit cijfer. bovendien zijn we blij dat je inmiddels al weer 8 jaar een trouwe klant bent. TOP !!
meedenkende man en altijd gereed staan voor de cliënten.
dankjewel Hans voor deze beoordeling. Ook wij zijn blij met jou als klant , vanaf het eerste jaar.....inmiddels al weer bijna 10 jaar klant. TOP !!
Zeer tevreden op alle vlakken! Fijne communicatie en vertrouwde samenwerking, duidelijke adviezen en de uitvoering van de werkzaamheden is zeer nauwkeurig. Edwin is altijd geïnteresseerd en opgewekt!
Bedankt voor deze mooie woorden. De samenwerking is wat mij betreft ook super fijn ....en dat al bijna 10 jaar lang!!
Prima bedrijf. Ze staan ons al bij sinds de start van ons eigen bedrijf.
Super bedankt voor jullie beoordeling. mooi cijfer ook !! we zijn zeer blij dat jullie al bijna 10 jaar klant zijn !
Dankjewel Carla voor deze mooie beoordeling. we zijn ook super blij met jou als klant !!
Ik ben altijd zeer tevreden. Als ik een vraag mail krijg ik al heel snel antwoord en wordt het duidelijk uitgelegd. Verder is de administratie altijd op tijd klaar en zijn ze zeer betrokken bij je bedrijf.
super bedankt Marjan voor deze hoge beoordeling....een 10...dat zou betekenen dat ik geen fouten maak :-)......TOP !!
Zeer blij met de deskundigheid en de mate waarin rekening wordt gehouden met mijn specifieke situatie.
Bedankt Mathijs voor je mooie waardering !!
Bedankt Rutger voor dit mooie cijfer, top !!
Prettig bedrijf met persoonlijke aandacht. Werken graag papierloos, en dat is fijn!
Dankjewel Mike voor deze mooie woorden en beoordeling !!
Brugske 19
5171 VR Kaatsheuvel