Top service en persoonlijk advies - bij het plaatsten van mijn inloopkast bleken de gordijnrails te lang te zijn. Dezelfde dag is het probleem verholpen
Met name het advies is prima. Corpaint is niet de goedkoopste maar kan zich tov de concurrentie onderscheiden door het juiste advies en goede kwaliteit materialen.
Wij waren erg blij met de manier hoe CorPaint ons geholpen heeft bij het vinden van de juiste kleurencombinatie die past bij ons huis en interieur. Daarnaast leveren zij kwalitatief hoogwaardige producten en goede service door mensen die hun vak verstaan.
Goed advies en goede service. Komen gemaakte afspraken na
Als je dingen los wilt laten, heb vertrouwen en schakel CorPaint in. Advies, kwaliteit en service is helemaal top!
Fijn en geduldig geholpen door de dames en heel tevreden!
we zijn zeer goed geholpen en geniet elke dag van de mooie gordijnen die jullie met ons hebben uitgezocht. Hartelijk dank voor de fijne samenwerking.
We hebben de laatste maanden geregeld contact gehad met CorPaint: Erg goed kleurenadvies van Eva, de gordijnen zijn keurig vermaakt en de trap is mooi met tapijt bekleed. Last but not least... de keurige hulp van iedereen in de winkel. Wij zijn 100% tevreden en zullen zeker iedereen richting CorPaint sturen!
Heel fijn bedrijf met keer naar keer een top product. Vakmanschap (waar vind men dat vandaag de dag) is hier dik in orde! Een bedrijf dat haar verantwoordelijkheid neemt in de breedste zin van het woord. De iets hogere prijs wordt door de hogere kwaliteit en vakmanschap op termijn dik en dubbel terug verdient. (goedkoop is duurkoop) Corpaint krijgt een warme douche!
Corpaint... als wij slechts 1 woord mogen gebruiken dan zou dat zijn TOPPIE. Als wij max. 3 punten mogen opgeven waar men bij Corpaint met kop en schouders boven uitsteekt zouden dat zijn; - klantvriendelijkheid - persoonlijk advies - vakmanschap. Het enthousiasme wat de medewerkers uitstralen komt je al tegenmoet als je de winkel inloopt. Als klant heb je echt het gevoel dat er geluisterd wordt en komt men met een goed advies.
Eva heeft ons boven verwachting geholpen en zeer goed geadviseerd. Ga zo door. Fam. Kern uit Venlo
Goed geadviseerd, verblijd met een bloemetje achteraf, nazorg rondom fotobehang,.
Ons huis heeft na kleuradvies een volledig nieuwe uitstraling gekregen waarbij de schilders Koen en Theo tijdens onze vakantie wederom vakwerk hebben geleverd. Tussentijds voldoende contact gehad over de voortgang en ook de laatste puntjes worden tijdens een gesprek met Stan keurig opgelost. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.
Goede hulp bij het uitzoeken van een vloer en van welk materiaal. Toen bleek dat de geleverde en voor de helft al gelegde vloer grote afwijkingen in kleur vertoonde met de uitgezochte vloer, is Stan nog langs gekomen en zei direct dat wij een andere vloer mochten uitzoeken. Ik ben zeer tevreden over en waardeer het hoe Corpaint ons hierbij heeft geholpen en gerust gesteld. Nogmaals bedankt.
Erg fijne winkel waar klant koning is! Had mn plissegordijn v achterdeur stuk( enkele stroken waren gaan scheuren). Nieuwe gekregen plus ook n nieuwe plissegordijn voor t grote raam woonkamer ivm mogelijk kleurverschil! Echt top. Mooie kwaliteit en goede service
Wij zijn dik tevreden met het resultaat. Bedankt voor jullie service en samenwerking.
Paterslaan 7
5801 AS Venray
Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat.