Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waardeerden consequent het vriendelijke en behulpzame personeel en de duidelijke, betrouwbare service. Het team gaf praktische productadviezen en reageerde helder over prijzen. Er was een goede prijs-kwaliteitverhouding en vertrouwen in de producten. De ervaringen benadrukken een positieve klantgerichtheid en flexibiliteit.
Verleden jaar Splendid terrasoverkappingplissé gekocht. Niet in de gaten dat er hard ging waaaen waardoor bij een van de gordijntjes de touwen braken. Dit is meer dan keurig opgelost. Een geweldige service.
Buiten Zonwering
8 May 2026
René van Gastel
Wernhout
Gordijnen netjes en perfect opgehanden.
6 May 2026
Michiel
Zundert
Voor ons nieuwe appartement, alles besteld bij Dictus. Naast een prachtige winkel, heel goed geholpen door de dames.
Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Vloeren
10 April 2026
Mirjam
WERNHOUT
Thuisin DIctus Fijn personeel denken met je mee Zorgen dat je tevreden bent.
Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Advies
28 January 2026
Jeannette Vaarten
Strijbeek
Dankjewel voor deze mooie beoordeling!
We zijn op een leuke manier geholpen ze dringt niet aan maar laat spelenderwijs allerlei combinaties zien waaruit je je keuze maakt. Ik raad haar zeker aan ook haar medewerkers doen het goed. Wat ook belangrijk is bij problemen wordt direct geschakeld om alles goed op te lossen. Ik zeg doen
Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Kasten op maat
18 July 2025
Marlies van Hoof
Rijsbergen
Dankjewel voor deze mooie beoordeling!
Wij hebben een fantastische ervaring. Fijne mensen, fijn meegedacht, open en eerlijk over de producten en prijzen. Goede communicatie en goede service en flexibele planning. Kortom, we zijn dik tevreden.
Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Vloeren, Advies
16 July 2025
Ad & Mirjam
Achtmaal
Dankjewel voor deze mooie beoordeling!
Goede service en flexibele planning. Kwaliteit en prijs zijn in verhouding en goed.
13 July 2025
Janny
Zundert
We zijn super tevreden met onze raam decoratie En we zijn goed geholpen en we hebben goed advies aan huis gekregen
21 May 2025
Marco Lauwers
Zundert
super mooie ervaring met deze mensen we waren al verliefd met de aankoop van onze nieuwe woning maar door het advies van Hanneke en haar personeel is de verliefdheid veranderd in houden van onze nieuwe warme woning ook een 10+ voor het aanbevolen schildersbedrijf door Hanneke van Jan Bastiaansen ook deze personeelsleden verdienen een 10+ geweldig om mee te werken ook als je er al woont. Al met al top top top
Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Advies
13 May 2025
Cees
Sprundel
Wij hebben een fantastische ervaring. Alle geleverde producten zijn prachtig. Ons hele interieur is verzorgd door Thuis in Dictus. De complimenten aan alle medewerkers en leveranciers die hier aan mee gewerkt hebben. Alles is tot in de puntjes verzorgd en afgewerkt. Wij genieten elke dag van ins mooie interieur. Wij zouden het iedereen aanraden.
Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Kasten op maat, Advies
8 May 2025
Ria van der Meer
Etten-Leur
Heel tevreden van de netjes geïnstalleerde Versus gordijn!
2 May 2025
Jan
Wuustwezel
Fijne mensen, fijn meegedacht, open en eerlijk over de producten en prijzen. Goede communicatie en goede service. Kortom een aanrader!
Beveelt niet aan
23 December 2024
Neeltje
Rijsbergen
Wij hebben een goede ervaring met Hanneke Dictus en medewerkers. Ze luisteren goed naar je wensen en geven goed advies. Alles volgens planning verlopen ondanks de drukke kerstperiode. Een top bedrijf om zeker aan te raden. Wij zijn dik tevreden. Freddy en Margaret
Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Vloeren, Advies
N.v.t.
N.v.t.
21 December 2024
Freddy en Margaret Sluyters
Klein Zundert
Wij hebben bij Dictus thuisIn uit Zundert de raamdecoratie (duettes en gordijnen), pvc vloer, behang en een kast op maat uitgezocht en afgenomen. Het behangen en schilderen is uitgevoerd door Schildersbedrijf Jan Bastaansen. De gehele planning is ook door Dictus ThuisIn verzorgt. De oplevering van alles is binnen de door ons samen opgestelde planning uitgevoerd. Met andere woorden wij zijn enorm tevreden over de geleverde service en materialen en raden Dictus ThuisIn zeker aan voor uw interieur aanpassingen en inrichting.
Ervaring met:
Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Vloeren, Kasten op maat, Advies
3 October 2024
Jack en Lia
Dag Jack en Lia,
Bedankt voor deze mooie review, daar zijn we erg blij mee. We wensen jullie veel plezier van jullie nieuwe interieur!
Vriendelijke groet,
Thuisin Dictus Zundert
In de winkel werd er ruimschoots tijd vrij gemaakt om ons te adviseren. Goed advies gekregen en mooie raambekleding uitgezocht. Afgesproken wanneer ze geplaatst zouden worden. Alles keurig op tijd. De monteurs hebben alles netjes bevestigd en de verpakkingsmaterialen netjes opgeruimd en mee terug genomen. Superservice. Dankjewel
25 July 2024
Marcel
Wernhout
Bedankt voor deze mooie review, Marcel, daar zijn we erg blij mee. We wensen jullie veel plezier van de nieuwe raamdecoratie.
Vriendelijke groet,
Thuisin Dictus Zundert
Hanneke en Pleun hebben ons geadviseerd bij de keuzes die we moesten maken voor het inrichten van onze nieuwe woning. Het was een mooi proces. Als we het even niet meer wisten kwamen zij met ideeën waardoor we weer verder konden denken. Mooi geadviseerd in keuzes van kleuren en materialen. En meedenken en veranderen totdat wij tevreden waren. Ook de planning van de werkzaamheden verliep prima, zodat wij een aantal weken geleden in ons prachtige huis konden trekken wat qua styling helemaal af is. We zijn erg tevreden met het resultaat en hebben de samenwerking als heel prettig ervaren. Wij bevelen Dictus van harte aan!
Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Vloeren, Advies
8 May 2024
Annemarie den Adel
Rucphen
Vriendelijke verkoopsters en leverancier voor het plaatsen vd lamellen. Mooie en grote keuze id winkel.
4 January 2024
Carol
Wuustwezel
Thuisin Dictus is erg behulpzaam, professioneel en bieden de dorpse service die ik prettig vind.
Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Vloeren
25 October 2023
Anouk
Correct
Pedro
Top !!
Erwin
Etten-Leur
goed bereikbaar. snelle reactie in de app.. Duidelijk wat de mogelijkheden zijn. Genoeg ruimte voor eigen inbreng
13 October 2023
hans en Ingeborg
Zundert
Persoonlijk en klantgericht advies en op maat opmeten, levering natuurlijk afhankelijk van de leverancier maar altijd zo snel mogelijk. Ook het ophangen van de raamdecoraties is keurig gedaan en prima verlopen.
13 October 2023
Tom en Annie van Dessel
Klein Zundert
Wij werden kundig en goed geholpen bij onze zoektocht naar de te gebruiken kleuren en kwaliteit materiaal voor verf, behang en gordijnen. Thuisin heeft prettige en kundige mensen in dienst voor zowel het traject van het maken van de juiste keuzes en ook voor de installatie.
7 August 2023
Kees Fransen
HOEVEN
We konden snel terecht voor een afspraak en werden daarbij pesoonlijk geholpen en geadviseerd rekening houdend met het doel van onze aankoop en onze wensen.
31 July 2023
Diane