4 sterren: goede service, goed behandeld
Heeft een totaal van 48 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
10 March 2018
I&DT Software Groep
Zeer vriendelijk en kundig bureau.
8 March 2018
Astrid Lakeman Bewindvoering
Zaandam
Voor mij als ZZP'er met niet veel variatie aan opdrachten is een gewone boekhouder misschien voordeliger. Echter kies ik voor Bizznizz omdat ik bij hen overall meer advies kan inwinnen op een breder vlak. Dit in combinatie met het feit dat mijn vriendin een eigen BV heeft die ook bij hen aangesloten zit, kunnen we alle financiën bundelen en onder 1 dak thuis brengen, wel zo fijn en makkelijk!
YK Support
Zaandam
mijn ervaring met het Bizznizz team is geweldig. niets is te veel< altijd begrip en luisterend oor. onze hele automatisering is door het team verzorgd. een geweldige begeleiding. voor ons een geweldige aanvulling op ons bedrijf. ook met de overname van de Beverwijkse machine fabriek super begeleid.
7 March 2018
Rinke Koehoorn. Magifa Zaanstad BV. en BMF BV.
Snoekbaars Holding BV
Krommenie
Altijd bereid dat ene extra stapje te zetten. Kwaliteit, Deskundigheid, Betrokkenheid en service zijn de kernwoorden waar het bij BizzNizz om draait
BVG Boren & Zagen B.V.
IJmuiden
Ik heb alleen maar positieve ervaringen. Snel, kundig, goede communicatie.
11 February 2018
Nicole
Markenbinnen
Bizznizz Partners biedt een vertrouwde samenwerking. Met een gerust hart kan ik mijn financiele zaken aan hen overlaten.
9 January 2018
MaxiMental
Zaandam
Een betrokken bedrijf, die mee denkt met de klant. Rustig en duidelijk in het beantwoorden van vragen en geven van advies aan een leek.
9 January 2018
MaxiMental
7 December 2017
Jesper Kordes / Cloud2
Alkmaar
Doen wat je mag verwachten van een accountant maar dan op een persoonlijke manier. Zijn geïnteresseerd en denken mee.
5 December 2017
One2mac BV
Zaandam
ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. mijn vragen worden altijd snel behandeld en er wordt goed met me meegedacht
jordy
landsmeer
Bente van Deventer
Bram
Amsterdam
Uitstekend geadviseerd en geholpen tijdens opstarten van nieuwe onderneming. Erg betrokken bij de voortgang van de zaken.
19 November 2017
Aannemersbedrijf Daka
Zaandam
Fijn bedrijf, iets meer vooruit meedenken zou top zijn maar eigenlijk weinig aan op te merken.
17 November 2017
Joe's
Zaandam
BizZnizZ is een modern bedrijf met medewerkers die betrokken zijn met de klant. door het gebruik van software en Apps is er altijd inzicht in de financiële status van het bedrijf.
17 November 2017
Ron de Vries - De Solar Store
16 November 2017
TMG Grondwerken
Wijdewormer
Mijn ervaring met BizZnizZ Partners is zeer positief. Het contact is persoonlijk en op maat. Je kunt met alle uiteenlopende vragen terecht en krijgt snel en deskundig antwoord.
16 November 2017
C.M. Meijer Management B.V.
Zaandam
Altijd bereikbaar, en ze denken niet alleen mee, maar ook vooruit. Ik voel interesse voor onze problematiek, menselijk. Blij dat we met BizzNizz in ze zijn gegaan!
Arnout, Logical People
Amsterdam
zoals je ziet allemaal een 10 dus de ervaring is top.
Steman
Landsmeer
BizzNizz is een heel toegankelijk accountantskantoor. Als MKB bedrijf zit je te wachten op financieel advies is 'normale' taal en iemand die met je meedenkt. Dat heb ik gevonden in BizzNizz.
Renée/De Solar Store
Zaandam
Super tevreden over de Dienstverlening en ondersteuning van BizZnizZ Partners. Ze hebben me goed geholpen met de start van mijn nieuwe bedrijf en staan altijd voor me klaar met goed advies. Echte aanrader.
14 November 2017
REHA-tech engineering B.V.