We zijn als gezin super blij met de keuze die we samen met Moniek van Cor Paint hebben gemaakt. Ze heeft ons fantastisch geholpen en het was super gezellig. Het eindresultaat is heel mooi, we zijn zeer tevreden.
23 jaar geleden ons huis al samen met Corpaint ingericht. Dit jaar opnieuw met Stan en Noor (en uiteraard hun team) aan de slag gegaan voor de finishing touch voor ons huis. Weer een sluitend advies gekregen wat door Noor nog eens aangescherpt werd. Elke keer binnenkomen en het welkom gevoel krijgen. Goede communicatie gedurende de periode van inrichten. Even langs komen om te zien wat de vorderingen zijn in ons huis. En meteen, op dezelfde dag, na montage van de laatste delen (jaloezieën) een bloemetje dat afgegeven wordt. Ontzettend attent. Dit doen jullie goed. Onze complimenten en een oprecht dank je wel.
PVC vloer besteld. De ondergrond moest geëgaliseerd worden, maar werd zodanig (slecht) gedaan dat sommige gedeelten niet goed behandeld waren en dus de lijm niet overal hechtte. Daardoor liet de PVC op plaatsen los, zodat een groter gedeelte van de vloer met een föhn losgemaakt moest worden. Daarna is de PVC met veel kunst- en vliegwerk weer vastgepakt. Niet echt een staaltje gedegen vakwerk dus...
wat een super mooie zaak. vriendelijk geholpen , ze nemen ruim de tijd voor jou en dringen niks op. Deskundig advies. In 1 zin: de volgende keer weer richting Cor Paint.
Zowel met het uitkiezen van de vloer en muurverf, als wel met het meedenken in de planning bij vertraging vam het leggen vam de vloerverwarming erg goed geholpen. Duidelijk gevoeld dat ze er alles aan doen om het zo passend mogelijk te maken voor de klant. Daarnaast ook echte vakmensen in dienst, de vloer is ontzettend mooi gelegd.
Heel goed geholpen, Noortje voelde haarfijn aan wat onze smaak is. Ook alle andere medewerkers zijn zeer vakkundig en vriendelijk, wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat!
Hele fijne en ontspannen sfeer. Vakkundig en goed advies.
Van begin tot eind wordt er meegedacht en afgestemd met net dat beetje extra! Iedereen met wie ik contact heb gehad was vriendelijk, betrokken en bezig om het door mij gewenste resultaat te bereiken. En dat is gelukt!
Bij oriëntatie naar nieuwe gordijnen en kleur op muren en deuren in onze woonkamer zeer goed advies gekregen. Er wordt volop meegedacht en ideeën aangedragen. Van advies, inmeten tot montage , is top verlopen. Dank je wel team Cor Paint !!
Wij hebben een top advies gekregen voor onze muren. Door het enthousiasme en de deskundigheid van Meggie, lag er al snel een heel mooi kleurenplan op tafel. Een te gek behangetje en hele toffe bijpassende kleuren voor op de muur...alles is echt 1 geheel geworden. Wij zijn heel blij met dit fantastische resultaat! Het huis heeft weer een hele nieuwe hippe uitstraling!
Het kennismakingsgesprek was al heel fijn, over het een en ander gesproken en natuurlijk ook wat wij mooi vinden, en al heel snel lagen er mooie voorbeelden op tafel, waar wij ook de keuze uit hebben gemaakt. Nu het klaar is weten we dat het een hele goede keuze is geweest om daar heen te gaan. Wij zijn zeer tevreden
Mooie winkel, kundige medewerkers. Goed advies, men neemt alle tijd om alles door te spreken en opties te bekijken. Geweldig goede service. Misschien ietsje duurder dan de bouwsuper maar het is het meer dan waard! Hier staat de klant nog op nummer 1.
Bijzonder hoe Corpaint middels een huisbezoek en een gesprekje met de bewoners de behoeftes weet om te zetten in een unieke en persoonlijke sfeer!
Wij wisten het niet meer, wat past nu eigenlijk bij ons en vooral ook in ons huis en bij onze inrichting. Binnen 2 dagen kwam Noortje al bij ons op bezoek. Persoonlijk, meedenkend met een creatieve kijk. Binnen 2 uur lag het kleuren plan al op tafel. Heel erg fijn dat er aan de grote hoeveelheid keuze mogelijkheden door Noortje richting gegeven werd. De keuzestress werd hierdoor tot een minimum beperkt. Het resultaat mag er zijn. Ook met het advies over de plissé gordijnen zijn we erg tevreden (de uiteindelijke kleurbepaling aan huis was van toegevoegde waarde). Wat een vakmanschap. We krijgen alleen maar complimenten.
Goed advies, goede monteurs en een prachtig resultaat.
Super goed geholpen door Noortje met het een geheel maken van ons huis. Top tips gekregen tijdens het inmeten van de raamdecoratie. En wat is het mooi geworden, zo onwijs blij.
Netjes en ze zijn zeer vriendelijk
Na geweldig advies hebben we zelf de handen uit de mouwen gestoken. De verf was perfect op kleur en de combinatie van de kleuren kwam super tot zijn recht. Vandaag zijn als laatste de gordijnen geleverd en gehangen. Wij zijn super tevreden over de diensten van CorPaint!!
Voor de opknapbeurt van onze woonkamer behang, verf en gordijnen gekocht. Super fijne en goede advisering waardoor onze woonkamer nu echt prachtig is.
We zijn heel goed geholpen bij Corpaint. We hebben advies gekregen over behang, verf en gordijnen. Ze geven vakkundig advies, hebben mooie producten en de service is uitstekend. Alles past perfect bij elkaar. De verf, behang en gordijnen zorgen meteen voor een sfeervol huis - het ziet er prachtig uit! Tevens dachten ze mee in onze planning en hierdoor was alles klaar voordat we gingen verhuizen. Zeker aan te bevelen! Dankjewel Noortje en team!
We hadden een aangenaam eerste gesprek waarbij goede uitgeleg gegeven werd over shutters. Er werd een kleur geadviseerd waar we nu erg blij mee zijn. Bij het inmeten werd er met details, zoals lastige hoekjes, rekening gehouden. Eenmaal gemonteerd klopt alles perfect, met een schitterend resultaat.
Wij hebben van Noortje (mede eigenaar) zeer goede adviezen gekregen mbt de vloer, de muren (verf en behang), gordijnen de kleuren enzovoorts. Dit heeft geresulteerd in een prachtige compositie van ons nieuwe appartement.wij hadden foto’s van onze meubels en alles is op elkaar afgestemd. Wij hebben alles bij Cor Paint gekocht, ook alles door hun laten uitvoeren. Er was een strakke planning, deze planning is tot in detail uitgevoerd. Mede daardoor was ons appartement klaar toen wij er introkken. Wij zijn meer dan, zeer tevreden over Cor Paint in Venray en kunnen dit bedrijf aanraden.
we gingen naar Thuisin Corpaint voor raambekleding in ons nieuwe huis. Wisten nog niet precies wat maar werden uitstekend geadviseerd, zowel qua stijl, kleur alsook materiaal. Inmiddels is alles vakkundig gemonteerd en het resultaat is nog mooier dan verwacht. Ga je voor goed advies, service en vakmanschap dan kunnen we Thuisin Cor Paint van harte aanbevelen.
Super goed geholpen door Lissy. Goed advies. Mooi, vakkundig gelegde vloer op de trap en de hal boven. Ziet er sjek uit. Dankjewel.
Heel klantvriendelijk Veel keus
Paterslaan 7
5801 AS Venray
Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat.