Kundig en eerlijk advies. Snelle reactie op vragen. Zeer prettig in de omgang.
super bedankt Audrey voor deze mooie beoordeling. zijn we super blij mee. die 10 kan komend jaar niet hoger, maar we streven er wel naar om de dienstverlening op een hoog mogelijk niveau te evenaren.
Enorm vriendelijk en behulpzaam. Zeer goed bereikbaar. Denkt mee. Deskundig. Voelt heel vertrouwd.
dankjewel Anne voor deze super mooie waardering. Fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Dat gaan we komend jaar zeker proberen te evenaren
Wanneer ik een vraag heb, heb ik altijd binnen 24 uur (doorgaans dezelfde dag binnen enkele uren) reactie. Ook in de aanloop naar een drukke periode was er nog steeds ruimte om een afspraak in te plannen voor een adviesgesprek omzetting van rechtsvorm. Men denkt altijd mee, is to the point en daarnaast erg vriendelijk en professioneel.
nou Thijs, dan zijn hele mooie woorden. fijn te lezen dat jullie zo tevreden zijn over onze dienstverlening. cijfer een 10 kan ik niet nog meer verbeteren natuurlijk :-) we doen wel ons best om dit te evenaren !!
Goede service. Je wordt direct geholpen. Uitleg is goed.
Dankjewel Jurgen voor deze mooie beoordeling !! zijn we blij mee
Vragen worden meteen beantwoord, voor zover ik Jan beoordelen is de belasting goed verwerkt
dankjewel Jan voor deze mooie beoordeling !
Klijn Administraties kenmerkt zich vooral door de deskundigheid met een persoonlijke benadering. Dat is precies wat wij zoeken onder onze zaken relaties. Zelf staat deze kernwaarden bij ons “JRS Webdesign” ook hoog in het vaandel. We willen niet als een nummer behandeld worden. Met iemand de samenwerking opzoeken is goud! Dat is ook wat je van Edwin en zijn team mag verwachten.
Super bedankt Jos voor dit mooie rapportcijfers. Fijn te leze dat jullie zo tevreden zijn met onze dienstverlening. Ook wij ervaren de samenwerking als geweldig, lekker sociaal en altijd heel alert op onze vragen. we zijn blij met jullie in onze klantenkring
Het contact is aangenaam en toch deskundig. Afspraken worden nagekomen. Adviezen en tips worden gegeven voor een goede boekhouding.
altijd behulpzaam
Sinds 2015 hebben wij onze boekhouding in de vakkundige handen van Edwin en zijn team gelaten. Ondanks onze meningsverschillen en soms best pittige discussies, zijn we altijd tot een goede, werkbare maar vooral betrouwbare oplossing gekomen. De bereikbaarheid van dit kantoor is uitstekend. Zowel fysiek als digitaal als telefonisch. De informatievoorziening is erg goed en eigenlijk blijft er geen enkele vraag onbeantwoord. We hebben geen enkele medewerker ooit kunnen betrappen op een onvriendelijke behandeling en dat is zeer waardevol voor ons. Wij raden iedereen aan om hun boekhouding aan dit kantoor over te laten.
Dankjewel Donna en Pieter voor deze mooie woorden en beoordeling. Soms is het voeren van discussies nodig om samen tot een mooie oplossing te komen die voor beide partijen werkbaar is. Uiteindelijk vinden we altijd een weg die ons beiden past.
Weinig toe te voegen aan bovenstaande zin.
super bedankt Iwan voor deze mooie beoordeling. fijn te lezen dat je tevreden bent over de samenwerking, wij ook uiteraard !!
Mijn ervaring met Administratiekantoor Klijn is in een woord TOP. Als ik vragen heb, dan krijg ik heel snel antwoord. Edwin denkt proactief met je mee, en signaleert het direct wanneer er iets aangepast moet worden. Hierdoor kan ik me op mijn eigen werkzaamheden concentreren.
super bedankt Lonneke voor dit mooie rapportcijfer en de mooie woorden. We zijn blij te horen dat je zo tevreden over ons bent. Je bent al ruim 5 jaar een trouwe klant, daar gaan nog zeker heel wat jaren bijkomen wat mij betreft !!
Gevoel hier echt geholpen te worden.
dankjewel Annemieke voor deze mooi beoordeling, zijn we super blij mee !
Inmiddels is Klijn Administratie nu 2 jaar mijn boekhoud kantoor en heeft me geholpen met het opstarten en verder groeien van mijn bedrijf. De betrokkenheid stelt mij instaat me bij mijn leest te houden en dus de meerwaarde naar mijn klanten te bieden. Tijdig en duidelijk advies zijn zeker niet vreemd voor Klijn Administratie.
Dankjewel Rudi voor deze mooie score. Fijn de te horen dat je tevreden over ons bent. we hopen dat jouw bedrijf de komende jaren flink kan doorgroeien en dat wij jou daarbij kunnen ondersteunen en adviseren.
ik ben een hork op het gebied van administratie, goed dat Edwin geduld heeft en het oppakt.
dankjewel Jos-Jan voor dit mooie rapportcijfers. een hork vind ik niet de juiste benaming.....maar een specialist ben je zeker niet op het gebied van boekhouden :-), maar gelukkig heb je meer verstand van mode en leer. Fijn dat je al jarenlang trouwe klant bent.
Goede, deskundige en vriendelijke mensen.
dankjewel Carla voor deze mooie beoordeling. zijn we heel erg blij mee !! fijn dat je al jarenlang trouwe klant bent !
Edwin controleert al jaren de administratie van onze 2 bedrijven, maakt de jaarrekeningen en doet voor ons de IB aangiftes. De communicatie per mail is altijd snel en duidelijk, dit werkt voor ons erg prettig.
super mooi beoordeling Jory, daar zijn we heel blij mee. al sinds 2013 trouwe klant en altijd zeer accuraat en netjes voer jij de boekhouding....zonder jouw inzet zou het allemaal niet zo soepeltjes lopen
Voor mij als kleine onderneming een grote hulp bij dagelijkse maar ook lange termijn beslissingen. Alles lijkt bijna vanzelfsprekend en dat is wat ik nodig heb, een kantoor dat me ontzorgt!
dankjewel Martin voor je mooie beoordeling en reactie. Juist ook de kleine ondernemer zijn wij graag van dienst, want die hebben vaak de meeste ondersteuning nodig, omdat de kleine kleine ondernemer zich wil focussen op zijn eigen vakgebied.
Al een aantal jaar ben ik tevreden klant. Mijn boekhouding is goed op orde, ik krijg duidelijk en snel antwoord op alle vragen die ik stel. Voor mij dus een 10 !
Bedankt Trijntje voor deze mooie 10! Fijn dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Uiteraard streven wij ernaar om onze dienstverlening op niveau te houden of zelfs nog beter.... We zijn blij jou al jarenlang als klant te hebben !
Als Deejay/Producer werkt mijn Administratie Procedure iets anders dan bij een normaal bedrijf. Maar Edwin en zijn team zorgen er altijd voor dat alles perfect wordt uitgewerkt en Ingediend. En dit al meer dan 7 Jaar. Dank daarvoor !
bedankt Niels voor deze mooie woorden en super beoordeling. Jouw administratie is zeker niet standaard, maar dat maakt het juist ook weer heel uitdagend voor ons. We zijn super blij met jullie als klant en hopen dat dit nog lang volhoudt
Punctueel, kundig en betrouwbaar. Ik laat met een gerust hart mijn boekhouding over aan administratiekantoor Klijn!
super bedankt Margje voor dit mooie rapportcijfers en je vertrouwen in ons kantoor. Wat ons betreft nog jarenlang een prettige samenwerking !
Het gevoel altijd vriendelijk en goed geholpen te worden. Geen vraag is teveel. Je krijgt vaak meer waar je om vraagt.
bedankt Ronny voor deze mooi woorden en super rapportcijfers. Fijn dat ja al jarenlang trouwe klant bent (en hopelijk blijft)
zeer zorgvuldig en op tijd.
bedankt voor deze mooie beoordeling Harro, zijn we uiteraard zeer blij mee !
Edwin en zijn team verzorgen al meer dan 10 jaar de boekhouding van mijn bedrijven. Ze geven uitstekend pro-actief advies, en leveren uitstekende dienstverlening. Bij vragen heb ik altijd snel een goed antwoord.
Super bedankt Joris voor deze mooie beoordeling. (beter kan haast niet :-) uiteraard zijn wij ook heel blij dat je al meer dan 10 jaar klant bent bij ons kantoor!
Deskundig, klantgericht en vriendelijk.
dankjewel Pieter voor deze super beoordeling. zijn we heel blij mee. Fijn dat je al jarenlang een betrouwbare klant bent!
In de 10 jaar als klant het kantoor zien groeien. Meer digitaal, meer gemak. Overzichten en verwerking zijn altijd op tijd.
Dankjewel René voor deze mooie beoordeling. Ons kantoor groeit lekker door, maar we blijven altijd aandacht houden voor de klant, want die staat centraal. Als we beide kort op de bal zitten, dan houden we controle op de resultaten !!
Brugske 19
5171 VR Kaatsheuvel