Correct en duidelijk

Correcte en duidelijke informatie binnen een korte tijdspanne.

• Onderwerp: Ondernemingsrecht

Kennis ter zake, snel, bereikbaar

Sofie hielp me bij het opstellen van 2 ruling dossiers. In de complexe wereld van de fiscaliteit hielp ze me snel en duidelijk.

• Geholpen door: Sofie Jacobs
  • Onderwerp: Fiscaliteit (tax)

Duidelijk en bondig advies door vriendelijke en kundige mensen.

Snel en accuraat advies. met een hoge mate van betrokkenheid.

• Geholpen door: Marco Wirtz
  • Onderwerp: Vennootschapsrecht (M&A)

Super tevreden!

Na drie jaar een slechte ervaring heb ik eindelijk een advocatenkantoor gevonden die mij kunnen bijstaan in moeilijke procedures. Want je advocaat is uiteindelijk je vertrouwenspersoon en die heb ik nu gevonden.

Persoonlijk en oprecht to-the-point

Professionele, persoonlijke en holistische aanpak is een belangrijk kenmerk.

Kennis van zaken, adequaat

Steeds eerlijke benadering van de cases met verregaande professionele deskundigheid.

• Geholpen door: Jan Peeters

Bureau Peeters was goed geïnformeerd en had snel duidelijk waar voor IB-Service GmbH het probleem lag. Ze hebben het daarom dan ook goed opgepakt en IBS gedurende het proces ons goed geïnformeerd,

To the point

Duidelijk advies ontvangen en in verbinding gebracht met goede contacten. Zeer goede service gekregen.

• Geholpen door: Marco Wirtz

High service level and spot on advice

Nothing but positive about my experiences with the lawyers of Peeter Euregio Law. For us Belgium is a new market and to the point advice is what we were looking for and got.

• Geholpen door: Marco Wirtz

Good support and follow up of the file despite difficulties with our insureance company

• Nous recommanderiez-vous? Oui
  • Communication
  • Conseil
  • Expertise
  • Engagement
  • N/A

Zeer teleurstellend !

Mijn eerste ervaring met Peeters Euregio Law was teleurstellend. Zij vermelden zelf dat zij opereren in een sector die vaak (terecht) als ondoorzichtig wordt bestempeld en dat zij zich daarin van andere advocatenkantoren willen onderscheiden. Helaas houden ze deze ondoorzichtigheid ook zelf in stand. Een vraag via het contactformulier wordt beantwoord, zonder vooraf een indicatie van de kosten te geven. Dus je wordt als klant achteraf beloond met een aanzienlijke factuur. Op de vraag of dit de gebruikelijke procedure is komt een verschillend antwoord van twee medewerkers. Neen, dat is niet de gebruikelijke procedure en de medewerker aan wie de initiele vraag gesteld was ontwijkt de vraag en dreigt met extra kosten en dagvaarding. Ik heb aangegeven dat ik zeker wil betalen voor de verleende dienstverlening maar dat ik de transparantie welke ze zichzelf toe eigenen gemist heb. De medewerker schrijft dat hij, zonder de vraag over de gevolgde procedure te beantwoorden, niet meer zal reageren op mijn e-mail, omdat het hem al te veel tijd heeft gekost. Ten slot ontvang ik een hatelijke opmerking dat ik een volgende keer, maar naar een ander advocatenkantoor moet gaan. Heel teleurstellend !

• Geholpen door: Marco Wirtz

Professioneel met een duidelijke en vriendelijke aanpak!

Heel goede communicatie, die vlot en correct verliep. Duidelijke uitleg en transparantie. Vriendelijk en correct.

Very professional service.

Problem solving attitude. Offering options and solution with detailed and clear explanations. Very good collaboration skills.

• Would you recommend us? Yes
  • Communication
  • Quality of the advice
  • Expertise of the lawyers
  • Involvement
  • N/A

Heel goede ondersteuning op juridisch vlak

Dit was ons eerste contact en we zijn heel tevreden. Marco geeft duidelijk aan wat de mogelijkheden zijn. Heel professioneel.

• Geholpen door: Marco Wirtz

Zeer professioneel en zeer uitgebreide beantwoording van vraag

Ik had de website Van Peeters Euregio Law gevonden via de zoekfunctie van Google. Op de website vond ik al uitgebreide informatie over het betreffende onderwerp. Ik heb een vraag gesteld welke dieper op de materie in ging en ben uitermate tevreden met het antwoord. Het antwoord werd snel gegeven met een uitgebreide omschrijving. Prima ervaring.

Professioneel en efficiënt advies

Een erg vlotte samenwerking die snel tot een goed resultaat heeft geleid.

• Geholpen door: Marco Wirtz

Super snel en professioneel geholpen en met een mooi resultaat.

Er werd snel gereageerd op mijn 'noodoproep' en de ondersteuning was heel vlot. De opvolging via mail gebeurde ook snel en professioneel, waardoor er in de case die eerst als een echt probleem werd beschouwd plotseling terug licht aan het einde van de tunnel was.

• Geholpen door: Marco Wirtz

Professioneel advies, goede service ,duidelijke communicatie.

Dit was de eerste ervaring die ik had met een Advocatenkantoor wat altijd wat stress met zich meebrengt. Alles is uiteindelijk op een gemoedelijke en positieve manier in het voordeel van ons afgehandeld. Bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

snelle reactie, verstaanbare beknopte info & uitleg, vlotte service

4 sterren: goede service, goed behandeld

wij zijn positief over verleden en heden en trachten het juridisch gebeuren van efora bvba over te laten aan het euregio-law team, of dit een goed strategie is zal moeten blijken, maar in gegeven omstandigheden vinden wij hierbij wel de gepaste juridische bijstand. (8 is zeer positie)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De heer Wirtz heeft ons snel en kundig geholpen met een advies over vergunningen en het omzetten van een Nederlandse vennootschap naar een Belgische. Hartelijk dank

en Marco.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geholpen door Jan en Dries (cijfer is van toepassing op beiden)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn uitermate tevreden over de samenwerking, de deskunigheid, het vertrouwen enz. niets dan goeds!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb al meerdere malen beroep moeten doen op het kantoor van Peeters Euregio Law en ik ben altijd zeer tevreden geweest van het resultaat. Ze volgen de lopende zaken zeer goed op en hebben een team klaar staan met uitstekende kennis van de verschillende onderdelen van het Belgische recht.

• Geholpen door: Dries Peeters

Genkersteenweg 429

3500 Hasselt

Over Euregio Law & Tax

Euregio Law & Tax is een multidisciplinair Belgisch advocatenkantoor met kantoren in Hasselt en Brussel. Ons kantoor is gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies voor ondernemers, die zaken (willen) doen in België. Onze drijfveer: grensoverschrijdend ondernemen moet én kan eenvoudiger. Met dat doel voor ogen begeleiden wij sinds heel wat jaren Nederlandse bedrijven in België. Hierdoor hebben wij een uitgebreide expertise opgebouwd m.b.t. grensoverschrijdende dossiers. Door onze regelmatige contacten met Nederlandse adviseurs hebben wij ook voeling gekregen met de juridische en fiscale verschillen tussen België en Nederland, waardoor wij u optimaal kunnen adviseren. U kan bij ons o.a. terecht voor al uw Belgische personeelsvragen, het oprichten van een Belgische vestiging, internationale handelscontracten en grensoverschrijdende fiscale kwesties. Onze focus ligt op een proactieve bijdrage aan de ontwikkeling van uw commerciële kansen en strategieën in België, maar in geval van conflict met een Belgische klant of partner kan u ook rekenen op onze bijstand in een gerechtelijke procedure. Voor de oprichting en begeleiding van Belgische branches van Nederlandse ondernemingen kunnen wij beroep doen op partners in verschillende domeinen: accountants, banken, notarissen, verzekeringen, loonadministratie, etc. Wij fungeren als centraal aanspreekpunt en regelen voor u alles tot in de puntjes. Meer informatie over deze one-stop-shop voor Nederlandse ondernemers vindt u onder de rubriek Euregio. Kortom: wij kunnen uw onderneming volledig ontzorgen. Uw juridische en fiscale uitdagingen kan u gerust aan ons toevertrouwen. Wij zoeken en vinden voor u de beste oplossing. Zo heeft u meer tijd voor waar u goed in bent: grenzeloos ondernemen in de Euregio.

Over Advocaatscore.be