Service tot 2 cijfers achter de komma!

Admin. kantoor Klijn werkt klantgericht en accuraat, met spot on 'know how' en een hoog customer service level.

Fijn betrouwbaar administratiekantoor

Snelle reacties en goed kloppende boekhouding.

• Betrokkenheid

Duidelijke taal en no nonsence, dat brengt een boekhouding op orde

Ik ervaar een grote deskundigheid, iedereen is betrokken en tot op heden heb ik geen nadelige ervaringen ondervonden (in mijn eerste jaar als ondernemer).

Fijne samenwerking

Goede samenwerking die altijd professioneel is. Duidelijk verstand van zaken, en weet het ook nog eens goed over te brengen.

• Betrokkenheid

Goede partner met veel sparringsruimte!

Edwin met name is een betrokken en directe adviseur. Zelfs buiten zijn vakgebied kan je rekenen op zijn eerlijke en directe advies. Dit jaar werk ik al 10 jaar tevreden samen met Administratiekantoor Klijn.

Persoonlijk

Denkt mee , 100% zuiver en eerlijk advies

• Betrokkenheid

Snel, correct, vriendelijk en behulpzaam

Het Administratiekantoor van Edwin Klijn is een prima bedrijf. Snel, correct, vriendelijk en behulpzaam voor een prima betaalbaar tarief

• Betrokkenheid

Snelle reactie en betrokken.

Goede pesoonlijke betrokkenheid.

goede begeleiding

Als nitwit op het gebied van administratie en belastingen heeft Edwin mij nogal eens moeten wijzen op vergissingen en vergeten zaken. Dank zijn de uitstekende adviezen en begeleidingen van Edwin ben gelukkig blunders bespaard gebleven.

Prettige samenwerking

Prettige samenwerking

Snelle en goede service!

Altijd staat Edwin voor ons klaar als we weer eens gedoe met de belastingdienst hebben en dat is heel erg fijn! Snelle een goede service!

• Betrokkenheid

Edwin en zijn collega's zijn betrouwbaar, kundig, meedekend, begripvol en pro-actief.

Ik wordt door Edwin en zijn collega's goed ontzorgd. Het contact is altijd prettig en professioneel. Het werk verrichten Edwin en zijn collega's altijd accuraat. Al met al ben ik zeer tevreden met de dienstverlening.

Deskundige en ervaren medewerkers

Ervaren en vooral klantgerichte medewerkers. Staan altijd klaar met deskundig advies.

Betrokken en kundig

Al jaren zijn wij klant, bij vragen komt er meteen actie. Ik heb het gevoel dat er kundig omgegaan wordt met onze administratie.

• Betrokkenheid

Sinds 2014 verzorgt Edwin mijn administratie perfect. Hij neemt altijd de tijd voor mijn situatie, adviseert en en denkt mee. Hij geeft net dat stukje meer dan een ander.

Vriendelijke en professionele opstelling

Zijn erg vriendelijk en overleggen en adviseren je als ze denken dat er iets anders gedaan moet worden.

Een actieve samenwerking.

Als je een vraag stelt krijg je antwoord, als een vraag niet 123 beantwoord kan worden wordt het uitgezocht en krijg je alsnog antwoord, geen valse beloften maar wel toegevoegde waarde voor je bedrijf waar ik in 2019 veel aan gehad heb.

Keurig

Antwoordt heel snel.

• Betrokkenheid

Ze hebben ons echt uit de problemen gehaald

Goed ontzorgen

Dit jaar gestart als ZZP-er en met Klijn administratie kan ik mij bezig houden met mijn specialisme. Tijdig en duidelijke communicatie, denkt mee en ziet vooruit. Je weet waar je aan toe bent. Ga zo door :)

• Betrokkenheid

Snelle en concrete antwoorden en bij onduidelijkheid altijd een goede toelichting.

Altijd snelle reactie op mail of telefoon. Bij onduidelijkheden i.v.m. ontbreken kennis of eigen inzicht van mijn kant altijd uitleg tot het wel duidelijk is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd aandacht voor de klant. Correct en betrokken. Kan niet anders zeggen dan top...

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen: snelle en juiste hulp, goede uitleg en een goed prijs-kwaliteit verhouding.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zelfs voor mij als zelfstandig ondernemer neemt Edwin ruim de tijd. Hij maakt geen onderscheid tussen grote en kleine klanten en voorziet mij altijd van deskundig advies. Communicatie vindt op professionele, maar bovenal zeer prettige wijze plaats. Een absolute aanrader!

Brugske 19

5171 VR Kaatsheuvel