het is een uitstekende persoon
Efficient, duidelijk en met goed raad zijn wij geholpen door Advokaat Nicolas VanSpeybrouck
Geeft duidelijk advies en legt de procedures goed uit. En de zaak tot een goed einde gebracht!
Advocaat Vanspeybrouck last-minute ingeschakeld, mijn zaak werd snel opgepikt met maximaal resultaat!
Ik werd goed geholpen door meester Vanspeybrouck, en dit op een vriendelijke manier met de nodige kennis van zaken. De zaak werd goed opgevolgd, en dit aan correcte tarieven.
Exellent Avocat a tous point de vue A recommander . Joseph
Snelle dienst.
Vriendelijke en snelle reactie, deskundig advies en accurate tussenkomst.
We werden vriendelijk en efficiënt geholpen, we kregen een deskundig advies . De gesprekken verliepen vlot.
Niets dan lof voor meester Nicolas Vanspeybrouck. Heeft ons op zeer korte termijn enorm geholpen en veel voor ons betekend. Nogmaals bedankt.
In opvolging en adviesverlening van dossiers is advocaat Vanspeybrouck altijd punctueel en correct.
Heb er liever geen nodig Goeie en betaalbare service Alle info die ik nodig had
De advokaat schatte mijn bekommernissen goed in. Eerlijkheid omtrent onrealistische verwachtingen wordt op prijs gesteld (ivm terugvordering stortingen naar het buitenland).
Heer Nicolas is zeer vriendelijk, geduldig en doet alles om je op je gemak te stellen. Zeer goede hulp en uitleg
Très grande disponibilité
Procès à l’encontre de la personne qui nous a vendu son appartement en cachant la présence d’humidité.Procédure qui a duré très longtemps avant résultat heureusement positif.
Adviesverlening inzake GDPR
Heel.correct heel tevreden over
Hulp nodig gehad met de komst van de nieuwe wet GDPR, Dhr Vanspeybrouck heeft ons hier correct mee verder geholpen.
Super betrokkenheid!
Positief resultaat
DISCRETION,SOBRIETE ET DISPONIBILITE A METTRE EN EVIDENCE POUR CET AVOCAT.
Pure no nonsense. Bekijkt je zaak nuchter en zal duidelijk meegeven wat er kan gebeuren. En hoe de procedure in zijn werk gaat.